Şimdi Ara

Oyunun Şuanki Durumu Şaka Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, ben oyuna yeniden dönen birisiyim ve gözlemlerimi yazmak istiyorum. Şimdi çoğunuz ulan hem yeni döndüm diyorsun hem gözlem yapıyorsun sen ne ayaksın hırto diyorsunuz biliyorum ama konuşucam arkadaş.

    Eskiden oyunda hiç dust harcamadan bile rank 10 lara kadar geliniyordu şuan bırak dustsız decki, top dier deckle bile rank 20 den aşşa zor iniyorsunuz. Daha rank 25 karşımda top tier deckler var, golden herolar falan var.

    Battle.net ark listemde Hs oynayan fazla insan yok dün aksam gördüm birini girdim spec moduna. Forumdan bi arkadaş kendisi, turnuvalardan vs anladıgım kadarıyla tempo mage oynuyor, rankı 20 sanırım yeni rank atlamaya başlamış. Karşısına bi warrior geldi. Allah'ım ben kanser oldum. Adam sürekli minyon koyuyor, tahtayı silsen adamın canı kalkan dolayısıyla artıp duruyor. Baktı böyle olmıcak face girdi. Adam yemin ediyorum toplam oyun süresi boyunca yaklaşık 80HP oynadı. Bide bi minyon var kalkanı 2 den 4 e yükseliyor. Adamın canı 9 du, 1 elde üzerine 15 tane kalkan yaptı ya şaka mı bu. Bu warrior nasıl ölecek?

    Sorun mage de falan değildi, streamer izledim sonrasında. Adam rank 3 ve legendary olmaya çalışıyo. Toplam yayın saati 13 falandı, eleman bi rank 3 bi rank 4. Eski oyuncu belli her kartı golden, herolar golden vs. Karşısına bi mid shaman geliyo şaka gibi. Daha 2.el 3-4 minyon koyuyo, 1 overload muş, ulan o 1 over ona koymuyo ki. Minyon dizsen lightning bolt atıyo, alanlı lightning atıyo, wariror geliyo adam zaten ölmüyor, handlock geliyo, adamın elinde 20 tane kart var, masasında öküz gibi minyonlar var, onları temizlesen yine aynısını atacak. Hele bi golem var spell oynadıkça costu düşüyo. Atıyo late game de ikisinde 0 manaya, 8/8 2 tane ulan el insaf.

    Bana kalırsa şuanki deckler yetenek yada rng ye bakmıyor. Ciddi anlamda aşırı op deckler, eskiden yine zeki hamleler yapan kazanırdı şimdi deck kendisi oynuyor zaten oyuncu bişey yapmıyor, bilmiyorum ama bana aşırı saçma geldi şuanki durumu oyunun. Sanırım 1 aya bide yeni paket geliyormuş blizzconda açıklayacaklarmış. Oyuna para yatırsan dahi bazı deckler karşısında çok über şanslı değilsen her türlü lose oluyo benim anladığım.

    He konu amacıda öyle konusmak işte, ben mi yanlış biliyorum yoksa olay farklı mı nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 2 Kasım 2016; 14:52:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şans faktörü yokoldu kardeşim adam cw ise at yere jaraxuss veya alex bak kontrollüğü kalıyır mu
    Midrance shamana bişi diyemem sen secret hunter ile karşılaşmamışsın anlaşılan☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda metadaki discard zoo warlock yada normal zoo ile legend bile olunuyor..

    Üstelik bu bahsettiğim destelerde ne legend nede epic kartlar mevcut değil. Yeni başlayan oyuncular bile fazla dust gerektirmeyen bu desteyi oynayıp sabırla devam ederlerse en azından rank 5 olup ay sonu ödülleriyle bile iyi duruma gelebilirler...

    Hala olmadıysa scroll legend kart oyununu da deneyin derim...
  • Su an ayin ikisi o yuzdendir. ay basindan en iyi oyuncular bile. ust ranklardan basliyor. senin dedigin kisilerin de oyle olmasi cok nomral ustlerde sadece iyi oyuncular var ve hepsi birbiriyle oynjuor. yukselmeleri o yuzden zor. legend olan bile yoktur suan buyuk ihtimal. 10 u gecmez.
  • Bir noktada haklısın, artık adam değil deck oynuyor genelde. Ama her şey deste değil, şöyle anlatayım;

    oyuna ilk başladığım aylar rank 15-20 arası bitirdim. Sonra oyuna bir miktar para verdim ve 2 adet deste yaptım. Bunlar aggro shaman ve Dragon priest idi. Fakat elimdeki güçlü destelere rağmen birkaç ay rank 15 civarlarında süründüm. Fakat zamanla edindiğim tecrübe ile (handlock nasıl yenilir, Brawl nasıl yemlenir, huntera karşı elde hangi kartlar tutulur gibi...) gerçekten yüksek ranklara ulaştım. zamanında rank 10u göremediğim dragon priest ile rank 2ye kadar yükseldim, önceden görünce direk concede verdiğim control warriorlar benim için beleş yıldız oldu. Tabii zamanla koleksiyonum genişledi ve yeni desteler tamamlayabilecek duruma geldim.Hiç legend olamasam da her sezon rank 5e rahatça ulaşıyorum artık.

    Oyunun şuanki sorunu bütün oyunun belirli desteler etrafında dönmesi. önceden mis gibi shadow priest yapardım garrison commander nexus champ falan hem zevkli hem oynanabilecek kadar güçlü falan ağız tadıyla oynardım rank5 de. Şimdi desteye 30 tane removal koy yine yetmiyor bi midrange shaman var 4 mana 7-7, 0 mana 5-5 taunt koyuyor hangisini kesicen? Bi cthun druid var 20-20 cthun koyuyor minyonu sorun değilde battlecry ı direkt oyunu bitiriyor. Yani yüksek rank istiyorsan belli başlı 5-10 desteden birini yapıp onunla oynamak zorundasın oyunun eğlence elementini alıp götüren bu benim için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ''sen ne ayaksın hırto''
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    DOgdu o dedigin rank 3 4 arasinda dolanan sezonun ilk gunu anca oraya gelirisin gelincede oyle oluyo ama bilmiyorum ne kadardir oynuyosunda bu oyun belli bi une geldikten sonra hep ayni belli basli decklerden dondu onceden secret paladin combo druid ondan once patron war ile face hunter bi ara handlock miracle rogue vardi meta oyunu o bilmem gorurmuyuz rng gitmis bi sekilde her heronun esit oldugunu ama yeni expansionda gormek istedigim daha az curvestone yani mana curve gore cekip oynayan degilde zeki hamleler yapanin oynadigi oyun sonucta hepimiz oyunun daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz ayrica ben gecen sezon rank5 e kadar miracle rogue ve malygos rogue ile geldim her deckle rank5 olunur rank 20deki control warriora aglamak biraz salt oluyo iyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wild ın gelmesiyle bırakıp şu aralar yeniden başladım eskiden kendi yaptığım decklerle bir şeyler yapabiliyir en azından rank 15 i geçebiliyordum ama artık olmuyor cthun druid face shaman felan görmekten soğudum secret hunter yapacaktım kart yok bütün kartlarım wild a gitmiş sadece nax full yapmıştım ben o da bir faktör şu ara 17 yi geçemiyorum oyun eski zevkini vermiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni basladim ayagiyla face shaman secret hunter face warrior filan oynayan zeka ve strateji bakimindan geri insanlar yuzunden bu meta bu hali aldi. Simdi kanser oynayan oyuncu kitlesi gelip bu mesaji sikayet edecekler önemli degil. 3-4 ay sonra gorucem ben sizi rank 20 den yukari cikamayacaksiniz. Simdiki gibi ;aptal shaman ile emote spamlayip beles win alamaycaksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 8 Kasım 2016; 7:38:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.