Şimdi Ara

Ozan Tufan'ı ne yapacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk futbolu için çok mühim bir futbolcu. Bursa forması altında milli takıma alındığında herkes çok sevinmişti.
    Türk Milli takımı eğer dinamik bir orta saha ile dünya futbolunda ses getirecek ise oyunu çift yönlü oynayan Ozan Tufan'a ihtiyaç var.

    Malesef 2 yıldır formsuz. Geçen sene alt seviye takımlara iyiydi ama bu sene oda yok. Çok top kaybediyor ve geri kazanmak için uğraş bile göstermiyor.

    Sorun ne olabilir?



  • Yemişim Ozan'ı , senden önce kendisi düşünmeli, bilmem kaç milyon euro yatırım yapılmış bir genç bu şekilde şişman olmamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

    Yemişim Ozan'ı , senden önce kendisi düşünmeli, bilmem kaç milyon euro yatırım yapılmış bir genç bu şekilde şişman olmamalı.

    Şu an futbolumda zaten doruk noktadayım modunda.
  • Artık düğün sezonu açılıyor..İyi darbuka çalar ..Ne dersiniz? Ya da fal bakar..Hepsi çöp..2. ligde bir takımda başarılı olacaktır..
  • Bursa da az maaş alıyorum babam hayla işte çalışıyor diye aglanıyordu (kendisi bmw ile gezerken) fenerde parayı görünce yatıyo napcak
  • Bizim Türkiye'de çoğu genç yıldız ADAYININ sıkıntısı; gelişimini tamamladığına inanıp kendini salmasıdır. Halbuki gelişim çağında yada futbolunun olgunluk döneminde her futbolcu çalışmaya, kendi formunun zirvesinde tutmaya çabalamalı...Bunun adı profesyonellik oluyor.

    Futbolumuzun çoğu birimi profesyonel değilken onların öyle olmasını beklemek yanlış, sistemin saçmalıkları ve onun meyveleri olan koca futbol rezaleti önümüzde duruyor biz ise hala görmek istediğimiz yerleri görüp, kendi kavgamızda boğuluyoruz.

    Son olarak balık baştan kokar diyorum, bu sistemin başındaki adamların düzelmesi demek futbolumuzun her seviyesinin düzelmesi anlamına gelir
  • Ozan topal ve souza olduktan sonra kendini geliştiremez.

    Bana kalırsa ikisinden de daha faydalı olur bize ozan salih alper orta sahasını denememiz lazım zaten lig gitti bari bu adamları kazanmaya çalışalım.

    sahada o iki kalası görünce kalp krizi geçiriyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan topalin oynadigi yerde kendini gosterdi. farkli evkide oynayinca ve bonservisine o kadar para verince goze carpmaya basladi.
  • Formsuz değil, yeteneksiz. Kendimizi kandırmanın anlamı yok.
  • Bursa'dan beri yıldız adayı falan değildi, hala da değil... Anca akıl tutulması yaşayan kulüp başkanlarının birbirlerine transfer çalımı adı altında milyon eurolar bayıldığı düz anadolu topçusu...


    Her çok koşan futbolcuyu yıldız sananlar varya ona yanıyorum....
  • Fatih Terim futbolcudan falan anlamıyor, ben Ozanı bize gelmeden defalarca izledim, çok övülüyordu ya, ulan hiçbir meziyetini göremedim.

    Hani ne biliyim , bu gözler, Vieira , Mendieta falan izledi, Veron izledi, Xavi izledi, bu adam kim ki ulan ?

    Serkan Balcının boylu poslusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

    Yemişim Ozan'ı , senden önce kendisi düşünmeli, bilmem kaç milyon euro yatırım yapılmış bir genç bu şekilde şişman olmamalı.

    Hakikatten hocam niye kimse birşey demiyor aşırı derecede kilolu ve yağlı.Nereden baksan 80 var.70 yazıyor google da ama hiç inanmıyorum.
  • Ozan'ı Beşiktaş'a verin karşılığında Gökhan İnler ve Veliyi verelim bence. Hem dinamik koşan orta sahanız olur hemde uzun top atabilen nokta pası özellikli Gökhan İnlere sahip olursunuz(ama fazla koşmaz)
  • Sadece ozan degil butun turk futbolcular boyle. Gelisme problemi var bizimkilerde. Alper potuku aldigimizdan beri futboluna bir sey kattigini gormedim. Bir de biz gelismeyi yanlis zamanda ariyoruz. Adam 21 yasina gelmis. Hala cok eksigi var. En basitinden uygari ramazani ornek vereyim. Fizik yok adamlarda. Gecen gun mac izliyordum. İngiltere liginde bir takimdi sanirim. Cocuk 18 yasinda fizigi oturmus. Futbol zekasi yerinde. Acemice hareketler yapmiyor. Aranan as kadro oyuncusu bildigin. Alt yapiya onem vereceksin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +30 yaşındaki futbolcular hala kendini geliştirmek için çabalarken, 21 yaşındaki Ozan çabalamıyorsa bunu biz düşünmeyelim kendisi düşünsün.
  • Güzel bi albenili paket yapıp satacağız
    Ozanı alana Hasan ali %50 indirimli
    gerçi bu çöpleri kimse almaz
  • Bu çocuk Türk futbolunun en büyük balonu

    İtiraf edeyim ilk geldiğinde umutluydum ama yok.Kumasi bu değil. Ancak asla profesyonel bir futbolcu olamayacak .İstanbulu Fenerbahçe'nin önüne koydu .Selçuk Şahin yetenek belli ama çalıştı bu ise güya yetenekli ama ortada futbol yok

    Şimdi Ozan mi yoksa Selçuk mu ?

    Düşünmeden Selçuk derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun şu ki adam yeteneksiz. Azıcık pas, azıcık top sürme o kadar ne pozisyon bilgisi ne yüksek efor ne sertlik ne tecrübe hiçbirşey yok. Souza Topal(kazma oldukları için pozisyon üretmekte zorlansakta) en azından savunma yapıyor çalışıyor pozisyon bilgileri var geriye hızlı koşuyolar bu adamda hiç ama hiçbirşey yok tamamen şenol güneşin özgüven aşılamasıyla 1-2 milli maçta azıcık top oynadığı ve çok genç bir yerli oyuncu olduğu için takımın bayrak adamlarından olması amacıyla 7 milyon euroya alınan bir balon. Ayrıca souza topaldan birinin yerine ozan oynasın deniyor da ben bu adamın bir tane ince pasını görmedim buna verilen şans Salihe verilmeli.
  • adamı 10 numara oynatmaya çalışıyorlar 2 sezondur,ben alsam xabi alonsoyu topal ve josefin önünde oynatsam o adamın bile performansı düşer
  • Hucuma gitmek diye bir şey yok sağına topala soluna josefe onlarda onlarda ozana atıp duruyor. İnsanı kanser eder bunlar. Fenerin maçlarını izlemekten soğudum valla bu futbolu görünce.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.