Şimdi Ara

Özel Ay modu ile gelecek Realme 11 Pro+ ilk kez canlı görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özel Ay modu ile gelecek Realme 11 Pro+ ilk kez canlı görüntülendi
    Realme’nin orta sınıf numaralı seri akıllı telefonları, performansları, kamera yetenekleri ve tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor. Markanın yakında Realme 11 serisini tanıtması bekleniyor. Serinin üst modeli olacak 11 Pro+, Çinli sosyal ağ platformunda ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Realme Narzo N55 tanıtıldı: Uygun fiyat, Dinamik Ada ve daha fazlası



    Özel Ay modu ile gelecek Realme 11 Pro+ ilk kez canlı görüntülendi
    Weibo’da paylaşılan görsellerde Realme 11 Pro+’ın beyaz ve altın renk seçeneği görülüyor. Telefonun arkasındaki kamera modülünün yeniden tasarlandığı, Huawei Mate 40 Pro ile benzerlik gösterdiği görülüyor. Ayrıca orta sınıf modellerdeki düz kenarlar yerine kavisli kenarlara sahip bir telefon karşımızda. Kameradan bahsetmişken, telefonun Ay fotoğrafları için özel bir mod sunacağı söyleniyor.



    Realme 11 Pro Plus beklenen özellikleri



    Realme 11 Pro Plus, 6.7 inç, 120Hz yenileme hızı, FHD+ çözünürlük sunan AMOLED ekrana sahip olacak. 16GB RAM, 1TB’a kadar depolama alanı ile gelecek telefon, Dimensity 7 serisi işlemciyi kullanacak. Telefonun 5000 mAh bataryası, 100w hızlı şarjı destekleyecek.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/04/22/realme-11-pro-plus-live-images-leak/







  • Tasarım değil önce yazılım önemli. Yazılım işini de Androidde Xiaomi beceriyor. Diğerleri Saf Android benzeri bir şey.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen ciddi misin ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Evet yarbayım. Yazılımda Samsung'dan bile üstün 😬

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaominin 3 4 tane cihazını telefonunu kullandım arayüzü sıkıntılı hala çöp kısacası xiaomi pişmanlıktır almayın aldırmayın bir dahaki telefonum xiaomi olmayacağı kesin

  • Anlık bir lg g4 vibe'ı aldım. Ah be lg :/

  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

    hangi modelleri kullandın hocam

  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

    Çöp olsa da realme den daha fazla seçenek var ve ayarlayabilirsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LooF kullanıcısına yanıt

    Mi max 2 redmi note 8 ve şimdide poco x3 pro


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şayomi çöp.

  • Gelişmemiş dünya ülkelerine hitap eden bir telefon. Al 1 yıl sonra çöp oluyor :/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Puahahah bu yorum gerçek olamayacak kadar komik yerlerde sürünüyom gülmekten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

    Xiaominin hiç amiral gemisini kullanmamışsınız, 2018 de aldığım mi 6 hala taş gibi çalışıyor, Birde mi serisi denemenizi tavsiye ederim.

  • Xiaomi telefonları beğeniyorum sma gerçekten yazılımları kötü

  • Alınmaz neden denirse yazılım güncellemesi denen şey realme'de yok. Realme 6 pro aldım tek büyük güncelleme ile iş bitti hadi onu geçtim güvenlik yaması ve hata düzeltme güncellemesi bile gelmiyor telefona. O yüzden 1 sene kullanacaksanız alın. Yok uzun sene kullanacağım diyorsunuz kesinlikle başka telefon bakın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amd ekran kartı alınmaz diyenleri okuyorum 2014 den bu yana amd ekran kartli pc ler kullandım. Mobilde Amd A9 işlemcili Pc kullandım. çökme kasma donma takılma olmadan çalışıyorlar halen. Amd Vip üyesi değilim. :)


    Casper kötü dendi 2009 yılından berridir casper P7450 dual core islemcili pc çalışiyor. Daha gecenlerde termal macunu yeniledim. Şuan SSD takılı. Halen taş gibi. Demek ki kullanmak sorumluluk gerektiren birşey.

    2020 den berri kötü denilen Xiaomi kullanmaktayım. Yine yazılımı berbat denilen Xiaomi den 12 Lite aldım. Donma takılma kasma yazılımsal sorun olmadan kullanıyorum. (12 Lite ile yazıldı)



    Kötü kötü kötü çöp çöp çöp alınmaz bu b*k gibi diyenler siz bir hayalinizi gerçek kılın mesela Xiaomi'den daha iyi yazılımı olan bir telefon mesela. Biz tüketici olarak sizi tercih edelim.


    Eleştiri yapıcı olur arkadaşlar. Çöp, yazılımı kötü gibi sizin yaşadığınız sorunları herkes yaşıyormuş gibi göstermek vb gibi olumsuz bakış acıları sadece bu foruma, burda bilgi almak için zaman harcayan insanlara saygısızlıktır, en önemlisi kendinize saygısızlıktır.

    iPhone 14 kullanan arkadaşım telefonun reset attığını söyledi. Belki bir ya da iki kere olmuş bir sorun. Yazılımsal bir sorun gibi görülüyor. Fanboyluk yapıp iPhone çöp cepde iken reset atıyor mu diyelim. Komik duruma düşürmüş oluruz kendimizi. Bu gibi hataları Apple'da ön görüyor. Seri üretim her cihazın %15-20 lık bölümünde hatalar sorunlar yazılımsal droplar oluşabilir.

    Bi bulaşık makinesi alın da o Lav bardaklarınızı bir çizik çizik elinize versin bakalım Marka vermiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xiaomi yazılımı kötü. çift uygulamada patlıyor, iş için kullanıyorum vazzab fotolarını vs arka planda siliyor. üstelik yedeksiz gittiği için ulaşamıyorum da. ayrıca şu sıra dosya açmama gibi hatalar almaya başladım. ama 3 seneye yakın oldu sanırım alalı, kamerası şöyle kötü vay o kadar çözünürlüğü burnuna mı sokacan falan da hikaye taş gibi telefon her şeyi ile memnunum. note 8 pro, hala kullanıyorum.


    bu kamera işi ile ilgili de benim ciddi çekincelerim var. ai destek tamam iyi de misalen söylüyorum, bu arkadaş aslında bir ışık görse, saate ve gyro değerlerine göre gece gök yüzü çekimi yaptığını anlasa ve görüntü işleme ile o tırt ışığın olduğu yere yüksek kalite bir ay çizse, bu durumda fotoyu kim çekmiş oluyor? ya da fotoğraf mı, resim mi oluyor?

    abartı mı değil, yüz güzelleştirme filtreleri vs zaten artık kameralar gördüğünü kaydetmiyor ki. etraf yeşil, o zaman bu doğa fotosu, bas maviyi canlandır yeşili üff efsane foto. yav he. her zaman tüm filtreler kapalı çekiyorum, tamam jpeg sıkıştırması sebepli renklerde kayma var ama en azından böyle bir şey idi gördüğüm, carıl carıl yeşiller kıpkırmızı çiçekler değil.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.