Şimdi Ara

Özel harekat dönüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: waRRioR

    quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    warrior 3-5 kuruşa satan diye sıradan polislere dedim zaten.. yanlış anlamışsın.... ama her polis için bişi diyemem tabi.. tabiki TSK ya güvenim daha fazla... şimdi anlaştık ?


    ben de sıradan polis olucam yakında
    sence 3-5 kuruş rüşvet almak mı daha kötü yoksa bi örgütü kendi amacın doğrultusunda kullanmak mı?




    Valla sen üstüne alınma ama benim polislere güvenim yok... para yemeye çok müsait oluyolar neden bilmiyorum... umarım sen öyle olmazsın ... ama bunu her polis için demiyorum tabiki.. iyileri mutlaka vardır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Ekim 2008; 16:17:36 >




  • Ben de TSKye sonsuz güven içinde değilim ama yine de en güvendiğin onlar.. kötünün iyisi işte her zamanki gibi TR hali...
  • Neden bilmiyorum ama bende sıradan polislere güvenemiyorum.Üstelik ailemde 3 tane polis var ama içimde güven duygusu oluşmadı bir türlü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: waRRioR

    önceden ikisine de güvenmezdim şimdi birisine güvenmiyorum
    ikisinden de tanıdıklarım var ama jandarmaların yaptıkları daha kötü bunu biliyorum


    quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    Ben de TSKye sonsuz güven içinde değilim ama yine de en güvendiğin onlar.. kötünün iyisi işte her zamanki gibi TR hali...


    @waRRioR - @Darkchild
    Selam arkadaşlar. Umarım sıkılmadan her bir kelimeyi okursunuz. Roman tadında.


    Size şunu söyleyeyim: Ben her iki kuruma da güveniyorum. Sadece o kurumların içindeki bazı ÇÜRÜK ELMA 'lara güvenmiyorum.

    Polislik yapmadım, ama teşkilatın yapısını çok iyi bilirim. Zamanında Emniyet Gn Md'le çok işimiz oldu. Zamanında Emniyetin server-pc-network ihtiyaçlarını ağırlıklı olarak firmamız karşılardı. O yüzden bir sürü de polis tanıdığım var, bir kaç tane de akrabam var. Yeni nesil polislerimize çok güveniyorum. Sanırım yakındığınız tipler nesillerinin son örneği olan 68 kuşağından ve 80 ihtilalinden kalma eski tüfek emniyetçilerdendir. İşte bunlara pek güvenmiyorum (hepsine değil ama çoğuna). Bir de TRAFİKÇİLER 'in en az %30 'una güvenmiyorum, bir sürü haklı sebebim var ama yeri değil.

    Jandarmalık yaptım ama! Jandarma her ne kadar Genelkurmaya bağlı gibi çalışsa da işleyiş olarak aynen polis teşkilatı gibi. Sayıları az olduğu için rütbelilerin çoğu birbirini tanıyor. Bulunduğum birlikteki en az %30 luk dilimden nefret ederdim. Rüşvet, alkoliklik, madde bağımlılığı, kumarbazlık almış başını gitmişti. Psikiyatrik sorunlu askerlerin uyuşturucu ilaçlarını zorla alıp kafa yapan ya da içki masasında sızıp kalan sürüye sürüye kaldırdığım s.bay arkadaşlarım oldu. Tuzla Piyade okulunda Asteg eğitiminin bir parçası olan temel subay eğitimi sırasında da karacıları tanıdım. Hatay-İskenderun tarafındayken Denizcilerle çok muhabbetim oldu. Yolsuzluk oranı olarak Polisteki trafikçiler neyse askerlikteki denizciler de odur. Bunlar kadar keyiflerine düşkün, lükse düşkün, paraya tapan ve alkol-kumar-madde bağımlısı tip görmedim. Bu konuda ne yazık ki Jandarmayı bile solluyorlar. Havacıları ise bilemeyeceğim.

    (Bundan sonrası zaten o günlerin MEDYASINDA açık açık yazıldığı için ben de açıkça yazıyorum:)
    28 ŞUBAT DÖNEMİNDE bazı mihraklar, daha doğrusu bazı ŞER odakları araya nifak tohumları ekerek ne yazık ki bu iki kurumu (POLİS-ASKER) birbirine düşürmeyi başarmıştır. O yüzden son 10-12 yıldır aralarında bir güvensizlik vardır. Halbuki her ikisi de ülkemiz için çalışmıyor mu? Her ikisinde çalışanlar bizim abilerimiz, arkadaşlarımız, babamız, amcamız değil mi? Ne kadar saçma değil mi...

    28 ŞUBAT'ta bazı mihraklar ülkemizde DARBE yaptırmak istediler bilirsiniz. Zamanın hükümeti o dönemde bu darbenin kokusunu almış ve birilerini takip ettirmişti. Bu dönemde Emniye istihbarat mensubu olan ve polisken vatan vazifesi için askerlik yapmaya(!) giden ONBAŞI KADİR SARMUSAK görev yaptığı önemli yerde bazı üst düzey PAŞALARIN darbe hazırlıkları yaptığını gördü. Üstünde ÇOK GİZLİ ibaresi olmasına rağmen bu yazışmaların bir kısmını ele geçirdi ve zamanın İstihbarat Daire Başkanı BÜLENT ORAKOĞLU'na iletti. Orakoğlu da alıp bunları İç İşleri Bakanı Meral AKŞENER hanıma verdi. Akşener ve Tansu Çiller o zamanlar yapılan MGK da bu belgeleri askerin önüne atarak "içinizde bazıları DARBE hazırlığında, bunlardan haberiniz yok mu" diye askeri yetkilileri uyardılar. Ne olduysa ondan sonra oldu. TSK nın içindeki sözüm ona bazı vatansever darbeciler bir anda ortalığı ayağa kaldırdılar: "Vay efendim ordunun gizli belgeleri çalınmışmış (darbe belgesi değil sadece askeri gizli belgeymiş), vay efendim Emniyet buna nasıl cesaret edermiş". Başladılar Refah-Yol hükümetine baskı yapmaya. Onlarda askerin nazik (!) ricasını kıramayıp Emniyet İstihbarat Dairesi başkanını açığa aldılar. Onbaşı KADİR SARMUSAK ise son derece demokratik şartlarda(!) askeri mahkemeye çıkarılıp yargılandı. Mahkemede ifade verirken akıl-vücut sağlığı yerinde diye doktor raporu da alındı (bu kısım bana ait: Yargılayan hakim Kadir sarmusak'ın ağzı burnu dağılmış, tipi değişmiş, bu halde ifade vermemeli dese de ifadesi alındı (ağzı burnu dağıtıldı diye düşünüyorum diye ekleyeyim de başım ağrımasın İnanmayan Kadir Sarmusak'ı bulup sorabilir ciddiyim, ben sadece hakimi tanıyorum, adamı önce hüplettiler sonra gümlettiler. Galiba önce Van'a doğuya bi yere sürdüler, sonra o günlerde meşhur olan irticacı damgası vurup şutlattırdılar. Binbaşı olmuş birinin o güne kadar irticacı olmayıp sonra irticacı olması ne kadar inanılır di mi ) ).

    Tabi bu DARBE hazırlığı olayı o günkü medyada genişçe yer aldı. O güne kadar halkımızı darbeye adım adım hazırlayan ŞER ODAKLARI ise planları açığa çıkınca darbe yapmaktan vazgeçtiler. Halbuki o güne kadar o ŞER ODAKLARI kendi hazırladıkları sanal olaylarla (MÜSLÜM GÜNDÜZ-Aczimendiler, Konca Kuriş cinayeti-Hizbullah, yine kendi kurdurdukları HİZBUTTAHRİR vs. vs.) milletimizi darbe ortamına hazırlamaya çalışmışlardı. Emir verdikleri medya, bazı Sivil Toplum Kuruluşları, YÖK gibi kurumlar ortalığı ayağa kaldırmıştı. Çağdaş Eğitim Vakfı gibi yerler Atatürkçülük ve laiklik elden gidiyor diye TV lerde bas bas bağırdılar. Kamuoyu neredeyse arkalarında gibiydi. Ama darbe hazırlıkları haberi medyada genişçe yer aldı. Çağdaş Eğitim Vakfı denen sözde Atatürkçü örgütün PKK lılara burs verdiği açığa çıktı. Kamuoyu oynanan oyunların bir kısmını görünce oyun bozuldu gibi oldu. Ancak zamanın REFAH hükümeti (kusura bakmasınlar) adam gibi yerlerinde duramadılar ve darbecilere bir sürü malzeme verdiler. Sincandaki tankların yürütülmesi olayı da bundan sonra patlak verdi. Bir süre sonra darbenin yumuşatılmış hali olan 28 ŞUBAT olayı meydana geldi. O gece hükümetin başındakiler soğuk terler döke döke İSTİFA etmek zorunda kaldılar.


    Ohh sonunda bitti. Kitap gibi oldu ellerim yoruldu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 10 Ekim 2008; 17:54:29 >




  • warrior - darkchild:

    Arkadaşlar bu söylediklerimi kelime kelime dikkatli olarak seçerek yazdım. Dikkatli yazmazsam başım ağrır diye. Dilerseniz PM ile telefonumu verip bir yerde oturur yüzyüze de konuşuruz. Bunlar sadece kanunla dahilinde yazılabilecekler. Dahası da var tabi ki ama burda olmaz.

    Kaderin garip cilvesidir: Zamanında Emniyete iş yaparken Emniyet İstihbarat Dairesi başkanı Orakoğlu başkanla tanışma fırsatım da oldu, Orakoğlu ve Kadir Sarmusak'tan ifade alan hakimele de tanışma fırsatım oldu. Bilmem kaç yıllık meslek hayatından sonra önce Doğuya sürülüp sonra da 13 günlük bir sürede hakkında dosya hazırlanıp irticacı diye damga vurulan bu hakim avukat olarak çalışıyor ve askeri davalara bakıyor. Benimkine de o baktı. Adamı ordudan ilk attıklarında 2-3 yıl boyunca çok zor günler geçirmiş. İntihar dahi aklından geçmiş ama yakın çevresinin desteğiyle şimdilerde kendini topladı.




  • Bunlara bir şeyi daha ekleyeyim. Günümüzde arada sırada TV'ye çıkarılan ZEKERİYA BEYAZ, sözde islamcı yazar İSMAİL NACAR'da 28 Şubat döneminin mahsulüdür. İsmail Nacar adlı kişiyi zaten pek kimse ciddiye almaz, Zekeriya Beyaz ise ilahiyatla alâkasız olan ve öğrencisi neredeyse olmayan bir bölümde hocalık yapmasına rağmen ekranlara ilahiyatçı diye konur (kast ettiğim öğrencisiz/öğrencisi çok az bölümü İstanbuldaki Marmara İlahiyat öğrencileri iyi bilir.) Çok uzun yıllar önce islam akademisini bitirmiştir. Ekranda bazen bir ayet okur, bu ayet şu sureye ait der sallar geçer. Bir bakarsınız: Adam sallamış. Ben de inanamadım ama bu işi bilen ilahiyatçı arkadaşlar dedikten sonra dikkat ettim. Bir keresinde canlı yayında adam ayet verdi ve şu sureye aittir dedi. Açıp baktım ki Zekeriya hoca resmen sallamış.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ilidan

    @waRRioR - @Darkchild
    Selam arkadaşlar. Umarım sıkılmadan her bir kelimeyi okursunuz. Roman tadında.


    Size şunu söyleyeyim: Ben her iki kuruma da güveniyorum. Sadece o kurumların içindeki bazı ÇÜRÜK ELMA 'lara güvenmiyorum.

    Polislik yapmadım, ama teşkilatın yapısını çok iyi bilirim. Zamanında Emniyet Gn Md'le çok işimiz oldu. Zamanında Emniyetin server-pc-network ihtiyaçlarını ağırlıklı olarak firmamız karşılardı. O yüzden bir sürü de polis tanıdığım var, bir kaç tane de akrabam var. Yeni nesil polislerimize çok güveniyorum. Sanırım yakındığınız tipler nesillerinin son örneği olan 68 kuşağından ve 80 ihtilalinden kalma eski tüfek emniyetçilerdendir. İşte bunlara pek güvenmiyorum (hepsine değil ama çoğuna). Bir de TRAFİKÇİLER 'in en az %30 'una güvenmiyorum, bir sürü haklı sebebim var ama yeri değil.

    Jandarmalık yaptım ama! Jandarma her ne kadar Genelkurmaya bağlı gibi çalışsa da işleyiş olarak aynen polis teşkilatı gibi. Sayıları az olduğu için rütbelilerin çoğu birbirini tanıyor. Bulunduğum birlikteki en az %30 luk dilimden nefret ederdim. Rüşvet, alkoliklik, madde bağımlılığı, kumarbazlık almış başını gitmişti. Psikiyatrik sorunlu askerlerin uyuşturucu ilaçlarını zorla alıp kafa yapan ya da içki masasında sızıp kalan sürüye sürüye kaldırdığım s.bay arkadaşlarım oldu. Tuzla Piyade okulunda Asteg eğitiminin bir parçası olan temel subay eğitimi sırasında da karacıları tanıdım. Hatay-İskenderun tarafındayken Denizcilerle çok muhabbetim oldu. Yolsuzluk oranı olarak Polisteki trafikçiler neyse askerlikteki denizciler de odur. Bunlar kadar keyiflerine düşkün, lükse düşkün, paraya tapan ve alkol-kumar-madde bağımlısı tip görmedim. Bu konuda ne yazık ki Jandarmayı bile solluyorlar. Havacıları ise bilemeyeceğim.

    (Bundan sonrası zaten o günlerin MEDYASINDA açık açık yazıldığı için ben de açıkça yazıyorum:)
    28 ŞUBAT DÖNEMİNDE bazı mihraklar, daha doğrusu bazı ŞER odakları araya nifak tohumları ekerek ne yazık ki bu iki kurumu (POLİS-ASKER) birbirine düşürmeyi başarmıştır. O yüzden son 10-12 yıldır aralarında bir güvensizlik vardır. Halbuki her ikisi de ülkemiz için çalışmıyor mu? Her ikisinde çalışanlar bizim abilerimiz, arkadaşlarımız, babamız, amcamız değil mi? Ne kadar saçma değil mi...

    28 ŞUBAT'ta bazı mihraklar ülkemizde DARBE yaptırmak istediler bilirsiniz. Zamanın hükümeti o dönemde bu darbenin kokusunu almış ve birilerini takip ettirmişti. Bu dönemde Emniye istihbarat mensubu olan ve polisken vatan vazifesi için askerlik yapmaya(!) giden ONBAŞI KADİR SARMUSAK görev yaptığı önemli yerde bazı üst düzey PAŞALARIN darbe hazırlıkları yaptığını gördü. Üstünde ÇOK GİZLİ ibaresi olmasına rağmen bu yazışmaların bir kısmını ele geçirdi ve zamanın İstihbarat Daire Başkanı BÜLENT ORAKOĞLU'na iletti. Orakoğlu da alıp bunları İç İşleri Bakanı Meral AKŞENER hanıma verdi. Akşener ve Tansu Çiller o zamanlar yapılan MGK da bu belgeleri askerin önüne atarak "içinizde bazıları DARBE hazırlığında, bunlardan haberiniz yok mu" diye askeri yetkilileri uyardılar. Ne olduysa ondan sonra oldu. TSK nın içindeki sözüm ona bazı vatansever darbeciler bir anda ortalığı ayağa kaldırdılar: "Vay efendim ordunun gizli belgeleri çalınmışmış (darbe belgesi değil sadece askeri gizli belgeymiş), vay efendim Emniyet buna nasıl cesaret edermiş". Başladılar Refah-Yol hükümetine baskı yapmaya. Onlarda askerin nazik (!) ricasını kıramayıp Emniyet İstihbarat Dairesi başkanını açığa aldılar. Onbaşı KADİR SARMUSAK ise son derece demokratik şartlarda(!) askeri mahkemeye çıkarılıp yargılandı. Mahkemede ifade verirken akıl-vücut sağlığı yerinde diye doktor raporu da alındı (bu kısım bana ait: Yargılayan hakim Kadir sarmusak'ın ağzı burnu dağılmış, tipi değişmiş, bu halde ifade vermemeli dese de ifadesi alındı (ağzı burnu dağıtıldı diye düşünüyorum diye ekleyeyim de başım ağrımasın İnanmayan Kadir Sarmusak'ı bulup sorabilir ciddiyim, ben sadece hakimi tanıyorum, adamı önce hüplettiler sonra gümlettiler. Galiba önce Van'a doğuya bi yere sürdüler, sonra o günlerde meşhur olan irticacı damgası vurup şutlattırdılar. Binbaşı olmuş birinin o güne kadar irticacı olmayıp sonra irticacı olması ne kadar inanılır di mi ) ).

    Tabi bu DARBE hazırlığı olayı o günkü medyada genişçe yer aldı. O güne kadar halkımızı darbeye adım adım hazırlayan ŞER ODAKLARI ise planları açığa çıkınca darbe yapmaktan vazgeçtiler. Halbuki o güne kadar o ŞER ODAKLARI kendi hazırladıkları sanal olaylarla (MÜSLÜM GÜNDÜZ-Aczimendiler, Konca Kuriş cinayeti-Hizbullah, yine kendi kurdurdukları HİZBUTTAHRİR vs. vs.) milletimizi darbe ortamına hazırlamaya çalışmışlardı. Emir verdikleri medya, bazı Sivil Toplum Kuruluşları, YÖK gibi kurumlar ortalığı ayağa kaldırmıştı. Çağdaş Eğitim Vakfı gibi yerler Atatürkçülük ve laiklik elden gidiyor diye TV lerde bas bas bağırdılar. Kamuoyu neredeyse arkalarında gibiydi. Ama darbe hazırlıkları haberi medyada genişçe yer aldı. Çağdaş Eğitim Vakfı denen sözde Atatürkçü örgütün PKK lılara burs verdiği açığa çıktı. Kamuoyu oynanan oyunların bir kısmını görünce oyun bozuldu gibi oldu. Ancak zamanın REFAH hükümeti (kusura bakmasınlar) adam gibi yerlerinde duramadılar ve darbecilere bir sürü malzeme verdiler. Sincandaki tankların yürütülmesi olayı da bundan sonra patlak verdi. Bir süre sonra darbenin yumuşatılmış hali olan 28 ŞUBAT olayı meydana geldi. O gece hükümetin başındakiler soğuk terler döke döke İSTİFA etmek zorunda kaldılar.


    Ohh sonunda bitti. Kitap gibi oldu ellerim yoruldu...






  • quote:

    Orjinalden alıntı: waRRioR

    benim anlatmak istediklerimi yazmışsın


    genç polisler paraya tapmıyorlar(bazıları hariç) eskiler de yavaş yavaş emekli oluyolar ya da sürekli görev yerleri değişiyor


    jandarmaları sevmememin nedeni de madde bağımlısı olmaları
    her türlü pisliğin içindeler
    sürekli uyuşturucu madde kullanırlar
    yolsuzluğun alasını yaparlar üstleri de bilir fakat ses çıkartmaz


    sadece çüş diyebiliyorum. Asker hakkında laf ediceksin bu işlerin biraz içinde olmalısın...
    Jandarmalara bu şekilde iftira atman onları zedelenemez. Sadece senin ne kadar seviyesiz ve terbiyesiz birisi olduğunu göterir. "Jandarmalar uyuşturucu kullanır." demişsin. Türkiye'de kaç tane jandarma tanıdında kaç tanesiyle kokain çektin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 10 Ekim 2008; 18:13:35 >




  • Hocam hepsi öyle değil. Dedim ya ufak bir azınlık yapıyor olabilir. Gözümün önünde bunlar çok döndü ama hepsi öyle değil. Uyuşturucu ilaç kullanan gördüm (AKİNETON, psikiyatrik ilaç) , rüşvet desen bin türlüsünü gördüm. Daha başka şeyler de var ama burada söylenmez. Ama bunu belli tipler yapıyorlar. Hepsi bir değil sayın hocam.


    quote:

    Orjinalden alıntı: waRRioR

    benim anlatmak istediklerimi yazmışsın


    genç polisler paraya tapmıyorlar(bazıları hariç) eskiler de yavaş yavaş emekli oluyolar ya da sürekli görev yerleri değişiyor


    jandarmaları sevmememin nedeni de ****** ****** olmaları
    her türlü ***** içindeler
    sürekli ***** madde kullanırlar yolsuzluğun alasını yaparlar üstleri de bilir fakat ses çıkartmaz






  • Haaaaa... Şimdi hatırladım. ÖZEL HAREKATÇI olup ta hain çeteci olan kişi GENELKURMAY ÖZEL KUVVETLER'e bağlı bir askerdi. Hatta başbakanın evini bombalayacaklardı.
    Ankara ERYAMAN'da ortaya çıkarılan cephanelik gibi evde yakalamışlardı. Aynı çeteci askerler sözde "İSLAMCILAR SALDIRDI" denilsin diye Cumhuriyet Gazetesini de bombalamıştı. Altta haberin linki var.
    http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=41851,3&tarih=01.06.2006
    http://www.tumgazeteler.com/?a=1532872

    Yahu son yıllarda da bu islamcılar CUMHURİYET Gazetesini de bomba manyağı yaptılar.
    Bir Atabeyler çetesindeki islamcı askerler bombalar, bir ERGENEKON'cu islamcılar kendi kendine bombalar. Nedir bu Cumhuriyetten istediğiniz kardeşim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: King_Menes

    Türkiyede günde 150 kişi ölüyor trafikte, kimse akıllanmıyor da, önemli mi 15 şehit günde ?

    adaaam sendeeee..

    aslan gibi başbakanımız var, bi kodu mu oturtturur walla... terör de neymiş...
    ekonomik deprm geliyor.... DUR ! dedimi, tüm dünyanın krizini bile durdurur walla..
    yaaaaa..... oylar hep ona, hep ona... durmak yok, yola devam...

    10 sene öncesinin Özel Harekatçıları, bugün ERGENEKONCU diye, HERGELE KONCULAR tarafından zorla içerde tutuluyor, Türkiyede artık keriz mi var, tekrar ÖZEL HAREKATÇI osun.. 10 sene sonra bu günkü özel harekatçılar, bu sefer de Vatan haini olarak tutuklanacak.




  • Yaw bırakın özel harekatı onu bunu tartısmayı. Biz hala Semdinlide ırtalık sakinken ortamı germeye calısan Jitem elemanlarından bile hesap soramadık. Jitem kurucusu Ergenekondan dolayı iceri alındı ama Semdinli davasına bakan savcı ise haksız yere cezalandırıldı.
    O Jitemciler o bombayı oraya attı, ortalıgı karıstıracaklardı ama yakalandılar. Hadi bıyır burdan yak. Orda terörist varsa adam gibi makineli tüfekle git öldür de mi. Bomba atıp kacan adamın niyeti bellidir.
  • Genelkurmay'ın isteği üzerine 7 bin özel tim polisi Güneydoğu'nun önemli noktalarında askerin emrinde görev yapacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: edelweiss

    bizim bordo berelilerimiz vardı oldu pembe bereliler. nerede onlar. sadece eğitim amçlı mı kullanılıyor ?!

  • haberin bu kısmı yanlıs olmalı. asker polise polis askere karısamaz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: cyrx

    Genelkurmay'ın isteği üzerine 7 bin özel tim polisi Güneydoğu'nun önemli noktalarında askerin emrinde görev yapacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moscow34


    quote:

    Orjinalden alıntı: edelweiss

    bizim bordo berelilerimiz vardı oldu pembe bereliler. nerede onlar. sadece eğitim amçlı mı kullanılıyor ?!





    süs amaçlı ... yerkeştirin bordo berelileri sivil halde bu adamlar boşuna mı o kadar ders alıyor ... hala daha kontragerilla , itiraffçı kullancaz diye uğraşıyorlar ..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

    quote:

    Orjinalden alıntı: waRRioR

    benim anlatmak istediklerimi yazmışsın


    genç polisler paraya tapmıyorlar(bazıları hariç) eskiler de yavaş yavaş emekli oluyolar ya da sürekli görev yerleri değişiyor


    jandarmaları sevmememin nedeni de madde bağımlısı olmaları
    her türlü pisliğin içindeler
    sürekli uyuşturucu madde kullanırlar
    yolsuzluğun alasını yaparlar üstleri de bilir fakat ses çıkartmaz


    sadece çüş diyebiliyorum. Asker hakkında laf ediceksin bu işlerin biraz içinde olmalısın...
    Jandarmalara bu şekilde iftira atman onları zedelenemez. Sadece senin ne kadar seviyesiz ve terbiyesiz birisi olduğunu göterir. "Jandarmalar uyuşturucu kullanır." demişsin. Türkiye'de kaç tane jandarma tanıdında kaç tanesiyle kokain çektin...

    arkadaşım valla doğru bu olay,benim samimi arkadaşım anlattı,tabi güneydoğudan bahsetmiyor, o mersindeymiş,yakaladıkları uyuşturucuların bir bölümünü baskın anında hiç edip ya satıyolarmış yada kullanıyolarmış,fuhuş baskınlarında ise hayat kadınlarının paralarını alıyolarmış,e tabi kimse birşey diyemiyor,zaten suçlular birde jandarmayımı suçlayacaklar,arkadaşın dediğine göre bunu bütün jandarmalar yapıyormuş,çok arkadaşımdanda duymuştum bu tarz şeyler,ama malesef bizim ülkemizde bu tarz şeylerin üstünü kurmumuza iftira atıyorlar yada zedelemeye çalışıyolar gibisinden çok güzel laflarla kapatıyolar




  • adamlar hayrına askere yardım edecek bide emir mi alacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    quote:

    Polislerin çetelerle kirli ilişkilerinin ortaya çıkmasının ardından


    Sıradan polisle bir tutmamak gerektiğini düşünüyorum özel timler.... daha aklı başında ve olgun olduklarını düşünüyorum.. ayrıca maaşları da daha iyi olduğu için 3-5 kuruşa vatanı milleti satmazlar sanırım... gerçi polisliğe başlayan biri bugün 1.700 YTL alıyo ama.. ?

    Milletvekilleri de çok iyi şartlarda görev yapıyorlar.
    Bakanlar da..

    Ama onlar bu vatanı asla satmazlar.




  • Schhhhh......
    böyle seyler her yerde konusulmaz. dediginiz olayların birini degil hepsini defalarca gördüm. ama yeri bura diil.
    sadece konu baslıgı olarak sunları diyiim: Mücavir alanda arsa mafyalıgı yapan, sınırda uyushturucu gecirenleri görmezden gerlme karsılıgında aidt alan, kendilerini besleyenler dısındakilerin uyushturucularına el koyup satan, ihale yolsuzlugu yapan, kumar borcunu ödeyemeyip ordan burdan para tırtıklayan, alkolick ve ex bagımlısı bi sürü tip gördüm. ama acık acık yer zaman ad soyad vermem tabi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: moscow34


    quote:

    Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

    quote:

    Orjinalden alıntı: waRRioR

    benim anlatmak istediklerimi yazmışsın


    genç polisler paraya tapmıyorlar(bazıları hariç) eskiler de yavaş yavaş emekli oluyolar ya da sürekli görev yerleri değişiyor


    jandarmaları sevmememin nedeni de madde bağımlısı olmaları
    her türlü pisliğin içindeler
    sürekli uyuşturucu madde kullanırlar
    yolsuzluğun alasını yaparlar üstleri de bilir fakat ses çıkartmaz


    sadece çüş diyebiliyorum. Asker hakkında laf ediceksin bu işlerin biraz içinde olmalısın...
    Jandarmalara bu şekilde iftira atman onları zedelenemez. Sadece senin ne kadar seviyesiz ve terbiyesiz birisi olduğunu göterir. "Jandarmalar uyuşturucu kullanır." demişsin. Türkiye'de kaç tane jandarma tanıdında kaç tanesiyle kokain çektin...

    arkadaşım valla doğru bu olay,benim samimi arkadaşım anlattı,tabi güneydoğudan bahsetmiyor, o mersindeymiş,yakaladıkları uyuşturucuların bir bölümünü baskın anında hiç edip ya satıyolarmış yada kullanıyolarmış,fuhuş baskınlarında ise hayat kadınlarının paralarını alıyolarmış,e tabi kimse birşey diyemiyor,zaten suçlular birde jandarmayımı suçlayacaklar,arkadaşın dediğine göre bunu bütün jandarmalar yapıyormuş,çok arkadaşımdanda duymuştum bu tarz şeyler,ama malesef bizim ülkemizde bu tarz şeylerin üstünü kurmumuza iftira atıyorlar yada zedelemeye çalışıyolar gibisinden çok güzel laflarla kapatıyolar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: waRRioR

    önceden ikisine de güvenmezdim şimdi birisine güvenmiyorum
    ikisinden de tanıdıklarım var ama jandarmaların yaptıkları daha kötü bunu biliyorum


    Bu asker düşmanlığıyla nasıl polis olabileceğin de ayrı bir konu.
  • valla babamın oğluna güvenmem ne mehmetçik ne polis,hiç birinden hayır yok,mahkemeler zaten bitmiş vaziyette,adet yerini bulsun diye mahkeme yapıyorlar zenginlere,fakirlere uyguluyolar yasaları, hiç unutmam abimin bisikleti çalınmıştı bahçelievler polisine gittiler babamla,sene 1987 polisler babama öğlen yemeği ısmarla demişler ulan adamda öğlen yemeği ısmarlayacak para olsa bisikletin peşinemi düşer be
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.