Şimdi Ara

Özel Seri 1.8 Golf MK2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımı tanıtmak istiyorum sizlere. Daha önce bir çok araç topladığım da oldu. Hazır aldığımda oldu ama bu araç bana çok farklı geldi. Sıfırdan boyasını kazıyıp iskelete gelene kadar yaptığım golf MK1 den sonra özel seri 1991 Model, tek kapı, gümrük çıkışlı, sunroof lu, recarolu 1.8 Benzin Golf MK2 mi sizlerle paylaşacağım. Sosyal medya hesabım instagram da m.demirci06 adıyla aratıp beni bulabilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Bu araçlar veya instagram profilimde ki eski araçlarım hakkında bilgi almak isterseniz çekinmeden instagramdan sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. Foruma pek fazla giremiyorum.

    Not : aracı daha yeni aldım. Geçmişinde kazası yok yüzeysel bir defa boyanmış. Ben ses sistemi taktım ve + lı kara farlarımı taktım. Zamanla her yerini GTI versiyonun orijinalliğini koruyarak yapacağım.

    Özel Seri 1.8 Golf MK2 Özel Seri 1.8 Golf MK2 Özel Seri 1.8 Golf MK2 Özel Seri 1.8 Golf MK2 Özel Seri 1.8 Golf MK2 Özel Seri 1.8 Golf MK2 Özel Seri 1.8 Golf MK2 Özel Seri 1.8 Golf MK2

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • az olmuş o kayıklar
  • Tanıtmak deyince bence araç hakkında yorum olarak beklemiştim. Genede sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.