Şimdi Ara

Özel sistem start stop devresi yaptirilacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar yeni bir projem icin start stop buton icin devre ihtiyacim var.oyun parklarindaki jetonlu sistemi biz su satisi yaptigimiz kuyuya uyarliyacagiz.sistem su, jeton atilinca sistem acilacak ve start dugmesine basacagize su motorumuza kontak verip calistiracagiz.15dk civari bu su motoru calisicak arac dolunca stop basip motoru kapatacagiz.simdi sorun şu, jeton atilmadan start stop dugmesinin calismamasi lazim.Eger bana bu sekilde calisan bir devre yapan arkadas varsa ucretini vererek yaptirmak istiyorum.detay icin 0537 309 01 08 özcan ben.fiyat ve yapilacak devre hakkinda bilgileri bekliyorum.
    Özel sistem start stop devresi yaptirilacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilenchi -- 19 Şubat 2018; 10:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Devreyi sonuna kadar buradan tasarlayabiliriz. Yalnız jeton mu kaldı günümüzde? Rahatlıkla taklit edilemez mi?

    Para tanıyan sensörler var. Hatta kağıt para. Ama siz rfid basit kilit sistemlerini de çalıştırabilirsiniz. Hani şu anahtarlığı/kartı yaklaştırınca açılan felan.

    15dk pompa neden çalışıyor? Eğer 50-100lt lik bir su akışı isteniyorsa debimetre gerekebilir. Sadece zaman yani 15dk çalışma yetiyorsa basit iş. İster mikroçip ile isterse de otomasyon ile. Yani şamadıra ile su seviyesi mi tespit edeceğiz, zamanlamalı otomasyon mu yapacağız bunları ayrıntılı yazarsanız size ücretsiz olarak devreyi çıkarırız.
  • Cevap icin tesk ederim.simdi bizim 4 adet kuyumuz var, kuyudan cikan suyu yerustu tanklara biriktiriyoruz ve farkli firmalara satiyoruz.kamyonlar gelip suyu alip gidiyorlar.her kamyon 16 veya 18 ton kapasiteli yani litre olarak hesaplarsak 18bin litre.bizim bu isi takip edebilmemiz icin birseyler yapmamiz lazim.mekanik olarak birseyler yaptik ama bu yapilan sistem arasira suistimal ediliyor.bir yolunu bulup jetonsuz su aliniyor.ilanda belirttigim sekilde bir sistem lazim.jeton okuyucuya jetonu atip,start layip kontaktoru basip trifaze

    motor calistirip tankeri doldurunca stop basacagiz.ve hicbirsekilde jeton atilmadan sistem calismamali.bu anlattigim olay illaki jetonla calismaliki ben maddi kayip yasamamaliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam taklit edilemez ptt jetonu mu var sizde? Jeton ne ki ?
    Size rfid elektronik kart uygun olabilir. Müşterilerinize kart verirsiniz ve sistemi bu kartlar açar. rfid kart elektronik şifre okuyucuya yaklaştırıldığında şifresini otomatik veren bir sistemdir.

    Bu rfid sistemi dilediğiniz basit jeton sistemi ile de yapabiliriz ya da kendi hafızasında bilgileri saklayan ve internet/wi-fi/flashdisk aracılığı ile bilgisayara aktarabilen ve herşeyi adım adım takip eden bir sistem ile de. Dilerseniz anlık kamera kontrolü bile yapabilirsiniz.

    Eğer yer üstü tankı biriktirilmişse tank tartılarak da aktarılan su hacmi ölçülebilir. Her türlü kontrol yapılabilir. Güvenlik stratejinizi, resimlerinizi atmanızı rica ederiz.

    Bu sistemi ücretsiz olarak konudan tasarlayabiliriz. İlle de kurulum derseniz yardımcı olabilecek birçok kişi var.
  • jeton ısrarım ucuz bir sistem olmasıdır.kartlı sistemlerin okuyucusu kontur yukleme unitesi falan epey pahalı oluyor.bizim halihazırda zaten meani bir şekilde kullandıgımız bir sistem zaten var.başında duramadığımız bir yer.mecburen kilit sistemi uygulamamız gerekiyor.elimizde bize ozel yapılmış jetonlar var.taklit edece bir durumda yok zaten jetonu.kısacası arkadaşım belirttiğim özelliklerde bir pano lazım.komple anahtar teslim bana yapıp teslim edebilirseniz ücretini vermeye hazırım.
  • Her zaman milletimizin kazanmasınız istediğimizden biz de onu forumdan ücretsiz yapmaya hazırız. Israrımızın sebebi "damarlarındaki asil kan" dır. Buna engel olamıyoruz...

    rfid sistemleri 100TLden biz takıyorduk şimdi fiyatı arttı hadi olsun 200TL. AMa siz o fiyatlara rfid'yi hadi hadi yaptırabilirsiniz. Jeton yerine rfid olmalı.

    start stop olayı mühürleme olayıdır. Düğmeye basınca devamlı çalışır. Stop düğmesi de komple durdurur. İki adet düğme ve bir kontaktör yeterli. Eğer belirli bir zaman sonra otomatik duracaksa zaman rölesi kullanıp stop ettirirsiniz.

    Mühürlemede start için nc tip buton, stop için de nc tip buton kullanılır. Hepsi bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.