Şimdi Ara

Özel üniversite ikinci öğretim bilgisayar/yazılım müh. lisans bölümü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Şuan bir yazılım firmasında otomasyon sistemleri yazıyorum ve yaklaşık 3 yıldır yazılım geliştiriyorum ancak bir diplomam olmaması benim üzerimde baskı yaratıyor. Sözel bölümden mezün olduğum için 2 sene denedim devlet üniversitelerini kazanamadım ve artık umudum kalmadığı için bırakmıştım üniversite hayalimi. Sözelden bir bölüm kazanırım ancak benim işim gereği ve tek istediğim bölüm olan bil. yada yazılım müh. bölümlerinden birinin diplomasını almam beni rahatlatacak.Yazılım üzerine aldığım sertifikalar var ancak diploma olmadan olmuyor it sektöründe.

    Kısaca kendimi anlattım arkadaşlar. Anlıyacağınız bir katsayı mağduru olarak artık özel üniversitelere yönelmek istiyorum.

    Çok yoğun ders çalışabilecek zamanım yok. Bu yüzden devlet üniv.'lerini tutturabilecek puanı alabilecek düzeye gelemem (zaten alamam da). Eğer ikinci öğretimleri varsa özel üniversitelerin ve taban puanı + ücretini biliyorsanız yada normal eğitim + taban puan için ne kadar soru yapmam gerektiği hakkında biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Bi akıl verinde bu sene artık diploma için yoruluyum birazda.

    Yada farklı fikirlerle bana yol gösterecek kişiler varsa onlarıda dinlemek isterim.

    Birde izmir üniversitelerinin önceliği vardır. İzmir'de yaşıyor ve çalışıyorumda düzenim bozulmasın







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.