Şimdi Ara

Özel Video: Nokia neden Android cihaz üretmiyor, tabletlere sıcak bakıyor mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia Android tabanlı cihaz üretirse; Diğerlerinden bir farkı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Arkadaşımda son model android telefon var. Bende ise nokia lumia 520. Arkadaşı arayacaktım rehbere tıkladığım gibi tak diye açıldı. Samsunglu olan "oha bu ne hız" dedi. Telefona ve hızına hayran kaldı.

    Sonuç?

    Samsung hemen 2.el cihaz alan bir bayiye itelendi. Gül gibi nokia alındı. Reberi açarken bile takılan telefonlar yerine 0 kasma, 0 problem ile lumia 920'isi ile artık çok mutlu!!

    Kişiden kişiye değişir bu. Mesela rehber 5 dakikada açılsın problem değil benim için. Önemli olan marketi ve donanımıdır benim için.

    Rehberle Facebook, Whatsapp gibi uygulamaları senkronize ederseniz tabi geç açılır. Her defasında verileri çektiği için. Nitekim rehberle bir sıkıntım yok dokunduğum gibi tak geliyor. Arkadaşınız senkronizasyonu kapatsaydı da satmasaydı yazık olmuş çok arayacak eski telefonunu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fukox


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rambo_FT

    Android ne kadar çöp olsa da evrensel bir işletim sistemi.

    Android'e çöp diyen Nokia'sı olan üyelere soruyorum; Google Nexus modelini Nokia'ya yaptırırsa ne yapacaksınız?

    Nexus modelleri ham Android işletim sistemine sahiptir ve iOs kadar stabildir.

    Çöp market dediğiniz yerde bardağın boş tarafını görüyorsunuz. Sanki hiç yararlı uygulama yokmuş gibi.

    Haklisin ama o marketten uygulama indirirken virus bulasacak derdi varken neyleyim ben o marketi.

    Allah aşkına virüssüz sistem mi var?

    Bana kaç kişinin telefonunun virüs yüzünden çöktüğünü söyleyebilir misin? Bakalım sizin korkup kaçtığınız dehşet ne kadar etkiliymiş?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerfaruk18_34

    Röportajlarınızdan en iyisi bu sanırım hanımefendi her soruya açıklayıcı tatminkar cevaplar verdi ...



    tatminkar mı:) inşallah dedektif filan gibi bi mesleğiniz yoktur hocam. yok sizi bi sorgu da düşünemiyorum:) resmen tanıtım videosu bu. kaldı ki olabilir bişey demiyorum yapsın tabiki nokia samsung da yapsın apple da ama videoda hiç bi sorunu cevabı yok. tablet gelecek mi belli değil yeni gelecek üst segment telefonun fiyatı da belli değil. modeller hakkında bi iki hepimizin bildiği açıklama benim kaçırdığım bişey varsa bilmiyorum:)

  • nokia daha çok telefon satmak istiyorsa ucuz modeller çıkarması lazım

    ayrıca satış politikası hala hatalı

    lumia 620 3.7 inch

    lumia 625 4.7 inch

    bu kadar saçma bir büyüme olur mu??

  • windowsa sesleniyorum hızla uygulamayı artırın , nokia yaya sesleniyorum nokia collectiona desteği artırın ilgi size dönüyor bunu kaçırırsanız birdaha Türkiye pazarında yer bulamazsınız

  • nokia da çalışmayı çok isterdim windows platformunuda iyi bilirim. Nokiayayıda iyi bilirim keşke imkan olsada çiçek hanımla görüşebilsem :)

  • en cok virüs ceken sistem simbiandi bilirmisnz 6600lari blutooth kapaliken butun snifa virus atardi.windowsa gececegni 2 yil önceden söylemslerdi ddim adam olucaklar yok resmen uygulama kitligi icindeler cift cekrdek dandik gpu bilmem kacpiksel kamera ama 480p ekran yol ver gtsin 1080p videoyu 480plik ekranda izlemek akla mantga uymaz kendi isletm sistemlerini yapyorlardi androide gecmeyi yedirememisler la winp sanki kendilerinin:) ezilmemek icin gecemediler. Android belesmis adamlar kendi romunu yapiyor hepsi ayni rom dgl beles bi sistem ariosan windows ilk gelir hic bi yaknimin pcsinde orjinal windows yok windows pc de nekadar evrensel ise androidde mobilde okadarevrensel 200tl lik tablette asphalt 8 i kasmadan full grafikte oynuyosam donanim skntlarna fazla laf sokmayin drim

  • Biraz telefonun mağazasını da geliştirseniz iyi olacak. Adam akıllı bir uygulama bile zor bulunuyor. Bulunsa bile güncelleme yok. Hala twitter uygulaması berbat. Instagram bile gelmedi düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 24 Ağustos 2013; 14:36:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolferto

    en cok virüs ceken sistem simbiandi bilirmisnz 6600lari blutooth kapaliken butun snifa virus atardi.windowsa gececegni 2 yil önceden söylemslerdi ddim adam olucaklar yok resmen uygulama kitligi icindeler cift cekrdek dandik gpu bilmem kacpiksel kamera ama 480p ekran yol ver gtsin 1080p videoyu 480plik ekranda izlemek akla mantga uymaz kendi isletm sistemlerini yapyorlardi androide gecmeyi yedirememisler la winp sanki kendilerinin:) ezilmemek icin gecemediler. Android belesmis adamlar kendi romunu yapiyor hepsi ayni rom dgl beles bi sistem ariosan windows ilk gelir hic bi yaknimin pcsinde orjinal windows yok windows pc de nekadar evrensel ise androidde mobilde okadarevrensel 200tl lik tablette asphalt 8 i kasmadan full grafikte oynuyosam donanim skntlarna fazla laf sokmayin drim

    Bu ne dio anlamadım bir türli, 6600a laf etti sanki...
    />




  • Keske wp nin kişiselleştirilebilirliğinin artip artmayacagini sorsaydin bir de abi. Sıkı bir arayüz de wp nin tercih edilebilirligini arttoracak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.50
  • Lan nokia lumia mumia çıkarana kadar 4 yıl önce aldığım nokia c3 ün wlanı bozuk hala. güncelleme çıkarda düzelsin sorun. yapacağınız işin çarkına...

  • @fx57


    yorumumu niçin kaldırdınız boş bir yorum değildi ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bir Lumia almak için hala erken 1 kaç sene daha geçmesi lazım.hala altyapısı sağlam değil bence
    ayrıca Lumia ekranları kasaya göre küçük gözüküyor.tasarım da biraz daha değişikliğe gitseler fena olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia bir kereliğine bile iyi bir donanımlı android telefon çıkartsa (stok android bile koysa) piyasanın nabzını ölçse alınıyor mu alınmıyor mu diye.kendilerini windows phone la kısıtlamaları onların zararına. Htc en iyisini yapıyor isteyen android alır isteyen wp. Htc fanı değilim telefonum samsung monte 5620 :))

  • Sanırım videoyu yemekhanede çekmişler.

  • Herşey bir tarafa da az önce Nokia Asha 501 incelemesini izledim... 64 MB ram ile 2 GB ramli Samsung S4'ten daha seri çalışıyor menusü yaw... Muhteşem bir cihaz, 355 TL için elbette... Sırf eğlencesine, alacağım sanırım... :)

  • kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama ilk defa bayan görüyorum şu sayfada videolarda :D

  • hawloo kullanıcısına yanıt
    625 alanlar ekran küçük olsun diye almadı, daha ucuz olduğu için aldı. ancak aldıktan 6 sonra nokia nerdeyse aynı fiyata %50 daha büyük ekranlı bir telefon çıkarıyor.
    bu müşteriyi memnun etmez çünkü 625 adından da anlaşılacağı gibi 620'nin devamı niteliğinde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.