Şimdi Ara

Özellikle ps3 için (sanırım)32'' led LCD plazma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar
    Calışma odasında ki yaklaşık izleme mesafem daha dogrusu oyun mesafem 2-3 mt. Olacak sekilde öncelikle ps 3 için daha sonra da kararsal yayınları seyretmek için bir panel bakıyorum.saniyorum 40'' biraz buyuk kacar.maximum 1700 tl ayırdım bu is için.daha düşük fiyat önerileri tabii ki kabulümdur.salonda oynadığım için hatun biraz arıza yapıyor da artık.
    Hangi marka ve modeli önerirsiniz?



  • 37" olacaksa Sony EX520/720, 32" yeterli dersen LG 32LW4500/5500 derim. İkinci bahsettiğim TV FPR gözlük kullanan 3D bir TV, 3D oyun oynamak istersen çok iyi bir seçenek olur senin için.

    Karasal yayın derken? Scart ya da RAF bağlayabilirsin ama panel tip TV lere bu tür bağlantılar düşük SD yayın kalitesi verir. 32" de çok da kötü olmaz gerçi sanıyorum ama HD kutu + HDMI bu işin standardıdır.
  • Salonda pana 46gw30 kullanıyorum ve aslında hem tv seyretmek için hem de oyun için oldukça tatmin edici bir panel,en azından benim için öyle.benzer görüntü kalitesini led ya da LCD lerde yakalayamaycagimi biliyorum.yakalayabileceklerimi dengen bütçe olarak yakalayamama sanırım.sony benim de kafama yapabilir.nedense lg ye oldum olası bı önyargım var,sebebini ben de bilmiyorum.
    Teşekkürler fikriniz için...
  • Lw serisini oyun için tavsiye etmem dostum.. Özellikle Gw30 dan sonra oyunlarda tam hayal kırıklığı olur senin için LG. 32", 3d için çok da iyi performans alabileceğin bir boyut değil.

    Bu arada oyunlarda hangi model olursa olsun ''İyi seçenek'' diye bir durum yok dostum, buna kötünün iyisi diyebiliriz en iyimser şekilde.. Ben alacağın paneli 2d performansına göre değerlendirmeni, 3d yi panelin bonusu olarak değerlendirmeni tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.