Şimdi Ara

ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
23
Favori
49.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KIA SPORTAGE araçların Avrupa'da 0 km'de fabrikasyon BRC LDI Montaj Videosu.

  • Mehmet bey kolay gelsin i20 2015 model 1.2 start stoplu araca hangi kitinizi taktiralim? Brc ve Gfi icin degisik fiyatlar aldim bayiye gore degisiyormu? BRC icin 1900 ve 2000 lira dokuz taksit Gfi icin 1350 -1400 ve 1500 lira dokuz taksit simdi anlamadigim bisey var hepsinde hyundai kablo kullanilacak delme kablo kesme isi olmayacak ama neden farkli fiyat?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omergurcu

    Mehmet bey kolay gelsin i20 2015 model 1.2 start stoplu araca hangi kitinizi taktiralim? Brc ve Gfi icin degisik fiyatlar aldim bayiye gore degisiyormu? BRC icin 1900 ve 2000 lira dokuz taksit Gfi icin 1350 -1400 ve 1500 lira dokuz taksit simdi anlamadigim bisey var hepsinde hyundai kablo kullanilacak delme kablo kesme isi olmayacak ama neden farkli fiyat?

    Merhaba
    GFI kitleri 2 tip şamandra seçeneği ile satışa sunulmakta. ( BRC Şamandralı ya da BRAWO Şamandralı)
    BRC Şamandralı GFI Ez montaj fiyatı 150 TL daha pahalıdır.
    Tavsiye edilen GFI EZ ( BRC Şamandralı) montaj fiyatı 1.500 TL 9 taksittir. Bilgilerinize sunarız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın yetkili pazar günü açıkmsınız
  • pazargünleri açıkmsınz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: regedit_2

    pazargünleri açıkmsınz

    Merhaba regedit_2;

    Pazar günleri çalışmıyoruz. Hafta içi ya da cumartesi yardımcı olabiliriz.
  • İlk aracım Puntomda sizi tercih etmiştim cidden çok güzel iş çıkarttınız elinize emeğinize sağlık şu an Chevrolet Cruzem var üzerinde atiker mevcut ve memnun değilim GFI veya BRC taktırmak istiyorumÜzerinde ,tankının,tesisatının olması benimm için bir avantaj sağlar mı ?yoksa komple sökülmesi mi gerekir?

    bana maaliyeti ne olur ?

    Saygılar
  • geçen cuma ayın 19 da samsun dan gelip 2014 corollama özençlerde BRC mi taktırdım. diğer paylaşımlardan da göreceğiniz üzere ilgi alaka çok güzel. il dışından geldiğim için aracım montaj da iken bir ufak şehir turu attırıp beni istediğim yere bıraktılar ben ailemle gezerken aracımın montajı bitirip tekrar aldılar sağ olsunlar. montajdan sonra çorum-tokat ve tekrar tokat- samsun yapmak nasip oldu. ilk izlenimlerim mükemmel javascript:void(AddText('[:\'(]')) aracımın performansında hiçbir düşme olmadı.düşen tek şey yakıt için ödediğim tutarlar. mehmet bey çorum için çok büyük bir kazanç. gönül rahatlığıyla biniyorum. özençlere ilgi alaka ve verdikleri güven nedeniyle teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatgenç

    geçen cuma ayın 19 da samsun dan gelip 2014 corollama özençlerde BRC mi taktırdım. diğer paylaşımlardan da göreceğiniz üzere ilgi alaka çok güzel. il dışından geldiğim için aracım montaj da iken bir ufak şehir turu attırıp beni istediğim yere bıraktılar ben ailemle gezerken aracımın montajı bitirip tekrar aldılar sağ olsunlar. montajdan sonra çorum-tokat ve tekrar tokat- samsun yapmak nasip oldu. ilk izlenimlerim mükemmel javascript:void(AddText('[:\'(]')) aracımın performansında hiçbir düşme olmadı.düşen tek şey yakıt için ödediğim tutarlar. mehmet bey çorum için çok büyük bir kazanç. gönül rahatlığıyla biniyorum. özençlere ilgi alaka ve verdikleri güven nedeniyle teşekkürler.

    Serhat Bey ;
    Memnuniyetiniz bizim memnuniyetimiz.BRC dönüşümünde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , aracınızı sevdikleriniz ile güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Selam ve saygılarımızla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    İlk aracım Puntomda sizi tercih etmiştim cidden çok güzel iş çıkarttınız elinize emeğinize sağlık şu an Chevrolet Cruzem var üzerinde atiker mevcut ve memnun değilim GFI veya BRC taktırmak istiyorumÜzerinde ,tankının,tesisatının olması benimm için bir avantaj sağlar mı ?yoksa komple sökülmesi mi gerekir?

    bana maaliyeti ne olur ?

    Saygılar

    Merhaba HOKSİ ;

    Bu tip tadilat montajlarında lpg tankı aracın üzerinde kalabilir , bunun dışındaki tüm parçaların değişmesi gerekmektedir.
    BRC - GFI aracınız ile tam uyumludur. Fiyat bilgisi P.M olarak gönderildi. Görüşmek dileğiyle...
  • Ismail Harman
    Mehmet bey, gebzeye yakın servisiniz var mi. Filtre değişecek ve 1 yıl oldu size taktirali az da olsa su eksiltme yaşıyorum. Veya Karabük civarı da olabilir. Bu su eksiltme motor isindigi için olabilir mi. Yazın size de kontrole geleceğim,başkasına baktirmayayim isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ay önce i20 yeni kasa aracıma lpg taktırdım Kullanım sonucunda gözlemlerim şunlardır;

    1- Uzuzn yolda 150 kuruşa gittim ve bu benzin ile gittiğimin yarısından fazla benzin ile 365 kuruşu görmüştüm
    2- Şehir içinde klullanımda tasarruf olmuyor şehir içinde çok kullanırsam 200 - 250 km gitmeden bitiyor
    3- lpg gösterge çubuklarım arızalı çıktı. 4 çubuk dolu iken birden 1 e düşüyor sonra geri 4 ü yanıyor sonra 2 oluyor 3 oluyor bir türlü kalan miktara güvenemiyorum. Böyle pahalı bir ürün alınca keşke arızalı olmasa idi
    5- lpg taktırdıktan sonra bazen aracı çalıştırdığımda yoğun benzin kokusu geliyor aracın içine daha önce yoktu böyle bir durum
    6- lpg göstergesini çakmaklığamı yoksa elektrik bağlantı bölümünemi istediğinizi belirtin ben sigara içmiyorum aux bağlantısını kullnıyordum ama bilmediğim için işlerine karışmak istemedim arkadaşlar oraya takmışlar. siz belirtin sigara içmiyosanız.

    Şimdiden hayırlı olsun diyorum yol masrafımı ucuzlattı inşallah ilerde sıkıntı açmassa şimdilik iyi. birde şehir içinde aşırı tüketim başka bir sorun yok




  • Mehmet bey öncelikle merhabalar. Yazdığınız bir çok şeyi büyük bir dikkatle okudum. Özellikle 2. Sayfadaki yazınızda lpg çalışma sistemleri ve motora sorun yaratma (subap sorunu gibi) sebeplerini ayrıntılı bir şekilde yazmışsınız. Engin bilgi ve tecrübenize saygı duymamak elde değil. Vaktinizin değerli olduğunu bilerek sormak istediğim soruma geçmek istiyorum. Aracım 2001 focus brc sistem takılı 137 binde ve subap yaktı şuan yaptırıyorum. Aracı aldıktan sonra lpg bakımı için hemen yanınıza geleceğim inşallah (çok avantajlıyım yozgatta yaşıyorum☺) aracı 123 binde iken aldım ve evveliyatını çok bilmiyorum lpg sistemini kim taktı ne kadar bakım yaptı çok bilgim yok. Açıkcası bende lpg bakımını tam olarak bilmiyordum. Oraya geldiğimde yapacağınız işlemler hakkında kısaca bahsedebilirmisiniz. Tekrar subap sorunu yaşamamak için ne yapmam gerekir. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Mehmet Bey,
    bütün konuyu neredeyse baştan sona okudum. Sırf bu mesajı size yazmak için donanimhabere üye oldum. Müşterilerinizle olan ilginizden, ticaret ahlâkınızdan, mesleğinize olan saygınızdan dolayı sizi tebrik ve takdir ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
  • mehmet bey siz ve ekibinizden öyle bir bahsediyorlar ki inanın kocaeliden işi gücü bırakıp sizinle tanışmaya gelesim geliyor.
  • Mehmet bey genel olarak araçlarda kullandığınız vsr bilgilerini paylaşabilirmisiniz map ve d/d olarak 30 derece geçiş ısısı problem yaratırmı teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 22 Mart 2016; 19:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nurullah-dd

    Mehmet bey öncelikle merhabalar. Yazdığınız bir çok şeyi büyük bir dikkatle okudum. Özellikle 2. Sayfadaki yazınızda lpg çalışma sistemleri ve motora sorun yaratma (subap sorunu gibi) sebeplerini ayrıntılı bir şekilde yazmışsınız. Engin bilgi ve tecrübenize saygı duymamak elde değil. Vaktinizin değerli olduğunu bilerek sormak istediğim soruma geçmek istiyorum. Aracım 2001 focus brc sistem takılı 137 binde ve subap yaktı şuan yaptırıyorum. Aracı aldıktan sonra lpg bakımı için hemen yanınıza geleceğim inşallah (çok avantajlıyım yozgatta yaşıyorum☺) aracı 123 binde iken aldım ve evveliyatını çok bilmiyorum lpg sistemini kim taktı ne kadar bakım yaptı çok bilgim yok. Açıkcası bende lpg bakımını tam olarak bilmiyordum. Oraya geldiğimde yapacağınız işlemler hakkında kısaca bahsedebilirmisiniz. Tekrar subap sorunu yaşamamak için ne yapmam gerekir. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

    Merhabalar Hocam ;

    Araç servisimize geldiğinde ;
    *Emme manifoltu gaz girişlerinin yeri ve açısı
    *Enjektör rail konumu ve hortumlarının mesafesi
    *Lpg kalibrasyon ve yol ayarı kontrol edilecektir.Selamlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ugur A.

    Mehmet bey genel olarak araçlarda kullandığınız vsr bilgilerini paylaşabilirmisiniz map ve d/d olarak 30 derece geçiş ısısı problem yaratırmı teşekkürler

    Merhaba ;

    VSR Correction : %20
    Min Map : 750 mbar
    Min RPM : 4500 RPM
    Max RPM : 8.000 RPM

    LPG sıvı fazdan gaz fazına geçmesi için radyotör soğutma suyu sıcaklığı yaklaşık 39 derecede olmalı. Lakin Türkiye şartlarında tüm müşterilerin söylediği gibi '' Abi gaza çok geç geçiyor'' sorunundan dolayı min. 30 dereceye kadar düşürülebilir. Bu değer de yine müşterileri memnun etmese de alt limit olarak bu derecenin altına inilmemeli. Selamlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anaconda41

    mehmet bey siz ve ekibinizden öyle bir bahsediyorlar ki inanın kocaeliden işi gücü bırakıp sizinle tanışmaya gelesim geliyor.

    Müşterilerimiz iltifat ediyor . Biz sadece işimizi yapıyoruz . Selam ve saygılarımızla..
  • ozenclerotogaz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hayırlı işler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.