Şimdi Ara

ÖZGÜR ÇEYİZ/İZMİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
5.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 17/09/2014 tarihinde çekinerek vermiş olduğum sipariş 2 hafta süre verilmesine rağmen daha erken 27/09/2014 tarihinde Kağıthane/İstanbul adresime teslim edildi. İnsan fiyat uygun olduğu için ve duymadığı bir mağazadan çekinerek sipariş veriyor ama pişman olmadım.
    Profilo BD3157W2NN No-Frost Buzdolabını kargo dahil 1389TL /9 taksite aldım. Bulunduğum yerdeki Profilo mağazası bu fiyatın hemde taksitli fiyatının mümkün olamayacağını söyleyerek yanımda fabrikayı arayarak en son 1420TL nakit fiyata olacağanı söylediki taksitli aldığınız zaman da çıkarttığı vade farklı fiyatı söylemiyorum bile. Bugün de gelip servisten kurulumunu yaptılar.
    Çamaşır makinamızıda yine internetten araştırıp en uygun fiyat veren başka bir yeri bularak o fiyatla Şişli Cevahir AVM/İstanbul daki Profilo mağazına giderek aynı uygun fiyata almıştım.(Buzdolabı için gidip fiyat soramadım. Çünkü Cevahir AVM mağazası kapanmış)
    Yani alınca alınabiliniyor.Birçok sebep olabiliyor. Mağazanın satış kotasını doldurması yada para döndürmesi gerekebiliyor. Böyle bir durumdada gelişine yada çok düşük karlara ürün satışı olabiliyor. Orasıda zaten bizi ilgilendirmiyor. Uygun fiyata nakit yada taksitli almışmıyım, serviste gelip kurmuş mu o zaman mesele yok.




  • bulaşık makinemi de eğer fiyatı uygun olursa burdan almayı düşünüyorum.
  • Evet ben bugün bulaşık makinası aldım Dün saat 17 de sipariş verdim.Bugün saat 09,30 Antalya da elime ulaştı.Bu kadar hızlı internet alışverişi yapmamıştım.Bazı olumsuz yorumlara da şaşırdım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.