Şimdi Ara

ÖZGÜR KİRAZCI SONY 'den ayrıldı !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aralla devleti ayni kefeye koyamazsiniz.
    Aralin densizligini tum devlete yada devlet kurumlarina yayamazsiniz.
    Nasil GOw 3 ve Killzone 105 den satildi ve kar edildi ise ARAL da da sony bunyesi haricinde ki oyunlarin satisindan 110 tl ye kar edilebilir ancak ARAL buna razi olmuyor. ARAL razi olmuyor diye de ( ki isteyen istedigini istedigi fiyata satar dan kimsede karisamiyor adamlara) tumevarim yapmak cok yanlis bir akil yurutme sekli.
  • Bence Özgür Kirazcı'nın Sony'ye neler kazandırdığını Sony bizden iyi biliyor o yüzden eğer yeni gelen kişi Özgür Kirazcı kadar idealist, çalışkan, oyuncuları düşünen biri olmazsa Sony bundan zarar göreceğini biliyordur. Tercih onların. Oyuncuların kayıbı olmaz bence en ufak hatalarında olan Sony'ye olur... Ama gelen kişiyi de çalışmalarını da görmek lazım elbette. Gelen kişi de iyiniyetli özverili birisi olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Devletıne para kazandırmayan, kazandırmak ıstemeyen o zaman devletın topragında da oturmasın.
    Gıtsın shopto nun onunde cadır kursun.
    Eee buna ne dersınız ?


    vatandaş olarak devlet de toprak da bizim kusura kalmayın biz bu ülkede mülteci değiliz, ülkenin sahibiyiz.

    ensemizde boza pişirilmesinden vergi adı altında söğüşlenmekten rahatsızız. siz rahatsanız buyurun litresi 4 liradan benzin alında devlete para kazandırdığınız için içiniz huzur dolsun. bandrol vesaire zerre umrumda değil ben keseme uygun olan nerdeyse oradan alırım oyunumu, devlet gitsin kodamanlardan vergi toplasın dolaylı vergiye muhtaçsa pırlanta alandan vergi toplasın.
  • bu sefer eğlendirmedi
  • Sizlere gitmeden son bir hediye vermek istiyorum: Uncharted 3 tamamem Turkce olacak. Simdiden keyifli oyunlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

    bu sefer eğlendirmedi



    son güzelliğinide yaptı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paypay88

    Yenilik iyidir



    anlamadım
  • Aral ve vergi muabbeti yine açılmış yahu. Allah aşkına 20-30 dolarlık bir ps3 oyununa nasıl bir vergi koyupta 180 e çıkartabilirsiniz. Vergiyi %100 bile kesseniz 120 TL yi geçmez. Bu aral 10-15 sene önce tahtakalede sega felan satan bi dükkandı o zaman bile piyasaya göre 2-3 kat daha pahalı satarlardı tamamen halkı sömürme mantalitesi ile hareket eden hain bunlar sonra distribütör olaylarına girdiler bu noktaya kadar geldiler.Exc ve Türkçe oyunları olması gereken normal fiyattan yani 90-120 ye satılmasını özgür kirazcı sağladıysa aral bu adamın önüne taş koymaya kalkmış olabilir. piyasaya çıkmış türkçe oyunlardan halkı dolandıramadıkları için eminim çok üzülmüşlerdir. Bundan sonra çıkıcak türkçe oyunların bandrollü fiyatını çok merak ediyorum tahminim 140-150TL nin altında olmicak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Bir konuda kiyas yapabilmek icin en az iki sey olmasi gerekir.
    Siz tek turkiyeyi biliyor devamli turkiyeden sikayet ediyorsunuz.
    Ben kaldirim vergisi yillik 550 euor para oduyorum biliyor musun ?
    Aylik elektirik ve suya 150 euro yaz kis para odeniyor.
    Yol, hastane su bu beles deniyor TR de ben anlamiyorum neresi bu avrupanin beles bolgesi.
    50 Kilometrelik mesafe bile trenle gidis gelis 35 euor.
    Sayyi mi daha .
    Bi oyunla bitmiyor bu isler. Bizim ulke cennettir,. Bakin almanlar vs ler hic ulkemizden cikiyorlar mi .


    Acaba hangi ülkeden bahsediyorsunuz merak ettim, o ülkenin yıllık kişi başına düşen geliri ne kadar, korkunç oranlarda özel iletişim ve özel tüketim vergisi ödüyorlar mı? Yada o ülkede petrol fiyatları ne alemde.
    Ulaşım, ev kirası, tekstil, tatil vb. gibi hizmet ve tüketim malları ülkeye göre değişir çünkü bunların kriterleri vardır kalite gibi. Ama her şeyin üzerinden vergi almak başka bir şeydir ülkemiz bu konuda maalesef çığırından çıkmış durumdadır aksini söyleyemeyiz.




  • iki tane konu var. birleştirilsin. iki tarafıda takip etmek zor oluyor. ne saçma sapan konular....adam gitmiş tşk edin daha ne uzatıyosunuz ki....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xphaselisx -- 30 Mart 2011; 17:43:39 >
  • Kafanıza göre senaryo üretmeyin. Sony, eğer Özgür Kirazcı veya bir başkasının kişisel gayretleri veya tabiri caizse zorlamalarıyla ile Türkiye politikası oluşturuyorsa, zaten hiç oluşturmasın. Dünya markasıysan bir iki şahsın lafına bakarak politika üretmezsin, aynı şey ters açıdan bakınca da geçerli. Buradaki bir iki kişinin iddia ettiği tekerine çomak sokulmuş 3-5 herifin lafına bakıpta belli bir aşama kaydetmiş düzeni de bozmazsın.

    "Türkçe oyun çıkacak" şirket politikasıysa aynı hızla devam eder. Olurda bu süreçte bir aksama olursa Sony'nin mahalle bakkalından farkı yokmuş deriz. Ayrılma meselesi doğru ise işçi ve iş veren arasındaki anlaşmamazlıktır diyip geçmek lazım işin arka tarafı bizi bağlamaz. Muhataplar kendisi bişeler açıklarsa üzrinde konuşulur. Gerisi boş beleş muhabbetten öteye gitmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 30 Mart 2011; 17:52:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Aral ve vergi muabbeti yine açılmış yahu. Allah aşkına 20-30 dolarlık bir ps3 oyununa nasıl bir vergi koyupta 180 e çıkartabilirsiniz. Vergiyi %100 bile kesseniz 120 TL yi geçmez. Bu aral 10-15 sene önce tahtakalede sega felan satan bi dükkandı o zaman bile piyasaya göre 2-3 kat daha pahalı satarlardı tamamen halkı sömürme mantalitesi ile hareket eden hain bunlar sonra distribütör olaylarına girdiler bu noktaya kadar geldiler.Exc ve Türkçe oyunları olması gereken normal fiyattan yani 90-120 ye satılmasını özgür kirazcı sağladıysa aral bu adamın önüne taş koymaya kalkmış olabilir. piyasaya çıkmış türkçe oyunlardan halkı dolandıramadıkları için eminim çok üzülmüşlerdir. Bundan sonra çıkıcak türkçe oyunların bandrollü fiyatını çok merak ediyorum tahminim 140-150TL nin altında olmicak

    bu yaklasıma ben de katılıyorum..aral sankı oyunu ureten dagıtan ve satan edasıyla hareket etmekte..fıyatlarına bu yuzden abartı




  • Konuyu siyasete saptirmamak gerek.
    Türkiyede benzin 4 liradir.Avrupa da da buna yakın fiyat olan ülkeler vardır.akaryakıtı en pahalı kullanan ülkeler,Avrupa ulkeleridir.
    Ama istanbulda metro istasyonunda 500ml lik su 50krs iken,paristeki istasyonda 1,80€ dir.
    Orada elektronik daha ucuzken,burada daha pahalidir.
    Vb.
  • Doğruysa yazık olmuş,

    Hayırlısı olsun.
  • @zordion ,dedigin dogru ispanyada 0.5 l su 1.5tl ancak o insanların maaşlarıda ona göre yoksa tr maaşıyla yaşanmaz orda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thecaliph16

    @zordion ,dedigin dogru ispanyada 0.5 l su 1.5tl ancak o insanların maaşlarıda ona göre yoksa tr maaşıyla yaşanmaz orda

    herifler bu konularda avrupa ile türkiyeyi kıyaslıyor. sesli güldüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thecaliph16

    @zordion ,dedigin dogru ispanyada 0.5 l su 1.5tl ancak o insanların maaşlarıda ona göre yoksa tr maaşıyla yaşanmaz orda

    abartma istersen =)
  • Ohh maşallah yine Siyaset Meydanına dönmüş burası. Yeni gelen elemanda Özgür reiz kadar yenilikçi bir arkadaş olmazsa kaybeden bizler değil Sony olur.Türkiye gibi potansiyeli yüksek bir pazarı mahvetmezler , boşuna didişiyorsunuz.Olmazsa da zaten yapılcak şey malum ...
  • yaw ne var bunda orası çalıştığı bir şirket ordan ayrılır başka yere girer niye bukadar üzüldünüz kabullenemediniz "AMAN ALLAHIM OLAMAAAAZ" moduna girdiniz hiç anlam veremedim !
  • Üzüldüm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.