Şimdi Ara

Özgür Özel 2. Kk olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanki kendi başarıysıymış gibi bir havalara girmiş gözlükler falan gitmiş sacları boyatmış hayırdır sonraki CB seçiminde vebalıyı ve Mickeyi alıp burdayım be burdayım mı diyecek.




  • Kök salacağım KK gibi yaşımı belli etmeyeceğim . Maraton da yapacağım KK gibi derse şaşırmam !


    Demokrasilerde kimsenin makamı ebedi değildir. Cumhurbaşkan lığı dahil her türlü şansını deneyecektir.

  • Adam daha geleli sene olmamış. Gözlük çıkarmış saç boyatmış adamın bu harektlerinden ne çıkarttınız da kemal kılıçdaroğluna bağladınız anlamadım. Tam bloklamalık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 16 Nisan 2024; 15:3:52 >
  • aga sen iyi partici zafer particiydin onlarla ilgilensen iyi olur.  saçma bir konu açmışsın.

  • Boşanıp kuzeniyle evlendi sandım. Gözünü çizdirmesiyle ne alakası var be kardeşim 😂
  • Gözlüklerden kurtulması iyi olmuş. Ben bir türlü cesaret edemiyorum lazer operasyonuna. Bir de saçını boyamış. Yatarken de dişlerini fırçalıyormuş.

  • yanlış hatırlamıyorsam imamoğlu ve yavaş arasında seçim yapacağını, cb ye aday olmayacağını açıklamıştı.

  • RTE'nin şimdiki taktiği Özgür Özel'le arasını yapıp onu büyük biri gibi hissettirmek, egosunu okşamak. bayramda telefonla aramış hal hatır sormuş.

    ben ÖÖ'in küçük biri olduğunu iddia etmiyorum, hakkını verelim adam yapması gerekeni ve bizim yapılmasını istediğimiz şeyi yaptı. parti içi kargaşa çıkartmadı (kargaşa çıkartıp galip gelebilecek gücü yoktu ama başkan olduğu için o kargaşayı çıkartıp seçimin kaybedilmesini neden olacak imkanı vardı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Nisan 2024; 16:10:22 >
  • Adam mansur yada ekremi cb adayi yapacam dedi daha ne desin

    Gözlük olayina bir sey diyemem ben de yaptirmak istiyorum sac boyatma bence bi erkek icin utanc verici ben olsam yapmazdim
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Kk da aday olmayacağım benden daha başarılı adaylar varsa onu koyacağım diyordu

  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    2 senedir adaylik sinyali cakiyordu o

    Öö adaylik gibi bi aptallık yaparsa kk gibi siyasi hayati biter
    Yok akilli olursa başbakan olabilir eski sisteme donulurse ki dönülmesi kesinlikle gerekli suanki sistemin dunyada 1 örneği daha yok cok uydurmasyon bir sistem
  • Özgür Özel'in radikal değişimi ne yalan söylim benide çok şaşırttı. Hiç kimse onun görünüşüne ve imajına lafda söylemiyordu, eleştirmiyordu. Sadece miting konuşmalarında tribün anansörü rollerine girmesi sıkıntı yaratıyordu.


    Ancak Özel tartışmasız şekilde yerel seçimlerde kendi dayattığı adaylarında kazanması ile birlikte büyük bir güç kazandı. Bugün CHP'den belediye başkanı olanlar Özel'in icazeti ile aday olup başkanlık kazandı ve Özel'de bu konuda asla kendisini tartıştırmaz şu saaten sonra.


    Yeni imajı ise şaşırtıcı derece gençleşme hevesi içerisinde yaptığı görülüyor. Ses tellerindeki sorundan ötürü ameliyat olması gayet doğal karşılanabilir ama göz ve cilt ameliyatları çok farklı mesajlarda veriyor bana göre zira Özel şuan çok doğal olarak muhalefet liderliği yapma düşüncesinde hareket ediyor. Son grup toplantısında dahi Filistin konusunda geçmişteki söylemlerinin 180 derece zıttında açıklamalar yaparak sahiplendi ve Erdoğan'ın elindeki argümanları almak için adımlar atmaya başladı.


    Özgür Özel'in bu tutumu kesinlikle 2028 için adaylığının meşru hale gelmesi için yaptığı bir altyapı çalışmaları Zira Özel CHP başına geldiğinden beri kendisine yapılan eşbaşkan yakıştırmalarından oldukça sıkılmış görünüyor. Özel 31 mart seçimlerini kazanarak elde ettiği başarıyı sürdürebilmek adına muhalefet lideri çizgisinde tek başına ilerletmek ve yanınada ortak almak istemiyor. Son grup toplantısındada sarf ettiği "Aday gösterdiğimiz arkadaşlar seçimi kazandı" söylemide bunu net şekilde gösteriyor. Yani Özel temelde İmamoğlu ve Yavaş'ın başarısınıda bir noktada kendinde görüyor.


    Seçim öncesinde Özel, İmamoğlu ve 2028 seçimleri için şunları söylemişti;



    "İmamoğlu'yla aranızda bir rekabet yok. Biz, Ekrem Bey'le bugüne kadar hiç tartışmadık, hiç birbirimizi üzmedik, kötü söz söylemedik. Birbirimizin görev alanlarına çok saygılıyız. Aramızda bir arkadaşlık, kardeşlik hukuku var. Genel Başkanlığın gereği saygısında, sevgisinde hiçbir zaman kusur yok. Bizim aramızda niye çatışma olsun? Ben, partinin Genel Başkanıyım, Ekrem Beyde partinin büyükşehir belediye başkan adayı"


    "Benim geleceğe dönük olarak hedefim CHP'yi ilk genel seçimlerde iktidar yapmak. İkinci bir hedefim yok. Önümüzde yapılacak genel seçimlerde partiyi iktidar yapacağım. Yapmazsam bir gün görevde durmam. Olağanüstü kongreyi toplarım kendim de aday olmam."



    Yani Özel, seçim öncesinde 2028 için kimi aday yapacağını deklare etmedi, üstü kapalı konuştu. 2028'de CHP'yi kazandırmak istediğini söyledi ama bunu kimle yapacağını açıklamadı. Yani Özel kendi 2028 ajandasını kurdu ve şimdi onu işletmeye başladı.



    4 yıl önce 6lı masa kurulduğunda burada "Kılıçdaroğlu kendi adaylığını dayatmak için bu masayı kurdu" dediğimde çok taşlanmıştım. Muhtemelen Özel için bu yazdıklarımdan ötürüde yine taşlanacağım ancak şuanki görünen tabloda bu bana göre. Önümüzde daha 4 yıl var ancak bu yıl içindeki gelişmeler Özel'in tutumunu netleştirecekdir.


    Son olarak Özel'in bugünki son grup toplantısında söylediklerini seçim öncesi söyledikleri ile kıyas tutun, ne demek istediğimi anlaycaksınız;



    DS Haber (@dshabernet) on Xtwitter
    Özgür Özel 'genel seçim' vurgusu yaptı Yerel seçimden sonra ilk grup toplantısında açıklama yaptı. Özel "CHP'yi, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde nasıl iktidar yapacağımızı konuşmaya çalışmaya başlıyoruz.Türkiye ittifakı ile bir büyük ittifakı sağladık"
    https://twitter.com/dshabernet/status/1780201556144443658




  • aga hiç kimse KK. olamaz ha bizimki biraz hiper aktif ama okadar....  birdahaki CB. seçiminde aday olmak ister ama nafile bizim gönlümüz Mansur Yavaşta... 

  • Hiç kimse kk gibi olamaz, istesede olamaz. Yok böyle bir beceriksiz.

  • Yav arkadaş bana zaferci diyen troll diyen çıkmış ben sadece bu herife güvenmiyorum kkya danişmaya devam ettiğini söyleyen bir herife güvenmek zorundamiyım?Umarım Mansur ve İmamoğlu yan cizmezde bu sefer bu vasifsiza mecbur kalmayız.
  • Kk halkımın isteğini dinlerim derken de önüne geleni yok AKP'li yok satılmış ilan ediyordunuz bu kafayla devam edin o kaybolan muhalif oylar dönecek mi görürüz. Sonra gider sağda solda aziz nesin paylaşırsınız diğerleri de gider plana sadık kal deyip koltuk kovalar.
  • - CHP lideri Özgür Özel, Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yarınki duruşmayı izlemek üzere CHP Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nunda bulunduğu bir heyet görevlendirildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 16 Nisan 2024; 21:55:16 >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    hımm, onu ne zaman dedi hatırlamıyorum. ben mi kaçırdım acaba.

    seçimden önce en az 1 buçuk sene aday konusunda bi açıklama yapmadı altılı masa. bu süreçte sabızsızlanan seçmen: "adayı saklıyolar galiba" dedi. ben o süreçte forumda şunu bağırdım: "aday saklama falan yok çünkü CHP'nin içi ortak strateji geliştiremeyecek kadar birbirini sevmeyen gruplardan oluşuyor" sonuçta o süreçte KK'nin ağzından: "ben aday olmayacam" minvalinde hiçbir şey duyduğumu hatırlamıyorum. ve kendini zorla aday yaptıracağı baya bariz şekilde yazılıp çiziliyodu.
  • en azından başarısız olursam isitifa edicem diyor k.k gibi dünya seçim kaybetme rekoru kırcam demiyor..

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.