Şimdi Ara

Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
3.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Yahu siz Öcalan'ın mektubunu okutan, kardeşini TRT'ye çıkartan partisiniz seçimleri kazanabilmek için, Dem parti sizinle ittifakı kabul etse seve seve kabul edersiniz geçmişte yaptığınız gibi.


    Dem parti seçimlerde kendi adayını çıkarmasına rağmen, tüm oylar tabanda ittifak ile Ekrem İmamoğlu'na gitti ya, bu sizi çıldırtıyor işte. Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin 

  • Cehepegagagağ diye zırlayanlar bunu nasılda savunuyor
    Ulan varya yatacak yeriniz yok
    Limon sat onurlu yaşa troll

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

    Bir şey fark ettin mi :) Zorda kaldımı sıkıştımı Cevap veremedimi veya DEM- CHP ittifakına karşı bir şey üretemeyince ezber 2 tane cümleniz var sürekli aynı laflar.


    Zorda mı kaldın cevap mı veremiyorsun :D Güncel hakkında sıkıştın mı ALakasız bir şekilde amaaaa abii AKP'de diye aynı cümleler. CHP'nin DEM partiye kendini kullandırması ile AKP'nin onları kullanmaya çalışması ALAKASIZ ÖRNEKLER ZATEN... CHP'nin kos koca partinin Atatürk'ün varisiyiz diyenlerin DEM güzellemesi DEM'e ses edememesi ve sürekli SELAM ÇAKMASI üzücü bir durum ama siz nedense rahatsız olmuyorsunuz hatta DEM güzellemek hoşunuza bile gidiyor anlamsız bir şekilde.



    Not: Amaç sözde aday çıkartıp miting bile yapmayarak oyları İmamoğluna aktarmaktı zaten. Kendi adayını çıkaran bir DEM parti neden 22 ilçede aday çıkarmaz aklın mantığın alıyor mu ? Veya neden CHP listelerinden 45 tane DEM'li belediye meclis üyesi sokulur İBB'ye ? Kendi adayı olan parti böyle mi yapar. Hepsi şovdu ve tuttu. Bu sayede İYİ partililerde kemiksiz CHP'ye kaydı. Öbür Türlü genel seçimler gibi olurdu sistem... DEM var diye İYİ partilier vermez İYİ partililer var diye DEM vermezdi oy.





  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    Özellikle sen gerçekten körlemesine muhalifsin haberin olsun.


    Durup durup 20 sene önceki videoları söylemleri atıyorsunuz NE ALAKA ŞİMDİ ?


    Alakasız alakasız neyin kafası bu gerçekten çözemiyorum. Her olaya böyle yaklaşılmaz ki. 20 yıl önceki konjektür nedir olaylar nedir durum nedir bakmadan 2024 yılından taaa 2002 yi yorumluyon saçma sapan.


    O zaman lar Kıbrısta REFERANDUM flan oldu haberin yok dimi onlardan ? O zaman ki bakış açısı neydi siyaset neydi durumlar olaylar neydi bakmadan boş yapıyorsunuz. Referandum onaylansa TEK DEVLET OLACAKTI KIBRIS kabul edilmedi artık İki devleti savunuyoruz bizde madem öyle diyerek.

  • 0zkanK blok kaldırmanı bekliyorum. Şu uzun ve anlamsız tahrik dolu yazılarına gerçek cevaplar verelim. Malum 3 forumda, aralıksın 7/24 saat mesai yapıyorsun ya bunun hakkını birazcık ver.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

    ben bir ara özkan a troll dediğimde(karşılıklı bloklamıştık) yönetim ceza vermişti.Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin 


    merak etme gizli gizli kudurarak okuyorOzkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin 

  • demircibu kullanıcısına yanıt

    Rte görüşse "akp başkanı olarak değil cb olarak görüştü, o yüzden normal" falan diyeceğine eminim.


    Bu özkan son zamanlarda iyice mantıksız şeyler yazarak savunmaya başladı. İşin komiği hepsine de "ben tek mesajla algıları bozdum, kimse bana cevap veremiyor" diyor. Bayrak konusunda saçmalaması, ibb borçlarında iyice rezil olup hala üste çıkma çabası falan. Ben bu özkanın yarısı kadar rezil olsam foruma bir daha girmezdim.

  • @0zkanK.



    Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    İyi partililerin oy vermemesi gibi bir şey olmazdı, çünkü İyi partililer Mhp'nin seçmeni gibi körü körüne oy vermiyor. Ben de İyi partiye oyumu veriyordum ama Meral Akşener'in genel seçimlerden sonrası saçmalamasından dolayı, direk sildim defterden.


    İyi parti seçmeni zaten Chp'den, Mhp'den , hatta Akp'den kopup gelen bu partilere politikaları veya yetersizlikleri nedeniyle kızan vatandaşlardan oluşuyordu. Meral Akşener de Bahçeli gibi siyasette dönme yoluna girince cezayı kestiler. Yoksa Dem ile alakası yok, zaten en iyi aday Ekrem İmamoğlu'ydu ve Ekrem Başkanın bütünleştirme politikası işe yaradı.


    Tabii olan da Murat Kurum ve ona gözü kapalı oy verenlere oldu Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin 

  • Gordugunuz gibi adam partizan nederseniz kabul etmiyor

    Dogruya dogru yanlisa yanlis diyemiyor derse işinden olur

    Erkek gibi cikipta ben Akpliyim diyemiyor

    Sadece kivirsin dursun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Mayıs 2024; 11:40:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özkan yine Özkanlığını yaparak herkesi aptal yerine koyan cevap vermiş. Numan Kurtulmuş AKP'li sıfatıyla değil de meclis başkanı sıfatıyla anayasa görüşmesi yapıyormuş. Meclis başkanının görevleri arasında ne zamandır partilerle anayasa görüşmesi yapmak var? Meclis başkanı kanun teklifi veremiyor, oylamaya bile katılamıyor ama anayasa görüşmesi yapıyor ve biz de salak olduğumuz için bunu yiyoruz, öyle mi Özkan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 3 Mayıs 2024; 11:5:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasa değişkiliği için destek aramak ile SİYASi İTTİFAK kurmayı eşitleyen zekalar muhalafet yaptığını sanıyor, Ak parti bu konuda CHP'nin de desteğini arıyor.


    Ha ama AKP - DEM ile önümüzdeki seçim ittifak kurarsa da şaşırmam, o zaman eleştiririz. Şu an için erken..

  • BJK kullanıcısına yanıt

    Acilimi unutma

    megri megriyi unutma

    onlar unuttu bile ama biz unutmadikOzkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozkan her türlü yazar, parasını ver sana bir reboot film bile çekebilir. Kerimcem de iyi hikâye yazar. Hikayeyi yurtdışında yaşayan hayalî akraba ve arkadaşlarıyla güzelce süsleyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Mayıs 2024; 11:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin 



    daha önceleri de yazmıştım; bu üyedeki eş dost akraba, cinayet dosyası/murder she wrote - jessica fletcher de bile yoktu yav...



    biraz daha sıkılsa, himalayalar'da yaşayan monk(rahip) tanıdığı bile çıkacak neredeyse...



    temsili resim:



    Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin
  • OzkanK, Optimist, Kerimcem, Treth, Şakacı, Por Favor, Furandor kendi mahallelerinde muhtar adayı olsunlar bunlara babaları bile oy vermez. Ozkank. Bunada bir serin hikaye yazarmisin 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 3 Mayıs 2024; 13:7:9 >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Olay tam olarak dediğin gibi ama bunu anlayacak bilecek kapasite nerdee


    Erdoğan çıksa dese ki Diyarbakırda aday çıkarmayın beni destekleyin. Veya al şu ilde ben aday çıkarmıyorum sizi destekleyecem.


    Veya gel 10 işisim AKP listelerinden meclise sokacam veya ne bileyim size şuralarda makam mevki ama karşılığında beni destekleyeceksiniz. kOLTUK İÇİN ONLARA SELAM ÇAKSA ŞİRİN GÖRÜNMEYE ÇALIŞSA ELEŞTİRMESE HAKLISINIZ DİYECEM. O zaman sonuna kadar haklısınız eleştirmeye.



    Ama dönüp dönüp DEM'e tek kelime edemeyenlerin amaaa abiii bak anayasa için MECLİS BAŞKANI görüşüyorlar yok ülkenin sorunları için görüşüyorlar diye salllamaları tam bir akıl tutulması başka bir şey değil. DEM partililer ne olursa olsun bölücü ayrılıkçı fikirleride olsa delice söylemleride olsa kabul etsekte etmesekte bizim ülenin partisi. Kardeş gibi atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Yüzde 10 oyu olan bir partiye anayasada senin söz hakkın fikrin yok denecek hali yok. Haa ben karışmam banane anayasadar derse kendi bilir.


    Ama onları meclise sokmak veya daha güçlenmeleri için çalışmak kadro vermek veya onların emir eri olmak başka bir şey CHP'liler bunu anlayamıyor. VEYA ANLIYORLARDA İŞLERİNE GELMİYOR... DEM'e selam çakmakta el etek öpmekten ne hallere geldiler görüyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Mayıs 2024; 14:44:23 >




  • Surpentor kullanıcısına yanıt

    liste cok iyi agandababangida eksik yeni adi overclock sanirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.