Şimdi Ara

ÖzKonya Opel Özel Servis ..sikayet..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
6.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konyadaki birkaç özel opel servisinden biri olan Öz konya Opel servisi:

    Bakıma diye aracınızı goturdugunuzde kesinlikle bir hafta sonra yeni bir arızayla aracınızı servise muhtac hale getiriyorlar..

    Yok mu dogru duzgun bir opel servisi. (Yetkili servis zaten Özkaymak.. o konuyu hic acmıyorum)



  • Hangi sebepten götürmüştün aracını?
    Ertürk Opel ve iki sokak arada eski Konya Opel var
  • Kış bakımı yaptırayım diye goturmustum. 7500 km once kendileri yaptılar zaten yine bakımını..

    motor yagı, yag filtresi degisti. Antifiriz olcumu yaptılar. antifiriz eklediler 4-5 lt kadar. butun bu islemler icin 200 TL de ucret aldılar.

    daha 4 gun gecmeden motor sogutma suyu arızası verdi araba.. Goturdum yeniden bu sefer de ekledikleri antifiriz borular eritmis. O yuzden kacak yapıyormus. iscilik gerekirmis vs diye bir suru bahane buldular. yaklasık 150-200 TL daha masraf cıkar dediler..

    ben anlamadım bu işten hicbirşey.. Durduk yere masraf cıkarmasın diye arabayı bakıma goturuyoruz 300-400 tl masraf cıkarıyorlar. ÖzKonya opele bakıma goturduk diye hata mı ettik ??

    Dedigim gibi isinde usta, para icin arabanın altını ustune getirmeyecek, yaptıgı isin onunu arkasını takip edecek bir usta yok mu bu opel servisleri icinde ???





  • Kendileri Konya Opel den ayrılarak bazı ustalarıyla bu şirketi açtılar 2 yıl oldu olmadı.
    Uzun süredir tanırım hem patronu hem çalışanlarını. Kendi hatalarıysa bunu ücretini onlar ödemeliler. Ama sanayi esnafı işte hatayı bir şekilde size yıkmışlar dediğiniz gibiyse

    O fiyata bakım olduğuna göre aracınız dizel büyük ihtimalle. Yaptıkları ayıp kaçmış. Dediğim gibi Ertürk Opel i tercih edebilirsiniz. Yıldız Opel i tavsiye etmiyorum. Zaten bu işi doğru düzgün yapan servis bir elin parmağını geçmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 16 Ocak 2013; 18:01:35 >
  • tesekkur ederim..

    bir sonraki sefere bir de erturk opel i deneyeyim bakalım. insallah tavsiye ettiginiz gibi isini bilen bir servistir.

    evet benim araba dizel. ama bu kadar fiyat tutacak bir bakım yapılmadı. cogu masraf gereksiz yere oldu..

    yalnız adamlar sanki ilk kez opel marka araba goruyorlarmıs gibi davranıyorlar. zaten bu sekilde deneye deneye eliyoruz sıkıntılı servisleri. Arkadasımın uyarıları sonunda arabayı aldıgımdan beri yıldız opele hic girmiyorum. özkaymak zaten hepimizin malumu..

    neyse bu masraf bana ders oldu. olmadı basar ankaraya gider eli yuzu duzgun bir servise yaptıırır gelirim bakımını. asagı yukarı aynı fiyata denk gelir herhalde




  • slm ben özkonya opeli tanırım yıldırımr nin söylediği gibi konyaopelden ayrıldılar ama patronu ortaktı oraya herkes gibi 13,15 sene ortaklıktan sonra ayrıldılar yıldırım r tanımıyor demekki yanlış konuşuyor bu 1 ikincisi senin söylediğin gibi sanayide madem usta yok başka yerde yapıtıracan ist olur ankara olur antalya olur canın nerde isterse para senin ayrıca sen ne iş yaparsın kardeş sen yaptığın işte dürüstmüsün acaba hem madem şikayetin vardı gidip yüz yüze konuşmalısın başkalarının reklamını yapmaya gerek yok ben ertürküde yıldızıda eski konyaopelide bilirim sen burda sadece özkonya opeli karalamışsın senin amacın birilerini karalamak hem sen ocak ayına kadar neredeydin kışlık bakımlar 9,ve 10 aylarda yapılır aracında antifiriz yerine su varsa borular radyatör ve diğer sac ve boru aksamlar küflenme yapar ayrıca hortumlarda ısınıp soğuya sertleşme yapar ve basınca dayamaz patlar antifirizde girince pasları söker sac ve boru aksamında bulunan en zayıf noktadan su kaçırmasına neden olur buda senin aracın hor kullanıldığına delalettir zamanında sürekli antifiriz kullanılsaydı hiç bir sorun olmazdı yani sen özkonyaopele değilde yıldıza veya ertürk yada ankarada yaptırsaydın yine kaçırdığı zaman ne yapacaktın bu sefer başka bir yerde yaptırıp daha fazla ödeyecektin




  • Bugun Erturk Opel Konya ya araba gostermeye gittim. Adamlar olmayan arizaya var deyip isi bozdular. Su an ariza yok ama olabilir yasanabilir deyip 4000 TL masraf çıkardılar. Sonra Konya Opel e gittim. Baktilar olctuler bictiler abi ariza yok masraf yok. Gule gule bin dediler. Tabi bu arada is coktan bozuldum Erturk Opel i kesinlikle onermiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.