Şimdi Ara

Ozon tedavisi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaraların ve hastalıkların geç iyileşmesi, çabuk yorulma ve vücudun zindeliğini kaybetmesi yaşlılık belirtileridir. Yaşlılık, vücudumuzdaki hücrelerin yaşlanması ve hücre yenilenmesinin yavaşlamasıdır.

    Ozon terapi ile vücuda ozon verilerek vücuttaki yaşlı hücrelerin atılması ve vücutta hücre yenilenmesi hızlandırılır. Vücut zindelik kazanır, hastalıklara karşı vücut savunması güçlenir. Yaralar ve hastalıklar daha hızlı ve kolay iyileşir.

    Ozon gazı, bazı zaman dilimlerinde yeryüzünde daha bol miktarda bulunur. Yağmur yağdıktan hemen sonra, sabah güneş doğmadan yaklaşık 1 saat önce yer yüzünde ozon gazı diğer zamanlara göre daha bol bulunur. Bu zamanlarda topraktan farklı bir koku yayılır. Bu zaman dilimlerinde doğada yürüyüş yapmak ya da evin pencerelerini açıp hava almasını sağlamak doğal ozon terapisi almanızı sağlar.

    Sabah erken saatte doğada yürüş yapamıyor, yağmurdan sonra yürüş imkanı bulamıyorsanız Ozon Terapi Uzmanının tavsiyesi doğrultusunda düzenli ozon terapi uygulayarak hayata daha zinde ve mutlu bakabilirsiniz.

    Kaynak :http://izmirozontedavisi.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir101 -- 5 Mayıs 2015; 17:12:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.