Şimdi Ara

ÖZTİN ,in topiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öztin arkadaşımızın topiğinin siyaset veya dini konularla ne ilgisi vardı.Arkadaşımız bir insanlık ayıbını yazmıştı.Daha doğrusu alıntı yapmıştı.Güçlünün güçsüze istediği her şeyi yapması veya yaptırması kanun mudur?Bence kilitlenmesi gereksizdi.



  • Burada yoneticiler istedikleri gibi hareket edebiliyorlar. Amac ne olursa olsun. eger ismin bir kere bilindiyse ve digerlerine gore yine digerlerinin deyimiyle dinciysen kimse sana itibar etmez asagilar hakaret eder. Ben defelarca bu tur davranislara maruz kaldim ama olan yine bana oldu iki kez nickim elimden alindi.
  • arkadaşlar ben bu forumda kargaşa değil huzurdan yanayım bu açıdan sizlerinde böyle olmasını istirham ediyorum lütfen olayı büyütmeyelim yönetici arkadaşlara hak verdiğim bir konu varki benim açtığım topiğe maalesef kavga ve sataşma amacı ile yaklaşan arkadaşlarımızın olması bu açıdan onlarada hak vermemek mümkün değil saygı ve sevgilerimle
  • öztin abi bişey merak ediyorum.
    ya HEAVYWEİGHT sana laf atmadan önce hiç buralara yazmazdın şimdi inadınamı yazıyorsun?

    böle yapman iyice forumu karıştırıyor...
  • bizde kargaşa yanlısı değiliz ama topiğin siyasi veya dini nedenle kapanması garibime gitti.
  • hımmm işe siyaset girerse o çıkmaz sokak. o yuzden bırakın birbirinizi kırmayı koskaca adamlar bole ederse biz ne edelım dımı mıke..
  • yani bu yazının siyasetle bir alakası olmadığı ortada da. bence kendini insan sınıfında sayan herkesin tepki göstermesi gereken bir durum. bir insanın ölümü veya insanlık dışı muamelelere maruz kalması. ama bazı arkadaşlar hayatı sadece siyasi ve dini içerikli gördükleri için insanca bir tepkiyi de bu açıdan değerlendiriyorlar.
  • ayrıca neden adminler topiklerin siyasimi dini mi dinsizi mi(ne demekse) olduğunu incelerken aynı anda günlerdir 2-3 tane ağzından küfürden başka bişey çıkmayan nick sahiplerini temizlemiyorlar. bu da bir merak konusu.
  • ibra,

    Neden Kufur yada Rahatsiz eden kisileri bana gondermiyorsun ki gerekeni ancak oyle yapabilirim...
  • benim bu konudaki görüşüm;
    özgürlüğü en fazla yaşadığımız bu ortamda elbetteki herkesin görüşüne saygı duymak gerekir...ama özellikle din konusu özellikle ülkemizde çok hassas...o yüzden yöneticilerin böyle hassas davranması gerektiğini düşünüorum....kaldıki benim şahsi fikrim dini temelli topicler kesinlikle açılmamalı...
    saygılar...
  • Valla magic hocam hic affetmiyo ben sahit oldum yanii. Aninda cekti ipini Roko nun
  • Bence böyle başlıklar atarak hiç bir şekilde çözüme ulaşılıcağını sanmıyorum. Şu güne kadar hiçbir zaman bu konular seviyeli bir şekilde bu forumda tartışılmadı tki bence tartışılamazda.Bi kere ilk başta insanların kendilerine saygıları yok 2,3 tane nick alıp konuları kızıştırıyorlar. Bence adminlere kitleyerek iyi ediyorlar burda konuşmanızda ztn hiç bir işe yaramıyor. Bu böle şu şöle diyinceye kadar icraat yapın konuşmak her zaman kolaydır.
  • kilitlenmenin sebebi öztinin yazdıkları değilde diğer mesajlardaki gerginlik nedeniyle olmalı.
  • ege01 bie sorun varsa bunu pm den bildirebilirdin böyle konu açarak ne yapmaya çalışıyorsun

    konuyu kitleme nedenime gelince forumda her türlü düşünceden insanlar bulunmakta yazı tartışma olabilicek bir karakterde idi. onun için kilitledim.forumda kavga ve tartışma yasak lduğu gibi bu gibi olaylara sebebiyet vericek konularda yasak.
  • SAYIN DH HABER YÖNETİCİ ve MODLARI;

    ÖZTİN EFENDİ VE ONUN GİBİLERİN,
    Ne yapmaya çalıştıklarını hala anlamadınız mı ?

    Yasak olduğu halde, dini ve dini içeren topicler açarak, açılan topiclere dini içerikte siyasi mesajlar göndererek, hem kendi hem de donanimhaber.com'un geleceğini tehlikeye sokmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

    Sizler, bu formun modları ve yöneticileri olarak nereye varacağı baştan belli kişi ve topiclere müsamaha gösterdiğiniz sürece, bu tipteki kişiler, zehirlerini akıtmak için her girdikleri yerde omuz omuza BÖLÜCÜLÜK TOHUMLARINI SAÇMAYA DEVAM EDECEKLERDİR !

    ÖZTİN efendi ve onun gibi, toplum tarafından yalnız bırakılmış, biçareler, her nedense donanimhaber.com da adeta yoğunlaşmış ve ÇÖREKLENMİŞLERDİR..!

    Bu durum, açık ortada iken bu forumun yöneticilerinin bu aymaz tutumu daha nereye kadar devam edecektir ?

    Belli ki ÖZTİN Efendi ve onun yardakçıları, düştükleri kara bataklıktan bihaberdir. Bu densiz kişiler, düştükleri gaflet ve delaletten bırakın kurtulmaya çalışmalarını beklemek, aynı zamanda kendilerinin düştüğü gibi diğerlerini de aynı tuzağa düşürmeye çalıştıklarını sanmaktadırlar.

    Her kes şundan emin ki, bu kemikleşmiş biçareler aslında sadece Türkiye Cumhuriyetinde değil, tüm dünyada yalnızlığa mahkum edilmiş zihniyetin ürünleridir.

    Aslında, ÖZTİN EFENDİ ve onun gibi bir kaç yalnızlık mahkumunun özellikle donanim haber forumunda bir araya gelerek çoğunluk yarattığını ve nereye varacağı baştan belli topiclere istemeden izin veren forum yöneticilerinin bilinçli eseri olduğunu düşünmek ve gereğini yapmak istemiyoruz.

    Unutulmaması gereken bazı topic ler var ki, değil kişilerin düşüncelerinden dolayı birbirlerine hakaret etmeleri, bu forumda Türkiye Cumhuriyetine, güzel milletimin insanına ve Türkiye Cumhuriyetin temel manevi değerlerine ve Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsına ve düşüncelerine, suçlama, ağır hakaret ve tecavüz'e varan fikirler beyan etmektedirler. Dikkat edilirse, savunma ve karşı hakaretler, uğranılan ağır hakaretlerden kaynaklanan tahrik neticesi kullanılan cevap hakkından ibarettir.

    Burada toplanan gafil ve hainlerin bu forumda giriş çıkış sayısını arttırdığını düşünerek sadece bu nedenden dolayı bir forumun olduğundan çok itibarlı olduğunu düşünmek büyük bir yanılgıdır. Bir foruma ilan veren firmaların sadece bu sayıya bakarak ilan verdikleri düşünülüyorsa, bu ise daha büyük bir yanılgıdan yanılgıdan öteye gitmez.

    Türkiye Cumhuriyetinde ben hiç bir kanun maddesi ve firma düşünemiyorum, bir forumda bu kadar yoğun olarak bu milletin ve vatanın değerlerine bu kadar saldırılsın, üyelerine müsamaha göstersin ve böyle bir foruma ilan, izin versin.

    Ben bu ülkede, hiç bir forum düşünemiyorum ki Mustafa Kemal Atatürk'ten ve onun düşüncelerinden bahsetmek politika ve siyaset sanılsın ve topicler kilitlensin.

    Bir çoğumuz yapılan bu saldırıların baştan kokuşmuş bir düzenin isteklilerinin eseri olduğunu bilsek de devletimize olan sonsuz güvenimizden dolayı sadece gülüp geçmek te idik. Fakat, bu işin sınırları maalesef çığrından çıkmaktadır.

    Ülkemizin içinde bulunduğu özel durumlar da göz önüna alındığında bu forumdaki gelişmelerin yeterli dikkati toplıyacağı kesindir.

    Bu yalnız kişiler, kendileri gibi ülkemizi de uluslararası alanda yalnızlığa mahkum etmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

    Forum yöneticilerinin de aynı hatalara düşmeye devam etmemesini rica ederim.

    Saygılarımla,




  • DAEDALUS sakin ol lütfen neyin nasıl yapılacağına biz karar verelim müsade edersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.