Şimdi Ara

Özyeğin Bilgisayar(Ekonomi ÇAP) vs Bilkent Endüstri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, araştırmalarım sonucu tercihimi en son bu 2 üniversiteye kadar indirgeyebildim. Endüstri mühendisliğinin hem matematikle ilgili olması hem de insanlarla iç içe olmasından mütevellit daha çekici geliyor ama ailem ileride iş bulamazsın, temel mühendislik oku(malum endüstri biraz daha little little in the middle) dediği için ve Bilkent Ankara'da olduğu için biraz soğudum. Özyeğin'in girişimciliği teşvik eden bir okul olması ve kontenjan daha az olduğu için -eğer başarılı olursam- birebir akademisyenlerle görüşebileciğim ve desteklenebileceğim bir okulda okumak da cazip geliyor. Eğer siz bu ikisi arasında kalsaydınız ne yazardınız? Tercihlerinizi fanboyluk yapmadan sebepleriyle söylerseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefenerist -- 26 Temmuz 2019; 0:26:23 >



  • özyeğin bilkent ayarında bir okul değil
  • Katılıyorum, ama eğlenceli bir üniversite hayatı yaşamak istiyorum. Soğuk olmamın sebebi biraz bu. Bir de bilgisayar mühendisliğini devletten ziyade özelde okumak istiyorum ondan Özyeğin yazdım. Sabancı %75 yazma düşüncem de var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefenerist -- 26 Temmuz 2019; 0:24:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent dururken Özyeğin yazmak hata olur. İyi düşün yine de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu ikisi arasinda kalsam bilkent yazarim ama endustri ve bilgisayar ortak calismalari alanlari olsa da birbirlerine asiri yakin bolumler de degil onun icin once ilgin olan bolume karar vermen daha iyi olabilir bence, istatistikle ugrasmayi seviyorsan endustri guzel olur, cs okuma amacin machine learninge yonelmekse de endustriden de rahatlikla yonelebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 26 Temmuz 2019; 1:10:41 >
  • 4sene önce olsa kesinlikle bilgisayar mühendisliği seçerdim. Ama zamanla bilgisayarla olan ilgim azaldı ve masa başında otururken sıkılıyorum. Ama yeteneğim olabileceğini düşünüyorum. Aslında endüstri mühendisleri iş bulamıyor diyenler olmasa düşünmeden Endüstri yazacağım aklım karışıyor. Bir de Bilkent'te sosyal hayat ile ilgili emin olamadığım şeyler var.
  • Özyeğin kadrosu bilkentten gelen hocalarda var özü pişman etmez ama neden böyle bir çap düşünüyorsun onu anlamadım çok alakasız alanlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

    Özyeğin kadrosu bilkentten gelen hocalarda var özü pişman etmez ama neden böyle bir çap düşünüyorsun onu anlamadım çok alakasız alanlar
    Biraz ilgi meselesi diyelim Ekonomi için, gerçi yan dal olarak da okuyabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.