Şimdi Ara

P300D-10V ISINMADAN DOLAYI KAPANMA SORUNU NA KESİN ÇÖZÜM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar biliyorum ki bir çok p300d-10v kullanıcısı oyun oynamak ve oyun oynarken cihazının ısınmadan dolayı kapanmasını istemiyor. Bende P300D-10V kullanıcısıyım ve bu konudan çok dertliydim taki kendime bir notebook soğutucu fan alana kadar ! Soğutucu kullanmadan önce crysis'i 30 dakika, pes2009'u 40 dakika, nsf undercover'u 10 dakika, tomraider underworld'ü 10 dakika, alone in the dark'ı 20 dakika silent hill 5'i 10 dakika oynayabiliyordum. Ve bu olay canımı cok sıkıyordu ve kendime 17 ytl ye bir notebook soğutucu aldım ve sonuç mükemmel... saymış olduğum oyunları kesintisiz 4 saat oynayabiliyorum. Kendim denedim ve onayladım başım agrımasa daha da oynardım. Makinamı hiç kapatmıyorum sürekli açık ve sıcak ama oyun oynarken soğutucuyu devreye sokup öyle oynuyorum ve sorun ortadan kalkıyor. Alsam işe yararmı diye düşünen arkadaşlara bir tavsiyem HEMEN ALIN... Kendime aldığım soğutucunun resmini alta koyuyorum. İnşallah bu konudan başı ağrımış olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur ve bir teşekkürü hak etmişimdir.

     P300D-10V ISINMADAN DOLAYI KAPANMA SORUNU NA KESİN ÇÖZÜM !!







  • BENDE P300-133 var sorun yok ama alsam fena olmaz--- yazın oyun oynarken gerççi ısınma sorunu yok

    tavsiyen için sağol
  • Bence senin bilgisayarda bir sorun vardır. Bu kadar çabuk notebook kapanır mı?
    Eğer hepsi bu şekilde kapanıyorsa bence bir üretim hatası vardır ve istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
  • p300-10v

    hocam bunların hepsi çok ısınıyor arkadaşlarımızın hepsi şikayetçi


    bu arada 17 ytl çok iyi bir fiyat
  • Yanlız bu kapanma ısınmadan dolayı oluyor. Ben oyun oynarken max. çözürnükte oynuyorum ve ekran kartımın bütün ince ayarları da full de, bu sebepten dolayıda detaylı bir oyun oynarken pc nin ısı daha da çok oluyor. Aslında ben bu kadar ısınmasını normal görmeye basladım çünkü fanı çok küçük ve iyi bir görüntü veren kartı soğutması da olanaksız. Tabiki bu durumdan mutsuzum sonuçta çok para verip oldık bu cihazları. Ama şu andaki pişmanlığımla ney yapabilirim ki ?
  • En iyisi 1 soğutucuyla işi çözümlemek yoksa servise felan gidip yok ben memnun değilim felan desen daha çok pişman olursun :D Hayatım hatalarla dolu zaten birde d900i almıştım ilk çıktığı zamanlar da ondan da çok pişman oldum ve servise verdim tam 3 ay seriste kaldı. Adamlar işini öyle bir ayalamışlarki inanamassınız. Bana 30 iş gününü kanunu nu doldurmamak için tel. ma hep girdi çıktı yaptılar usulunce ama en sonunda yeni telefon aldım onlardan. Bu makinanında öyle olmasını istemiyorum bu soğutucu işimi görüyor sağolsun, aynı dertten yakınanlara tavsiye ederim. Ürünüde gittigidiyordan aldım ve elime 1 gün sonra geçti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.