Şimdi Ara

P4 2.8C & AMD 3000+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • +1 Acharad

    AMD bence fiyat performans açısından en iyisi.
    Başka Söze Gerek Yok Bence
    Ama adamda Para Vardır.Yüksek GHz ister verir parayı alır. Kullanımda olurmu bir farkı? Bence olmaz.
  • +1 Acharad
  • Ya hiç amd 3000+ ile p4 2,8 kıyaslanır mı? Bir kere amd 3000+ overclock'suz 2165mhz hızında. Pentium ise 2800mhz. Fiyatı amd işlemcinin yaklaşık 20 dolar daha ucuz fakat: Şimdi bunlara overclock yaptığımızı düşünelim. Bir kere amd işlemci için çok iyi soğutma yapan bir kasa gerekiyor ama pentium işlemci için öyle bir sıkıntımız olmayacak. Amd 3000+ kaç mhz'e kadar sorunsuz overclock ediliyor bilmiyorum ama zaten kafadan 600 küsür mhz geriden başlıyor olaya. Ama ben p-4 2,8ghz işlemcinin uygun bir anakart ve soğutma sistemiyle sorunsuz 3,5ghz'e hatta termal soğutmayla 4,2ghz'e kadar çıktığını biliyorum. Bu sitede yorum yazan arkadaşlardan bile 2,8'i 4,2'ye çıkaran vardı. O yüzden sorunsuz ve içi rahat ettirme açısından pentium derim.
  • +1 wolverine zaten soultrap erekli açıklamayı yapmış somut veriler mevcutt.kimse 2.8 dururken amd 3000 almaz.istisnalar kaideyi bozmaz
  • o 4.2 bir de 25 derece çalışıyodur di mi[ban]
  • 2.8c değilde bence 2.8e daha mantıklı...ayrıca amd olarak bence 3000+ gereksiz 2500+ bulup normal o/c yaparsan stock fanı yani kendi soğutması ile çok rahat 3200+ olabilir(işlemcinede bağlı tabi)
    Amd'nin ısınması intel gibi değil onu seviyorum işte
  • Wolverine61 arkadaşın su stok fanla cıkılan ghz lerin bir resimlerini alabilirmiyim biraz fazladan ucmussunda 4,2 ler felan [^] ve sen işlemciler de hız kelimesini sadece ghzler de oldugunu sanıyorsun ve daha toy oldugunu ortaya koyuyorsun Teşekkür ederim..
  • ne amd si ya biraz zorlandımı nalları dikiyor boşversenize intel al kardeşim en akıllıca şeçim intel p4 2.8 512k bundan yukarısı fiyat uçuyor ve pekte bir fark yok boş ver ama amd ciler parasızlıktan amd diyor yiğidi öldüreceksin hakkını vereceksin amd intele belki teknoloji veriyor olabilir asusda herkesten teknoloji alıyor ama asus hepsinden kaliteli neden çünkü adamlar işi biliyor intelde 64 bit teknolojisini satın alacak ama amd den çok çok kaliteli işlemciler yapacak adamlar niye bulunmuş bir teknolojiyi amerikayı yeniden keşveder gibi baştan ugraşsın sen olsan uğraşırmısın nerde bu işler böyle yürür bu işi ticaretten anlayanlar iyi bilir. sen burdakilere bakma bunların hepsinin beyni yıkanmış gibi hep bir ağızdan amd derler bi kelime yazsan on kişi birden herbiri biyerden laf sokar ne desen boş
  • Nerdeyse kapanmış bi topic bi daha açıldı. Olay yine amd inte işine dönüşmek üzere. Burda sorulan 2 tane işlemci var bunları karşılaştırmak gerekiyor.
    Yukarıda dediğimiz gibi 2500+ al overclok et 3200+ yap. Ama illa overclock yapmam dersen intel 2,8 C amd 3000+ dan daha performanslıdır.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>ne amd si ya biraz zorlandımı nalları dikiyor boşversenize intel al kardeşim<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    aah sword dostum çok yaşa allah da seni güldürsün karnıma ağrılar girdi valla[bgdnc2]

    soracam şimdi hiç AMD bir sistemin karşısına geçtin mi diye?
    Hiç overclock yapıp oyun sonuçlarını karşılaştırdın mı?

    Abi milyar dolarım olsa yine amd alırım. Şööyle FX53 ünden..

    Logolu benchler gine zırvalamaya devam eder ama bir oyun açtığımda
    mis gibi marka psikolojisine takmadan oyunun tadını alırım.. Marka tabelasının değil[^]

    Adamlar kenileri dahi prescotta hayır görmüyor daa[bgdnc2]

    Tualatinleri hortlatacaklar işte dothanla..

    ilahi abi..

    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>ne amd si ya biraz zorlandımı nalları dikiyor boşversenize intel al kardeşim<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    zuhahahahahahahaha[krl]




  • Intelin avantajlarını kullanabilecek imkana sahipsen Intel tabii.
    Maddiyat biraz önemliyse AMD tabii.
    Intele iyi para dökmeden AMD den çok farklı bir sistem olamaz zaten.
  • '''Logolu benchler gine zırvalamaya devam eder ama bir oyun açtığımda
    mis gibi marka psikolojisine takmadan oyunun tadını alırım.. Marka tabelasının değil'''

    Marka psikolojisine takılmadığını zannediyosun ama maalesef senin durum kronik bir marka bağımlılığı.İntel 2.8c nin amd 3000den performanslı olduğunu bilipde amd 3000 dmeen bunun ispatı!!!
    Aynı şeyleri söylemek istemiyorum.Soultrap yukarda açıklamış zaten.
  • 3DMark ne biliyo musun?

    orada daha çok kimin reklamı var peki?
  • A-M-D

    ACHARAD +...
  • reklammı hani peugeut bir reklamı var arabanın tavanını açınca güneşi kesen dağda açılıyor sonra güneş geliyor o reklamlardanmı ?
  • A-M-D

    Baykaya +1...
  • nerde bu intelciler neden susuyorsunuz bunca zamandır amd amd şu amd ciler kadar olamadınız adamlar ne güzel savunuyor kendilerini 1 e 10 yazıyolar siz geriden seyrediyorsunuz
  • yaa bunda kavga edecek bişey yokk kii herkes düşüncesini belirtme serbesttir herkes istediğini kullannırr kimseye zorla amd yada intel kullandırmıyoruz..
  • Cyber olayı farklı boyutlara taşımayın lütfen kavga etmek için yazmıyorum ne zaman dan beri birşeyleri savunmanın adı kavga oldu ?
  • 2.8c >>> amd 3000 bariz bir şey bu daha ne sölenecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.