Şimdi Ara

P50 , L15 , L60 Hangisini alayim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu 3 model arasında kaldım. P60 daha sıcak geliyor ama LCD ekranı en büyük olanda l15. Fakat özellik bakımından fiyata bakacak olursakta L60 en babaları.

    Sizce hangisini almalıyım. Anneme alacağımda nikondan şaşmıyorum, beğendi bu 3ünü hangisini alırsan al dedi.

    Birde istanbulda uygun fiyata peşin nerden alabilirim? Acil cevaplarınız bekliyorum foırumu araştıramadığım için kusura bakmayım birazdan çıkacağım almaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JigSaw- -- 14 Aralık 2008; 11:01:36 >



  • Bu forumda kime sorarsan sor sana kompakt makinada nikon'u önermeyecektir. Canon, sony, fuji, panasonic'in modellerine bakmanı öneririm.
  • 315 ytl ye fotozeynepte bir suru iviz ziviri ile Panasonic FS3 satiliyor, bence cok guzel bir makine, anneniz de cok sevecektir, Nikon kompakta malesef iyi degil
  • Kodak M1063 aldım. Çok küçük narin ve hoş bir alet annem de beğendi. Fotoğrafları HD çekme özelliği , face shutter gibi ek şeyler var. Alet en yüksek 10.3mp çekiyor ve LCD ekranıda geniş. Sonuçta idare edebilecek annemi bende memnun kaldım iyi bir alet. KD dahil 300 liraya aldım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: -JigSaw-

    Kodak M1063 aldım. Çok küçük narin ve hoş bir alet annem de beğendi. Fotoğrafları HD çekme özelliği , face shutter gibi ek şeyler var. Alet en yüksek 10.3mp çekiyor ve LCD ekranıda geniş. Sonuçta idare edebilecek annemi bende memnun kaldım iyi bir alet. KD dahil 300 liraya aldım.

    hayirli olsun diyelim bizde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.