Şimdi Ara

<<<<<<<<<<p800 Bir Efsane Yardım >>>>>>>>>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar p800 de ses düzeyi ve kalitesi nasıl acaba yani birde memory stick duo ile en fazla 128 mb ki bu bana yetmez adaptör ile yükseltilir mi yükseltilirse kaç mb a kadar yükselir birde p800 ün fiziksel olarak ısınma vs vs gibi bir karakteristik sorunu var mı acaba yeni alıcamda kutulu faturalı garantili garanti bitmiş ama full kutu içerikli 120 ye fiyat nasıl bunları bir söyler misiniz???



  • abi yalvarıcam bir yardım yha hani P serisi hayranları??
  • Merhabalar bu konuda tam 60 sayfalık bir topic mevcut. Ben sorunuzun cevabını gidin oradan bakın demeyeceğim. Zaten bir şeyler yazıyorum cevap vericeğim ama orayı inceleyerek daha güzel fikirlere sahip olabilirsiniz bende p910 almak istiyorum o yüzden o 60 sayfanın hepsini okudum (10 günümü aldı)
    buyrun linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_852899/tm.htm

    Sorunuzun cevabına gelince ben kullanmadım ama oradan okuduklarıma göre ses konusunda tüm p800 sahipleri memnun. Hafıza sorununa gelince malesef p800 duo pro ları desteklemiyor. O yüzden en fazla 128 mb hafıza kartı kullanabilirsiniz. Isınma sorunundan şikayet eden olmadı. Sanırım öyle bir sorunu yok o cihazların. Fiyat olarak ise eğer cihaz temiz ise uygun bir fiyat söylemiş size. Bu arada hafıza çok sorun olursa kesinlikle p910 tavsiye ederim ki benim içinde öyle olduğu için o telefonu almaya karar verdim. 2 gb kadar destekliyor. Fiyat olarak ise 250 ytl civarlarında bulabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.