Şimdi Ara

Packard Bell Easy Note TM85 Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşkar merhaba, Packard Bell Easy Note TM85 dizüstü bilgisayarıma format atılması gerekiyordu, garanti süresi dolduğu için elimde olan bir windows 7 dvd si ile kurulum yaptım, yani cihazın orjinalliği bozuldu, formatlama işleminden birkaç ay sonra memnun kalmadığım için gidip bir bilgisayarcıya formatlatayım dedim, ama bilgisayarcı cihazın orjinalliği bozulmuş ve recovery silinmiş olmasına rağmen nasıl yaptıysa cihazı bana fabrika çıkışı şekilde (bütün herşeyiyle menüler programlar görüntüler packard bell varsayılan durumda) yani mağazadan aldığım gün ki şekilde teslim etti, nasıl yaptığınıda söylemedi, bunlar olalı neredeyse 1 yıl oldu, ben bilgisayara tekrar elime geçen yeni bir dvd ile windows 7 ultimate kurdum belki daha iyi performans alırım diye, ama şimdi bilgisayarcıya götürmeden tekrar fabrika çıkışı haline döndürmek istiyorum, nasıl yapabilirim bunu?



  • Disk yansıması alan çeşitli programlar var. Format atıyorsunuz, sürücü, istediğiniz programları kuruyorsunuz. Sonra disk yansıması alıyorsunuz. İleride format atmak gerektiği zaman, aldığınız disk yansımasını yüklüyorsunuz, bilgisayar ilk format attığınız günkü gibi oluyor. İşletim sistemi, sürücüler, programlar yüklenmiş halde.

    Bilgisayarcı ( başka bir yolu yoksa ) disk yansıması yüklemiş olabilir.

    Performans kaybı, pc içinde biriken kir, sıcaklık artışı gibi faktörlere de bağlı olabilir. Evde olduğu kadar kirden arındırıp, daha düşük versiyon bir işletim sistemi, 64 bit yerine 32 bit kurup, sürücüleri güncelleyip performans sorununu bir nebze giderebilirsiniz. Tabii bunu net, film izleme, müzik dinleme gibi basit kullanımlar için söylüyorum. Ciddi performans isteyen oyunları, kasmadan oynamaya çok etkisi olmaz.
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    Yani bilgisayarcı bilgisayarıma windows u bir disk yansıması ile mi kurdu? Bu yolla mı fabrika çıkışı haline geldi, ben nerden bulabilirim bunu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarcı veya teknik uzman değilim, aklıma gelen tek olasılık o.

    Tanıdığınız birisin de aynı marka/model pc varsa onun pc'den yansımaalıp aynı programla kendi pc'nize kurabilirsiniz sanırım. Veya tanıdık bir bilgisayarcı varsa yardım alabilirsiniz.

    İlk mesajınızı tekrar okudum, fabrika çıkış halinden kastınız, recovery kısmı yeniden diske eklenmiş ve pc'yi ilk aldığınızda ki programlar, packard bell duvar kağıtları, açılış- kapanış ekranı geri geldiyse. Recovery kısmı nasıl tekrar oluşturulur ya da bunun mümkün olduğuna dair bilgim yok.

    Kast ettiğiniz, işletim sistemi kurmuş, açılış-kapanış ekranlarını PB logolu, duvar kağıtlarını PB logolu yapmış ise, duvar kağıdı, logoları netten bulabilirsiniz. PB Launch manager, PB power management gibi programları da PB sitesinden indirebilirsiniz.
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    fabrika çıkış halinden kastım, recovery kısmı yeniden diske eklenmiş ve pc'yi ilk aldığımda ki programlar,
    packard bell duvar kağıtları, açılış-
    kapanış ekranı geri geldi, ilk dediğiniz gibi yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.