Şimdi Ara

PACKARD BELL MODELİ: ARES GM 2 EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar PACKARD BELL ARES GM2 laptopum var. Bilen arkadaşlar lütfen Yardımmmm...

    Ekranda kutucuklar içinde dikey gri ve kırmızı çizgiler çıkıyor. harici çıkıştan bir monitöre bagladım. defalarca kapatıp açtıktan sonra güvenlik modunda calısıyomus gibi harici monitörde gözüktü ve bilgilerimi kurtardım ama bu sorunun nedeni sanırm ekran kartı :(

    laptopumun ekran kartı 256 mb harici 1024 mb dahili rame sahip. ama ben ekran kartımın ana kart üzerine soketle mi yoksa lehimle mi takılı olduğunu bilmiyorum. bunu bilen arkadaşım var mı? veya nasıl öğrenebilirim????



  • Aynı sorunu bende yaşıyorum bütün işletim sistemlerini denedim ama haiç birinde ekran kartını görmüyor. ama işletim sistemini kurarken sorun olmuyor ve ilk kuruluşta herşey sorunsuz çalışıyor ama bilgisayar açıldığında hine 4 bitte çalışıyor windows kod 40- ve sonra kod 43 hatası veriyor ekran kartı geforce 8400 m
  • Merhabalar. Cihazınızla ilgili bahsetmiş olduğunuz sorunun aynısını geçen hafta ben yaşadım. İnternetten araştırırken sorunun ekran kartı arızası olduğunu anladım. İstanbul - Anadolu yakasında bir firmaya götürdüm ve onarımını yaptırdım. Ekran kartı chipseti değiştirdiler. Sorunsuz kullanıyorum. Bugün ürünü formatladım, Win XP den Win 7 ye terfi ettim. Fakat 3 sürücüsünü bulmakta zorlandım. Araştırırken de sizin yazınıza denk geldim. Sorunuzun cevabını bu yazıda bulabileceğinize inanıyorum.
    http://www.notebooktamiri.biz.tr/packard-bell-ares-gm2-ekranda-dikey-cizgiler-cikma-sorunu Bu arada kablosuz ağ, lan, ses kartı otomatik buldu win7. Ekran kartı sürücüsünü Nvidia nın kendi sitesinden çektim. Fakat 3 tane soru işaretli aygıt var. Neler olduğunu bulamadım. Sizlerin bilgisi varsa bu durumu paylaşmanızı rica ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.