Şimdi Ara

Packard Bell TJ65-DT-008TK - Yeni F/P Canavarı mı ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
47.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Packard Bell TJ65-dt-007tk notebook aldım.Fakat kutu içeriğinden recovery dvd leri yerine , boş dvd çıktı.Format sonrasında Pb sitesinden driverları indirdim fakat ekran kartında bir sıkıntı yaşıyorum , bundan dolayı bu notebook un recovey dvd si olan var mı acaba?
  • Ölü piksel olabilir gayet tabi.Ama garanti kaç ölü piksel karşılığı değişim kabul ediyor bilmiyorum aldığınız yere ölü piksel var diyerek geri vermenizi tavsiye ederim.Olur böyle şeyler fazla takmayın ama yine de değiştirmek için gayretinizi de eksik etmeyin.Burada cevaplayan sayısı az asıl foruma yazarsanız daha etkili olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XPerience

    Ölü piksel olabilir gayet tabi.Ama garanti kaç ölü piksel karşılığı değişim kabul ediyor bilmiyorum aldığınız yere ölü piksel var diyerek geri vermenizi tavsiye ederim.Olur böyle şeyler fazla takmayın ama yine de değiştirmek için gayretinizi de eksik etmeyin.Burada cevaplayan sayısı az asıl foruma yazarsanız daha etkili olur.


    teşekkür ederim
  • beyler bnm packard bell t9600 lü olan card readeri göstermio sanırım driverdan internetten bakcam da marka model bilen var mı????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headcrab999

    arkadaşalr daha öncede sormuştum gören olmadı demekki :) bnm bilgisayarın monitöründe biri kırmızı dieri mavi noktacık var packard bell tj 65 serisinde led aydınlatmalı monitörler var. bni ilk şüphelendiren şey led ler oldu biras araştırdım ledler ya mavi yada kırmzı renklerde olurmuş bu durum bni daha çok endişelendirdi sorun nedir sizce napmalıyım?? korkulacak bişey mi?



    Bu programla ölü piksel kontrolü yap.Bazı firmalar 5 ölü pikselden aşağı iade kabul etmiyor.PACKARD BELL'de nasıl bilmiyorum ama.

    Programın linkihttp://www.laptopshowcase.co.uk/downloads/DPB.zip




  • Arkadaşlar ben bu ürünü aldım ve şimdilik çok memnunum ama bir sorunum var makine gelir gelmez vistayı sevmediğim için formatlayıp xp kurdum driverlarında sorun yaşadığım için vistayı geri kurmaya karar verdim oluşturduğum recovery dvdlerinden 2.si yanmış çekim esnasında bende farketmemişim kuramadım hemen başka bi yerden vista temin edip kurdum ama o dvdlerde elimde olsun istiyorum, internette aradım ama bulamadım bir türlü başka bi yerede yazmıştım bu konuyu ama buraya yönlendirdiler. recovery programı e adında bir sürücü oluşturuyor Fat32 formatında şimdi makinenin bugünkü yedeğini almak istiyorum ama recovery programı bu e sürücüsü olmadığı için kurulmuyor. bu dvdleri nerden temin edebilirim Eskişehirdeyim burada serviside yok bir türlü bulamadım bana bir internet adresi verebilecek yada kargo ücretini ben karşılamam dahilinde 3 dvdsine kıyabilecek birileri varmı? şimdiden teşekkürler




  • Birde ürünü alan arkadaşlar içinden orjinal vista dvdsi çıkmadı değilmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasancali

    Birde ürünü alan arkadaşlar içinden orjinal vista dvdsi çıkmadı değilmi?


    Hayır dvd çıkmıyor, siz kendiniz recovery kısmından 2 adet dvd oluşturuyorsunuz alınca ileride kullanabilmek için. Zaten satın alınca ilk iş bunu yapmakta fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: painkiller004


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasancali

    Birde ürünü alan arkadaşlar içinden orjinal vista dvdsi çıkmadı değilmi?


    Hayır dvd çıkmıyor, siz kendiniz recovery kısmından 2 adet dvd oluşturuyorsunuz alınca ileride kullanabilmek için. Zaten satın alınca ilk iş bunu yapmakta fayda var.


    evet işte ben o dvdlerden 2.sini kaybettim üstteki msjdada söylemiştim internette bulamazmıyım ben o dvdleri bilen yokmu arkadaşlar?
  • tekrar yazdıramıyormusunuz?
  • arkadaşlar bende de aynı makine var , tek bir sıkıntım var mikrofondan konuştuğumu duyamıyorum. Fakat skype programıyla karşımdaki kişi sesimi duyuyor. Ne yapmam lazım ????
  • kendi sesininizi hoparlörden duyamazsınız zaten, yani normal bir durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isikayhan

    tekrar yazdıramıyormusunuz?



    Tekrar yadırabilmem için o dvdlerin oluşturduğu 10gb lık alanı xp kurarken silmemiş olmam gerekliydi. yani hayır tekrar yazdıramıyorum yazdırayo olsam şimdiye kadar denemeden burda insanlardan rica etmezdim.
  • BU MODEL BR DAHA NE ZAMAN BU FİYATLARDA STOKLARA GELECEK BİLEN VAR MI?
  • acil almam gerekli vatanda görünmüyor nerden alabilirim acil cevap lütfen bide teknosa acer satıyor ama pb yi neden satmıyor ki anlamadım
  • arkadaşlar xp yi sorunsuz kurdum. süpoer çaslışıyor.(mavi ekran hatası alanlar nlite programı ile sata sürücülerini tanıtmalatı lazım.) Sadece ses kartı ile ekran kartını kurmak uğraştırdı. diğerleri zaten kendi drv cdsinden oluyor. Ayrıca laptopla gelen diğer programlarıda kurdum(adobe,powerdvd vs..)

    ses kartını yüklemek için 35mb lık microsoft high definitoin diye bir sürücü var onu yüklemelisiniz.sonrada dosya adı www.x-drivers.ru_conexant_conexanthdaudio-221_xp\XP32 bunu denetim masassı sistem ve conexant sürücüsünü bulup sürücü güncelleme yapmalısınız.


    ekran kartı içinse nividia 190.40 sürümü lazım. Kendi kuruyor zaten.

    ben lenovanın yüz taramasınıda ekledim süper oldu.

    herkeze ii günler




  • Ürün malesefki stoğa gireceğini sanmıyorum. 500 adet sınırlıydı ve stok bitti. Acer yeni ekran kartı teknolojisi denedi bu modelde ve yeni modeller çıkacaktır fakatkampanya olacağını sanmıyorum tekrar :(
  • benimde tj65 t9600 üm var . fakat bluetooth sorunum var bir türlü bluetooth açılmıyor ve herhangi işlemde yapamıyorum tanıma yapmıyor eksik var diyorbi türlü çözemedim .yardımcı olursanız memnun olurum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugberk481

    beyler bnm packard bell t9600 lü olan card readeri göstermio sanırım driverdan internetten bakcam da marka model bilen var mı????


    http://support.packardbell.com/uk/item/index.php?i=platform_sjv50_mv&g=2000

    Buradan bulabilirsiniz.
  • nasıl kurdun xp yi.
    daha doğrusu driverlerinasıl kurdun.
    ben xp kurdum ama driver problemi yaşadım. mesela klavyeyi kurabildin mi fn tuşları ve dokunmatik tuşlar çalışıyor mu.
    kendi driver cd'sinden kurulyuyor demişsin.
    ben aldığımda kendi driver cd'si falan yoktu. sizde driver cdsi mi çıktı içinden.
    anlamadım hiçbirşey.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.