Şimdi Ara

Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
53.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Usta ben kendimi biliyorum takıntılıyım:D Eğer bide sessiz bi ortamda çalışırken duyulursa yada ders yaparken arka plandan müzik açarım hafif kısık seste. Bunun cızırtısıyla birlikte hiç olur zevkim. Acerede şahane bi hoparlör koymamışlar dolby felan deniyo ama 1 numara değil. Ama acerde cızırtı lafı eden yok tezek iade etmeyi düşünüyomusunuz o kadar mı bezdirdi sizi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tezek


    quote:

    Orijinalden alıntı: sombre06

    Usta bahsi geçen cızırtı buysa gerçekten berbat bunun kulağını yaslayıp duymakla alakası yok bildiğin ötüyo alet ben ona kafamı bi taktımmı tamam alete olan bütün heyecanım bitir. Neyseki daha almadım artık acer kaldı geriye bi tek pb yine olmamış...


    hocam burda sesi masaüstü bilgisayarın mikrofonlu kulaklıklığının mikrofonunu dayayıpta çektim ama burda duyulan gibi rahatsız etmeye başladı beni...

    Başka yerlere odaklan biraz sen şimdi ne yaparsan yap aklının bir yerinde cızırtı varmı acaba diye düşünüyorsun duymak isteyince de rahat bir şekilde duyuyorsun tabi.Bende ilk hafta kafayı sıyırdım ama sonradan toparlandım yavaş yavaş.Şimdilik yapacak birşey yok takıcaksın harici hoparlörlerini veya kulaklıgını giriceksin oyuna vericeksin sesi en güzel terapi yöntemi emin ol




  • Arkadaşlar yine yeri değil biliyorum ama konu kirliliği yapmak adına arada sorayım geçenlerdede sordum ama cevap alamadım. Ben ya pb yi ya aceri ikisinden birini emalldan alıcam . Kart 2 hafta 1 gün geçti hala çıkmadı beklemedeyim. Ama merak ediyorum emalldan alırsam başıma iş açılırmı. Sertifikasına baktım daha 2011 e kadar onayları var. Ama siz ne dersiniz buradan alışveriş yapan varmı yoksada nereden sordurabilirim burayı. Mail atmıştım 3-4 gün içinde cevap verdiler ama bu güven vermeye yetmiyor. Yardımınızı bekliyorum teşekkürler... Ayrıca bu cızırtı olayı tj65 dede vardı belkide acer acerları satabilmek için böyle küçük bi kusur koymuş olabilir pb lere. Kim bilir global ekonomi işte...
  • @sombre06

    [belkide acer acerları satabilmek için böyle küçük bi kusur koymuş olabilir pb lere. Kim bilir global ekonomi işte...

    Bende onu yazmak için girdim foruma bilerekmi yapıyorlar nedir :) kafamı kurcalıyor bu cızırtı müzik film izlerken problem yaratmasın yok ses yükselince farkedilimiyormu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 24 Şubat 2010; 2:27:33 >
  • ses olayı bezdirme değilde bant olayı işe yarıyor (ben koli bandı koydum o da iş yaptı:)) ama ses kartı iptal edildiğinde hiç farkedilmiyor. İster istemez olmasa iyi olur deniliyor, takıldım bu sese şimdi masaüstü bilgisayardan yazıyorum sanki biri yanda packard belle kaynak yapıyo :))) (bant sökülük) gecenin bi vakti tırmalıyor ama kısık sesle müzik çalarken cızırtıyı bastırıyor ve rahatsız olmuyorsun. Kulak içi kulaklıklarla dinlerken hiç bi cızırtı duymuyorum şuan :)) ama müziği duraklatınca yok gibi ve rahatsızlık vermiyor. Napalım artık kulaklığı ayırmıcaz yanından.

    Sonuç: OverD@Se'in de dediği gibi en iyi çözüm siyah elektrik bandıyla hoparlör üstünü bantlayıp, mümkün oldukça da kulaklıkla kullanmak. Bu şekilde beni rahatsız etmiyor...

    Değişim olayına gelince herhangi bir çözümü olmasa değişime giderdim ama cihazdan memnunum (performansı, tipi, pil süresi, ısınmaması vb.) bu sebeple iade vb. birşey olsa yine PB alırım :)) Başkaları Acer'ın tipini sevebilir ama Acer bana tost makinesi gibi geliyor, seven arkadaşlar kusura bakmasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezek -- 24 Şubat 2010; 3:29:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tezek

    Şarj olayına gelince çıkarmakta zarar var gibi görünmüyor, ben adaptörden önce kabloyu çekiyorum, adaptörün ucu makineye bağlı, fiş prize takılı duruyor kullanacağım zaman aradan kablonun ucunu adaptöre takıyorum :))



    Hocam hızlı başlangıç ve sorun giderme kılavuzunun 4. sayfasında Kablolar başlığının 4. maddesinde; güç kablosu ile bilgisayarın bağlantısı kesilmeden önce güç kablosunun elektrik prizinden çıkarılması gerektiği yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupant

    Hocam hızlı başlangıç ve sorun giderme kılavuzunun 4. sayfasında Kablolar başlığının 4. maddesinde; güç kablosu ile bilgisayarın bağlantısı kesilmeden önce güç kablosunun elektrik prizinden çıkarılması gerektiği yazıyor.


    Usta o her makine için geçerli sadece packard bell için değil;
    1- önce adaptörün ucunu makineye bağla
    2-sonra ara bağlantı
    3- en son fişi prize tak

    çıkarırken de yukarıdaki sırayı tersten takip et der. ama sen sürekli takılı kalsa ne olur demişsin bende sana pratik bir çözüm söyledim bana kalsa aradan çekmeyle, fişle çekmek arasında hiç bir fark yok




  • arkadaşlar yeni aldıgım packard bell i5 notebook fan sürekli çalışıyor düşük devirde ama sesi rahatsız edici i5 kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun varmı önerebileceğiniz bir fan kontrol proğramı varmı ?
  • Arkadaşlar, i5 ten ben de aldım Ankara media marktaki kampanyadan. Oradan alan arkadaşlar varsa: acaba çantada veriyorlarmıydı bilgisayarı alırken?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yayayekokocembo

    Arkadaşlar, i5 ten ben de aldım Ankara media marktaki kampanyadan. Oradan alan arkadaşlar varsa: acaba çantada veriyorlarmıydı bilgisayarı alırken?



    Çanta vermiyorlar hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasdncr

    arkadaşlar yeni aldıgım packard bell i5 notebook fan sürekli çalışıyor düşük devirde ama sesi rahatsız edici i5 kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun varmı önerebileceğiniz bir fan kontrol proğramı varmı ?


    hocam bence değişim iste, fan problemi yok cihazda hatta bende çoğu zaman çalışmıyor bile :)) arada bir çalışıp bi yellendiriyor sıcaklık boşta 30-35 derece
  • 64 bit işletim sistemi olmasına rağmen bilgisayarın özelliklerinde kullanılabilir bellek miktarı 3,86 GB yazıyor. Sizde de durum aynı mı?

     Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupant

    64 bit işletim sistemi olmasına rağmen bilgisayarın özelliklerinde kullanılabilir bellek miktarı 3,86 GB yazıyor. Sizde de durum aynı mı?

     Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm


    Sebebi bilinmemekl beraber herkeste aynı...
  • Bu Packard Bell'lerin altında HDD'yi değiştirilmesini engellemek için garanti sticker'ı bulunuyor mu acaba ?

    114TK'ya 640'lık disk takmayı düşünüyorum da.
  • Arkadaşlar ben hdd'yi iki parçaya bölmek istiyorum fakat bilgisayarla aram pek iyi değil. ne yapmam gerektiğini anlatabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yayayekokocembo

    Arkadaşlar ben hdd'yi iki parçaya bölmek istiyorum fakat bilgisayarla aram pek iyi değil. ne yapmam gerektiğini anlatabilirseniz çok sevinirim.


    Bu konunun en başında hdd bölme anlatılıyor; veri kaybı olmadan bölmek için Acronis Disk Director Suite, Paragon Partition Manager vb. birçok program var.
    C: ve D: olarak kullanmak istiyorsan yani başka işletim sistemi kurmayacaksan Acronis Disk Director veya Paragonla (acronis tavsiyemdir), 286.4gb olarak görünen C:yi istediğin boyuta getir. Geri kalanda D: için kalsın.
    Bu işlemlerin detayını konunun başında XP Yükleme altında görebilirsin kolay gelsin.
  • Win7'in kendi programı ilede yapılıyor.
  • Bu Packard Bell'lerin altında HDD'yi değiştirilmesini engellemek için garanti sticker'ı bulunuyor mu acaba ?

    114TK'ya 640'lık disk takmayı düşünüyorum da.
  • Resimlerin hiçbirinde öyle engelleyici bir garanti etiketi gözükmüyor. Yanılmıyorsam orçun beyde söylemişti bişey olmayacağını değiştirebileceğimizi.
  • bu ürün goldda stoklara ne zaman gelecek acaba?orçun bey "önümüzdeki haftalarda" diye ucu oldukça açık bir cevap verebildi anca bunu beklemektense acerınkini mi alsam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.