Şimdi Ara

Packard bell ts44 (i5 2450m 2 gb gt630m) hakkında bilgi verebilirmisiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maseyasi

    standdaki arkadaş bana göstermişti.ben kurulumdakilerden rica ettim onlarda sanki atom çekirdeğini parçalayacak havasına girdiler.bende evde kendim yaptım. denetim masası-sistem ve güvenlik-yönetimsel araçlar-sabit disk bölümlerini biçimlendir sonra açılan pencerede c'nin üstüne gelip küçült diyosunuz ve yönergeleri takip ediyosunuz.bu kadar yani..

    c yi ikiye bölerken içindeki veriler silinmiyormu?eger silinmiyorsa bende 2 ye bölüyüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinmez istesende yapamazsın çünkü belli bir seviyeye kadar otomatik kendi ayırır fazlasına sistem izin vermez.
  • hayır silinmiyor.vatandaki kuruluma bakan bebeler dediğim gibi sanki nükleer bomba meselesiymiş gibi gayet kuşkuyla karşıladılar.vay efendim windovs silinirse naparız,lisanlı bunlar,bidaha kuramayız,bidolu para falan filan...kendim yaptım silinmiyor,sonra d'yi de bölersin sonra e yide ne kadar istersen bölersin
  • bu bilgisayarı almayı bende düşünüyorum. Deneyimler önemli bu hususta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ekran kartlı ve işlemcili bilgisyarım var. (ts11hr623tk) oldukça iyi performans veriyor. Call of Duty : MW3 ve Skyrim'de en yüksek ayarlarda en ufak bir sıkıntı olmadan akıcı oynuyorum. AA açık ayrıca. Oldukça memnunum bilgisayarımdan, kampanya ile 1200 küsüre almıştım zamanında Darty'den. İyi ki de almışım diyorum.
  • Vay be, ben Skyrim'de baya teklemiştim 7670M ile.
  • arkadaşım bilgisayarı aldınmı bilmiyorum ama bimekste 15 hazirana kadar kampanya var ve bilgisayarın fiyatı 1438 tl ye düştü.sırf sizlere yardımcı olmak için foruma üye oldum ve bilgisayar alacağım bir kaç güne aklımda 2 bilgisayar var biri bu öbür bilgisayar acerin aynen bu özelliklere sahip yalnızca i7 ve 500 gb harddiski var.diğer forumlara baktım packart bell bilgisayarlarının ısındığından bahsediliyor gerçek nedir bilmem.bu arada acer 1736 tl hepsiburadada en ucuzu onun dışında 2000 tlden aşağı değil.inşallah yardımcı olmuşumdur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutuptilkisi

    arkadaşım bilgisayarı aldınmı bilmiyorum ama bimekste 15 hazirana kadar kampanya var ve bilgisayarın fiyatı 1438 tl ye düştü.sırf sizlere yardımcı olmak için foruma üye oldum ve bilgisayar alacağım bir kaç güne aklımda 2 bilgisayar var biri bu öbür bilgisayar acerin aynen bu özelliklere sahip yalnızca i7 ve 500 gb harddiski var.diğer forumlara baktım packart bell bilgisayarlarının ısındığından bahsediliyor gerçek nedir bilmem.bu arada acer 1736 tl hepsiburadada en ucuzu onun dışında 2000 tlden aşağı değil.inşallah yardımcı olmuşumdur

    teknosada da bu ürünü tavsiye ettiler. cidden ısınma problemi yok mu acaba .. diğer konularda ısınma problemi var denmekte bu markaya
  • Ben 7670 ekran kartlı 17.3" ekranlı modelini kullanıyorum, ısınma problemi yok. Yani oluyorsa da alın bir soğutucu kullanın. Soğutucunun en kralı 130 lira Vatan'da, aldığınız bilgisayar ise 1500 lira. Haliyle bir soğutucu almak zor olmamalı. Soğutucuyu artık şart olarak görün. Bir kere kullansanız ne demek istediğimi anlarsınız. Beş yıldır soğutucusuz laptop kullanmıyorum, laptop ne kadar ısınırsa ısınsın soğutucu işini iyi yaptıktan sonra siz bu ısınmayı performans düşüklüğü olarak algılamazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Ben 7670 ekran kartlı 17.3" ekranlı modelini kullanıyorum, ısınma problemi yok. Yani oluyorsa da alın bir soğutucu kullanın. Soğutucunun en kralı 130 lira Vatan'da, aldığınız bilgisayar ise 1500 lira. Haliyle bir soğutucu almak zor olmamalı. Soğutucuyu artık şart olarak görün. Bir kere kullansanız ne demek istediğimi anlarsınız. Beş yıldır soğutucusuz laptop kullanmıyorum, laptop ne kadar ısınırsa ısınsın soğutucu işini iyi yaptıktan sonra siz bu ısınmayı performans düşüklüğü olarak algılamazsınız.

    adam haklı :))
  • Hocam öncelikle bu bilgisayarın fiyatı bimeks,electroworld ve vatanda sırasıyla 1.400 lere kadar düştü. Bende bimeksten gidip 616tk modelını aldım. Benım bilgisayarımdanmı kaynaklanıyordu yoksa seridemi bişi var bılmıyorum ancak rahatsız edici derecede ısınma problemi yaşadım. Notebooku açtıktan 10 dakika sonra sadece facebook v.s takılmama rağmen ısınma oluyordu. Gittim soğutucu aldım çare olur diye maalesef gene sonuç alamadım hiç bir oyun oynamadığım halde gene ısınıyordu.Oyun oynadığım zamanda örnek vericek olursam PES 2012 de bir maç yapıyordum soğutucu olduğu halde notebook gözleme pişiricek hale geliyordu touch pad ellenmıyordu. Tekrar söylüyorum olay sadece benım bılgısayarımdan kaynaklanıyor olabılır.Ancak ben ürün ayıbı belirtip iade etmedim bimeksin 3 gün içinde koşulsuz iade olayı var notebooklarda bundan faydalanıp 3.gün laptopuda soğutucuyuda iade ettim.Alacak arkadaşlara tavsiyem bir kez daha düşünmeleridir.Benim kuzenımde de 1-2 model altı var oda çok fazla olmasada ısınma problemıni yaşıyor.Ancak dediğim gibi bu sadece bizle sınırlı olabilir kimseyı yanılgıya düşürmek istemem.Ben bahsi geçen ürünü 3 gun kullandım soğutucu,serin ortam v.s denemelerıme rağmen ısınma problemınını onune geçemedım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewAqePrince -- 19 Haziran 2012; 22:32:40 >




  • İki saattir oyun oynuyorum. 17.3" ekranlı 7670 ekran kartlı modeli kullanmaktayım. Altta soğutucu çalışıyor ama klavyede ve touchpad'de çok çok az ısınma var. Yani soğuk değil, buz gibi değil, biraz. Onun dışında sıkıntı yok. Sanırım her modelde öyle olmuyordur. Sonuçta kimse problemli modeli satayım diye piyasaya sürmez, zaten geri verme şansı da varmış, niye sürsün ki?
  • arkadaşlar bende 2.5 ghz 8 gb ram ve ge force 630 m li modeli var hangi oyunu açarsam açıyım hangi çözünürlüğü seçersem seçeyim daha ilk saniyelerde soldaki havalandırma ateş gibi oluyor daha önce casper ım vardı en azından fanının sesini duyabiliyordum ve fan açıp kapama tuşu vardı bunda öyle bişeyde yok aşırı sessiz mi çalışıyor bu fan
  • arkadaşlar benim hatammış özür dilerim az önce 1300 * 700 küsür need for speed shift oynadım ilk başlarda ateş gibi oluyor ama fan bunu hemen dengeliyor ısı seviyesi gayet makul ölçülerde , ılık ılık 1 , 1.5 saat garanti oynarsınız bu notebook u performans avcılarına tavsiye ederim .
  • carrefour da 1349 ve tüm kredi kartlarına 12 ay vade ile ben bir tane aldım işletim sistemi biraz kötü home basic bunundışında performans mükemmel turbo bost ile 3.1 ghz 2 gbgt 630 m ekran kartı 6 gb ram 2450 m işlemcili 500gb hard disk(toshiba marka) ayrıca dwr raiter markası pioner vs..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Ben 7670 ekran kartlı 17.3" ekranlı modelini kullanıyorum, ısınma problemi yok. Yani oluyorsa da alın bir soğutucu kullanın. Soğutucunun en kralı 130 lira Vatan'da, aldığınız bilgisayar ise 1500 lira. Haliyle bir soğutucu almak zor olmamalı. Soğutucuyu artık şart olarak görün. Bir kere kullansanız ne demek istediğimi anlarsınız. Beş yıldır soğutucusuz laptop kullanmıyorum, laptop ne kadar ısınırsa ısınsın soğutucu işini iyi yaptıktan sonra siz bu ısınmayı performans düşüklüğü olarak algılamazsınız.

    peki bunun işlemcisi olan amd 4 çekirdekli hızlandırılmış b3420 (1.6 ghz 4mb) ile nasıl performans göstewrir ?

    sizdeki bu şekilde mmi acaba ?
    demem o ki yani bu işlemci oyunlarda düşürür mü çok faredilir derecede ya da bilakis daha mı iyi...
    skyrim de tekliyorum diyince bi sormak istedim :)

    şu an saturnde 1200 tl de bu işlemci +8 GB ram ile ...?

    teşekkürler




  • arkadaşlar merhaba.bilgisayarımı (617tk) büyük bir zevkle kullanıyorum.ısınma yada hız problemim yok.fakat sesde sorun yaşıyorum.o da şöyle; sesi sona getirdiğim zmana bir çınlama başlıyor.hani ses sistemlerinde mikrofonla anfi yada hoparlörler çakışınca bi vınlama sesi başlar ya,aynı öyle.yeni farkettim ben bunu.ekranın sağ alt tarafından sesi sona doğru yaklaştırdıkça artan bi çınlama vınlama yankı yapma sorunu yaşıyorum.sizce nedir sebebi,nası düzeltebilirm?
  • arkadaşlar yokmu konuyla ilgili bilgi sahibi olan kimse?mikrofon varya hani webcamin yanındak,o yanki yapıyor sesi açınca.mikrofonu devreden çıkaramıyorum.sesi sona getirdiğim zaman müthiş bi çınlama başlıyor.ne yapmam gerekir?
  • En son aldığım derecelendirme sonuçları;

     Packard bell ts44 (i5 2450m 2 gb gt630m) hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.