Şimdi Ara

Packerd Bell mi Monster mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Sakın packard bell almayın Boştayken 60 derece
  • Bak sana doğruyu söyleyim Allah çarpsın az önce gittim aldım Packard Bell Easy Note. Yemin ediyorum dizlerim dondu. Normalde bilgisayarlar ısınır. Benimki donuyor. Kesssinlikle tavsiye ederim. Alalı daha 1 saat olmadı.
  • yakubu_61 Y kullanıcısına yanıt
    hocam arada kayda değer ciddi farklar mevcut. Monsterdaki ekran kartıyla orta ayarlarda bile olsa oyun oynayabilme imkanınız varken, Pb'de ekran kartını koymasalar bile olurmuş. Ayrıca Monster 1920x1080 çözünürlükte ve mat ekranı varken, Pb'de 1336x768 çözünürlük ve parlak ekran. Pb 3. nesil işlemciyken Monster 4. nesil. Aralarında performans farkı çok az ama pil süresi açısından 4. nesil daha önde bu konuda. Pb'nin bu modelinin kasa yapısını bilmiyorum görmedim ve internette de tam bulamadım ama yüksek ihtimal diğer modelleri gibi kasayı toptan sökmek gerekecek temizlik zamanı geldiğinde. Monsterda ise alt kapağı açıp temizliğini hızlı bir şekilde yaparsınız. Sonuçta bütçeniz belirleyecek hangi modeli alacağınızı, imkanınız varsa bu ikili arasında açık ara Monster önde.
  • yakubu_61 Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim. Monster daha gaming laptop olarak ağır basıyor. Ne için kullanacagını keşke belirtseydin. İkisi arasında kalırsın monsterı sec derim. Bnm tavsiyemde

    http://www.nasabilgisayar.com/HP-PAVILLION-i7-4500U-12GB-1TB-156-VGA-2GB-DOS-F1F13EA,PR-5088086.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.