Şimdi Ara

Paladin destem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar oyuna başlayalı 2.5 ay oldu free packten tirion çıktı ve paladine yöneldim kendim sylvanas windrunner craftladım kendi imkamlarımla yaptığım deck hakkında tecrübeli arkadaşların yorumlarını almak istedim desteyi yavaş yavaş n'zothta çevirmeyi düşünüyorum yorumlarınız için teşşekürler.

     Paladin destem hakkında
     Paladin destem hakkında







  • f2p isen çok pahalı bir deste seçmişsin oynamak için. rag firelord, rag lightlord, cairne, 2x epic heal nzoth falan çok dust isteyen bir deste
  • Deste okadar kotu degil oynayinca eksiklere gore kartlar ekleyip cikarabilirisin bence kontrol nzot dan ziyade tempo seklinde yapabilirsin ben bu decki oynuyorum biraz pahali bi deste ama guzel is yapiyo desteyide kendin yaptiysan bence 2.5 ayda oyunu cozmeye baslamissin basarilar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Paladin destem hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun hocam cevabınız için deckinizi beğendim
  • Senjini kaldır yerine 2-3 taunt deathratte yaratıklardan ekle.Holy lighta ihtiyaç yok argent squireda gereksiz sonuçta control oynayacağını belirttin

    Ogre yerine 6 mana 4-6 deathratte ineklerden koyabilirsin

    Edit:Faceless manipulatorün amacı ne

    Edit2:İmkanın varsa barnes iyi gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 27 Ağustos 2016; 12:01:32 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cep5230 -- 28 Ağustos 2016; 13:10:15 >
  • 4-6 inek ne hocam
  • Desten yeni bir oyuncu için güzele benziyor. Onu ekle bunu çıkar demek zor koleksiyonunu görmeden. Ama en çıkarılabilecek kartlar şunlar:

    1 Humility - çünkü 2 tane Stampeding Kodo yok destede (varsa ekle, Humility çıkarmadan)
    1 Blessing of Kings - bu kart genelde hızlı başladığın destelerde yerdeki minionları güçlendirmek için oynanıyor, ama az kartın olduğu için oynayabilirsin sanırım.
    1 Faceless Manipulator - Yeniyken ben de bu kartı hep koyardım destelere milletin güçlü kartını kopyalamak için... Aslında düşününce Faceless + Humility fena bir kombo değil. Ama genel olarak yavaş bir kart olduğu için oynanmıyor (Mesela adam 7/7 bişey oynadı, kopyaladın, adam 7/7 ile sana vurup senin facelessi de büyüyle öldürebilir yine geride olursun)
    1 Guardian of Kings - 7 mana bir kart olarak az statı var ve battlecry'ı yeterli değil.

    Desten açıkçası biraz karıkşık. Oyuna hızlı başlama şansın çok düşük 1 ve 2 mana kartlarına bakınca fakat Shattered Sun Cleric, Defender of Argus, Blessing of Kings gibi buff kartların var. Bu kartlar genelde hızlı destelerde olur çünkü üzerine oynayabileceğin minion gerekiyor - paladin hero powerı sayesinde daha rahat tabi bu konuda. Öbür taraftan da 2 Wild Pyro, 2 Equality, Humility, Holy Light (Forbidden Healing) gibi kontrol destesinde olan kartların var. N'Zoth yaparsan kontrol yolunu izle derim. O zamana kadar da daha hızlı kartlar kullanabilirsin, mesela Abusive Sergant, Flame Juggler, Loot Hoarder, Argent Lance, Rallying Blade eklenebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 3 Eylül 2016; 17:32:20 >




  •  Paladin destem hakkında
     Paladin destem hakkında

    Şimdilik destenin son hali bu 8 manalık can veren kartla divine shieldli tauntları koyabilirim yorumunuz için teşekkürler




  • infested tauren çıkarabilirsin nzoth oynamadığın için o kartın pek iyi bir tarafı kalmıyor. loot hoarder iyi olabilir
  • infested tauren yerine ne koymak mantıklı olur ?
  • uldaman veya loot hoarder koyabilirsin ama explorerstan açacaksın uldamanı olmazsa olmaz bi kart.
  • Control yerine Tempo desteye dönmeni tavsiye ederim. Control deck için gerekli finisherların olması gerekiyor, Aksi halde boşa debelenir durursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.