Şimdi Ara

palit hd4870 1gb driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ekran kartımın driverini normal cd yi takıp yükledim ati catalyst falan herşey çalışıo ama oyunlarda bazı sorunlar yaşıyorum mesela far cry da siyah siyah noktalar çıkıo bazen yani tam anlamıyla şuan kullanmış sayılmam ekran kartımı bu ekran kartı driverlarını güncellediğimde dahada sorun oluyor oyunlarda siyah siyah çizgiler çıkmaya başlıyor zannediyorum ben driveri doğru yükleyemiyorum ama aygıt yöneticisinden baktığımda driver yüklü gözüküyor ve catalsyt doğru bi şekilde çalışıyor anlamadım gitti sizce aldığım yere götürüp baktırmalımıyım ?



  • http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
    Mevcut driverı tamamen kaldırıp buradaki 9.1 driverını bir deneyin. Denetim masası/Program ekle kaldır/ Ati sofware uninstall utility yi tıklayarak mevcut driverı kaldırıp. 9.1 i kurmayı deneyin.
  • aynı şekilde söyldiklerinizi yinede değişmedi durum yarın vista 32 bit kurup driverları tekrar yüklicem oyunlarıda yükleyip denicem eğer sorun devam ederse bize bilgisayarcı yolu gözüküyor.
  • audreth

    bişey sorcam, ekran kartının sesi nasıl, masa üstünde oyunlarda falan gürültülümü, fan hızı ayarlanabiliyomu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

    audreth

    bişey sorcam, ekran kartının sesi nasıl, masa üstünde oyunlarda falan gürültülümü, fan hızı ayarlanabiliyomu


    fan hızı ayarlanabiliyor ama ben anlamadığım için hiç bulaşmadım ekran kartı bana göre sessiz kulağımın dibinde nerdeyse kasa ama ne bilim kimileri sesli dio herhalde sesli diyenler 0 ses düşünenlerdir.işte ben bi driver sorunu yaşıyorum şuan yada windowsu yanlış kurdum yada kartta bi sorun var şuan bilmiyorum inşallah yakında hallederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.