Şimdi Ara

Palworld [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
17
Favori
7.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun kalktığını nereden çıkarıyorsunuz Gampepasste anlamadım. Dünden beri oynuyorunm. Hatta şu an ikinci güncelleme geldi.

  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    Kalkmamış, birkaç saatliğine bir hata yada bug oldu sanırım. Game Pass'te duruyormuş halen. Palworld [ANA KONU] 


    "GAME PASS EDININ ile birlikte gelir"


    Palworld [ANA KONU]www.xbox.com
    Palworld (Game Preview) ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/palworld-game-preview/9nkv34xdw014
  • Cs'yi de geçerek ikinci sıraya yerleşti. Pubg 3 milyon. Ona ihtimal vermiyorum. O da olursa tarihe geçer artık. Pokemon'un gücünü de görmüş olduk.


    Palworld [ANA KONU]
  • 30 dk gameplayine baktım.Oyunun güzel mekanikleri var.Uzun saatlerde sıkarmı orasını kafamda netleştiremedim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu anlamadım dünyayı biz yaratıyoruz kuruyoruz Invıte kodu ile arkadaşımız gelip katılıyor gelişiyorsun topladıkça topluyorsun keşfediyorsun anladım ama sonu nereye gidiyor ? PVP var mı mesela var ise benim dünyama nasıl geliyor ya da ben başka dünyalara mı gidiyorum saldırıyorum onlara yani uzun vadede odun topla taş topla pokemon yakala nereye kadar bu kadar grind sonucu bize ne vaad ediyor ?

  • ScRyedd kullanıcısına yanıt

    Pvp daha sonra gelecek. Bu tarz survival oyunları böyle zaten. Sonu siz bitti diyene kadar. Tutorial bitince zaten oyun bir görev falan vermiyor. Craft yap, gez keşfet, boss kes vs. bu. Bunun potansiyeli çok fazla birkaç yıla daha da içerik dolacaktır birden oyunu bırakıp gitmezlerse. İnsanların istediği buydu zaten. Bizi Pokemon dünyasında tamamen özgür bırakın. Bu da onu veriyor şimdilik. İçerik artmalı ama mutlaka.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 23 Ocak 2024; 17:12:56 >
  • Fiyat belirlenmeyen ve bu yüzden satışı olmayan çok oyun var MS Store içinde.. Şahsen bu tavırları yüzünden gelmiş geçmiş en gerzek satış platformu. Ben çıktığı gün fiyatı yüzünden alıp arşivledim, bu kadar hızlı zam yemesi bir nevi oyunun piyasayı sarsması ile alakalı. Oyuna girip baktım pc ve konsolda 1.1 sürüm sonunda oyundan çıkma tuşu gelmiş. Pc için ise dlss hala pasif durumda 1.2 ile oda aktif olacaktır bakalım o ne zaman gelecek.

  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Hocam gelmiş sanki o da Xbox tarafına.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @JePinkman Biliyorum zaten söyledim konsol ve pc 1.1 oldu pc'ye özel birde dlss ayarı var o hala pasif. Niye sürüm bazlı geriden geliyorlar anlam vermek çok zor..

  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Ben 1.2 de gelmiş diye gördüm sanki ama. İki kez patch twiti attılar çünkü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok girdim baktım XSX içinde de yüklü 1.1 hala bakalım 1.2 ne zaman gelir.

  • # Ace # kullanıcısına yanıt

    Konsolda yok o zaman sanırım. Ben pc tarafı için dedim.

  • Su oyun pokemon olsaydi basindan kalkmazdim, pokemon tipleri bana daha samimi geliyor. Su sigir Nintendo ve gamefreak sundan ders cikarsa keske dicem de zor, adamlar en dandik oyunlarla 10m+ satis yapiyor.. oyunlara baksan camur resmen.

    Bunun en buyuk +si grafikleri, max grafikte muazzam bi gorseli var benim cok hosuma gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke izometrik kafasında olsaydı. çok uzun bir süredir ne fpp ne tpp oynuyorum. fortnite tarzı grafik midemi bulandırıyor motion sickness falan tetikliyor.

    ama tüm bunlara rağmen bir kez deneyeceğim baktım rahatsız ediyor mecburen iade edeceğim hiç de edesin yok gele insanları yakalayıp köle gibi çalıştırma fikri hoşuma gitti. kenshi 2 gelene kadar(!) oyalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Nintendo ve Pokemon seven birisi olarak ben de artık keskin bir atılım yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Yeni konsol da gelecek donanım gücü çok daha makul olacaktır. Ki bu da tam bahane sayılmaz çünkü ortada Zelda örnekleri var. Son Scarlet ona yakın bile değil teknik kalitede.

    Bu arada evet grafikler çok hoş. Unreal Engine 5 sağolsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 gündür oynuyorum sardı. Geceleri arka planda müzik açıp 3-4 saat oynuyorum tam vakit öldürmelik bir oyun olmuş. Oyun tam bir karışık salata her şeyden biraz var. Bahsi geçmedi ama Ni No Kuni'den de epey bir şey araklamışlar. Pokemon - Genshin - Ni No Kuni ve base building oyunlarındaki güzel fikirleri birleştirmişler. Bu tip oyunlarda keşif yapmayı, haritada gezmeyi seven biri olarak beklentilerimi karşılayan içerikler var. Mesela kimsenin gidip bakmayacağı aşırı ücra noktalara gizlenmiş yumurtalar, sandıklar falan oluyor onları arayıp bulmak keyif veriyor.


    Bu arada bilgisi olan var mı ben çok kötü bir yere base kurdum ve epey geliştirdim 15 level'a kadar ki tüm building içerikleri kurdum ama şimdi başka bir yere base kurmak istiyorum. Bu kurduğum üretim tezgahları, pokemonlara yaptığım yataklar, odun/taş üretme noktaları vs.. her şeyi yeni yere taşıyamıyor muyuz? Farklı noktada base kuracaksak her şeyi yine mi imal edip yapmak zorundayım?





  • Palworld [ANA KONU]

    Geliştirici iyice bokunu çıkarttı 85TL tamam hataydı 292.5 yaptılar son hali de bu. Hem güncel sürümü PC GAMEPASS içine getirme hemde steamdeki fiyatın 2.5 katına çıkart güzel iş. Tamam bir oyunun tuttu anladıkta kendini Baldurs Gate 3, Alan Wake 2 mi sanıyorsun bu fiyat ne ? Amerika fiyatından pahalı oluyor.!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endlessdream.26 -- 24 Ocak 2024; 8:28:32 >
  • Gamepass'e güncelleme geldi mi?

  • 900₺ yapmak nedir arkadaş, Steam'de 13,5$ güncel kur ile ~400₺'ye geliyor. Palworld [ANA KONU] 

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    alacağım varsa da artık almam. Gamepassden gidene kadar oynarım. Tamam şey yapılmaya alıştıkta kardeşim bi kulak arkamız vardı palworld de oraya gözünü dikti heralde.400 500 tl anlarım ama 900 tl nedir hocam ?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.