Şimdi Ara

Palworld [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
17
Favori
7.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Game Pass sürümü güncellenmiş v.0.1.1.3 olmuş. Hala Steam sürümünün çok gerisinde...


    Palworld [ANA KONU]
  • Arkadaşım ısrarla bu oyunu oynayalım diyor, ben ise ısrarla direniyorum [sm=duel.gif]

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Versiyon olarak bu kadar geriden gelmesinin sebebi microsoftun gec onaylamasi oldugunu okumustum.


    Ben gamepassten oynuyorum. Eminim farklar vardir ama su asamada 15 dolar vermeye deger mi bilemedim daha. Su asamada oyunu 1 kere oynayip, tum haritayi acip her pali yakaladiktan sonra tekrar sifirdan baslamak icin pek bir neden yok. Belli bir yerden sonra monotonlasacak cunku.


    Mesela Pokemon'u insanlar tekrar tekrar oynuyor cunku hikayeyi farkli bir pokemon takimiyla bitirmeye calisiyor. Kendi gelistirip, evrim gecirtip falan baglayici oluyor.

  • Valla ben henüz başlayamadım, onun yerine izliyorum. Kastırmalı emek harcamalı çok vakit yiyen oyunlara şimdilik ilişemem.

    Teneke Kafalar'ın Twitch yayınları ve klipleri keyifli oluyor.





  • Chosen kullanıcısına yanıt

    base belli bir seviyeye gelmeden 2. base kurulamıyordu herhalde.Sanırım lvl 10 base idi.

  • Steam üzerinden benim gibi tek başıma başlarsam sıkılır mıyım endişesi olan varsa bir takım kurup başlayabiliriz, genelde 20:30 sonrası müsaitim hafta içleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crastel -- 5 Şubat 2024; 18:29:49 >
  • Xbox'a kurdum da zerre birşey anlamadım. 15 yıldır oyun oynamıyorum XBox alınca damdan düşer gibi oldum. Herşey değişmiş Bu oyun için başlangı rehberi var mı acaba ?

  • Böylesine geniş kitleye hitap eden oyunların Türkçe dil desteği sunmaması komedi. Dünyanın en iyi oyunuda olsa almam.
  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt
    Technopat daki Türkçe yama tam uyumlu tavsiye ederim.


  • EquaLizerTR kullanıcısına yanıt

    Harici dosya yüklemek bence doğru değil. Tabi tercih meselesi. Milyonlarca kişiye hitap edeceksin 100 milyondan fazla kişinin konuştuğu dili koymayacaksın, saçmalık. Tabi ülkemizde ki alım gücü ve oyuncu kitlesi ayrı bir sorun fakat oyun yapımcıların bunu düşünüp hareket etmesi gerekiyor bizi böyle harici dosya yüklemeye itmemeleri gerekiyor.


    Ben mail attım zahmet edip dönmediler daha. Kore ve japonların hiç bir zaman desteklerini beğenmedim zaten genellikle para odaklı oluyorlar her konuda.

  • satın almadım bir yerden indirip oynadım biraz.Pek bir sorun yoktu.Bir de multiplayer a gireyim dedim her girdiğim serverda karakteroluşturtmadan direkt başlıyordu,farklı isim ve karakterde lvl 3-5 civarı karaktelerle otomatik giriyordum Palworld [ANA KONU]  herhalde oyunu bu şekilde indirip deneyenlerin save ları otomatik kaydedilmiş biz de indirmişiz :)

  • Oynanış videolarını izledikten sonra steamden alıp oynamaya başlamıştım. Basit de olsa hikayesi olmaması bir eksi ama buna rağmen baya sardı. oyun içi 100 günü devirdim. Elde etmediğim birkaç pal kaldı sadece. Son oyun süremi farklı rehberleri izleyip breeding işinde geçti. Farklı pal seçenekleri ile farklı sonuçlar elde ediliyor ve hangilerini eşleştirince hangi pal ortaya çıkacağı sitelerde var. Bu şekilde efsane pal pasif yeteneklerini bredding ile diğer pal türlerine geçirebiliyoruz ama çok deneme gerekiyor çok şanslı olup ilk denemelerde elde edemez isen. Bu şekilde en iyi pasif yeteneklere sahip binek, kombat ya da işçi pal üretebilirsiniz. PVP gelene kadar bu denemeler bile oyunu uzun süre canlı tutar sanırım. Breeding ve nasıl daha güçlü pal elde edilir merak ednler olursa daha ayrıntılı olarak müsait bir zamanda uzunca yazarım.


    Şu an ikinci bir karakterle sıfırdan başladım ve haritanın daha ilk kısımlarında iken sırf breeding ile çok uzak bölgelerden pal elde ediyorum oralara gitmeden. Efsane pasif yetenekler şimdilik olmasa da diğer yetenekleri toplayıp o şekilde haritada ilerlemeyi planlıyorum. Daha planlı base kurma da güzel oluyor. İlk seferde çok karışmıştı ortalık.





  • turk0gameryoutube
    Palworld: Sınırsız Altın Farmı Videomu beğendiyseniz Abone olmayı ve Like atmayı unutmayın! 👍 İyi seyirler...
    https://www.youtube.com/watch?v=V4I9S2GKoWQ
  • turk0gamer kullanıcısına yanıt

    Guzel taktikmis. Ben 2 defa denedim, 15k civari altin dustu 2 sefer. Ayrica fazla pallari buna satabiliriz kesim oncesi.


    Kemik, yag gibi bazi urenler icin dolanip pal aramak gerekiyor. Onlari almak icin bu parayi kullanacagim.

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Bilemiyorum belki Seviye veya elindeki parayla orantılıdır. Videoda görüldüğü gibi bende 30k ile 50k arası GOld düşürüyor hep.


    Satıcı konusuna gelince Let's Play'de sonraki bölümlerde görüleceği gibi bu satıcıları yakalayıp Pal Box'dan gerektiğinde Karagâha çıkarıp gereken malzemeleri alıyor ve satıyorum satıcılardan.

    Misal Marul Domates Pal Yağı satan var; süt yumurta buğday satan var (kırmızı), mühimmat satan var (yeşil) veya Pal alıp satan var (Mavi ve Video'dakinden). Bunları tek tek arayıp, ki yerleri belli, yakalayıp Box'dan çıkarıp işimi görüyorum. Let's play bugün akşam altıda 29. Bölüm yayınlanacak ama aslen altmış üstü bölüm yüklendi bile.  

    Gold videosunda Level 43 | Lets Play de otuzlarda...!?  


    Soru olursa buradan veya oradan sorabilirsiniz. Herşeyi bildiğim söylenemez ama bildiklerimle yardımcı olmaya çalışırım.


    EDİT: mal düşürme oranıyla alakalı olsa gerek; bende 3'de (üç) ayarlı; yâni en yüksek değerde. Standard 1'de (bir) ayarlıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 25 Şubat 2024; 18:51:7 >




  • turk0gamer kullanıcısına yanıt

    Mal dusurme oranini ben de artirabilirim. 45. seviye oldum, artik biraz amele isleri kaldi.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.