Şimdi Ara

PANASONIC 3D PLAZMA TV(TÜM SERİLER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
16.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaslar sanirim ilk kurduran ben oldum, 444 7262 uzerinden cagirdigim servis geldi, imzamdaki ( yakinda degistiririm artik) panasonic plazmayi sokup yerine yeni aleti koydu. evet kutudan 3d gozluk cikmiyor (aslinda en kotu yani bu, siparis ettigim gozlugun gelmesini beklemek). kurulum sonrasi servis menusunden kullanim suresine baktik ( 2 dakika 2. defa acilisi). olu pixel vs kontrolu yaptik. 200 saat uyarisini yapti servis ve gitti. eski plazmanin goruntusu buna gore cok sonuk kaldi. simdilik benden bu kadar. biraz oynayalim bakalim menulerle, gozumuzu kisarak 3d izleyip 3d hayal edelim :P darisi diger siparis veren arkadaslarin basina.
  • Bende teslim aldim kurulumu yaptirdim,bu gune kadar bosuna lcd ile oyalanmisiz gercekten super bir performansi var...
  • Bu ürün haftasonu saturn ıstanbul forumda 1999 TL idi arkadaşlar hala devam ediyor mu bilmiyorum.Elimde broşürüde var hala.
  • bugun 3d gozluk TR de var mi diye arastirdim, oncelikle panasonic servisinden fiyat aldim 300 TL + KDV ve eski model ( ty-ew3d10e). eski modelin farki pilli olmasi. 70 saat kullanim sonrasi pili degistirmek gerekiyor. Sonrasinda Teknosa'da var mi diye sordum istanbulda toplamda 10 tane civari stok vardi farkli subelerde...subelerdeki stoklari tek tek kontrol ettik. Fiyati 269 TL ama guzel tarafi ty-ew3d2m yani ikinci nesil benim yurt disindan siparis ettigim ile ayni model. Fiyat da yurt disina gore fazla olsa da TR servisi ile karsilastirinca uygun geldi ve aldim. sonuc cidden cok basarili, gerek gozluk gerekse TV. orta boy olan gozluk kafasi buyuk olan birine cok rahatsiz etmeden olur. ama bulursaniz Large aliniz.
  • evet ebay uzerinden aldigim gozluk de geldi. kargo dahil 180 TL ye gelmis oldu, TR den aldigim ile ayni model ve boyutta. 11 gunde geldi ebay uzerinden
    aldigim urun
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280646779879
    buydu. kendi saklama kutusu var ama karton kutusu yok muhtemelen TV ile birlikte verilen gozlukleri pazarliyor ebay uzerinden bu satici ama fiyati uygun.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun. 20martta 42GT20 alarak 21 martta kurdurarak CRT den Panel tv ye yeni geçtik haliyle iyimidir kötümüdür sizin kadar ayırt edemiyorum. Ancak şöyle söyleyebilirim ki SD kalitesi beni memnun etti. HD receiverim yok, kendi Tunerindende test etmedim.
    Scarttan bağlı DVD playerda orjinal DVD görüntüsüne kısaca baktım baya güzeldi.
    1080p ve 720p USB den film denedim görüntü güzeldi. USB harddisk NTFS formatındaydı , harddiski gördü ama içeriğini görmedi, exFat olarak formatlayınca içeriği gördü. DTS codecli filmlerde ses yok. Orjinal altyazıda türkçe karakterde sorun yok ancak mkv dosyası dışındaki altyazılarda türkçe karakterler sorunlu.
    Gözlük ve 3D film olmadığından 3D ye ve 2D - 3D conversation a bakamadım.
    Youtube tan bir kaç video izledim , sorun yoktu.
    Buzzing var ancak bu sadece panele 20-30 cm yaklaşınca yada arkasını dinleyince duyuluyor. Gece sessizliğinde bişey duymadım rahatsız olmadım.
    İlk 200 saatte düşük ayarlarda çalıştırıyorum. Çoğunlukla Logoyu ekran dışına atmak için zoomlayıp izliyorum.
    16:9 olarak bir akşam atv açık kaldı koltukta uyumuşum kalktığımda şifreli bir kanalda ekrana baktım atv yazısı hayalet gibi duruyordu endişe ettim fakat başka kanallarda biraz vakit geçirince kayboldu. Aynı şey 20-30 dk cnbc-e izledikten sonra test ettim iz kalıyor ama bir süre sonra gidiyor. Bu iz dediğim gibi boş bir kanalda ekran siyahken panelin dibine girince görülüyor ancak. Daha sonra yok oluyor. Image retention buna deniyor sanırım. 5-6 saat aynı kanalda kalmadıktan sonra Burn-In olacağını sanmıyorum. Ama yinede tedbirli olmak lazım sanıyorum.

    Farklı tecrübeler kazandıkça buradan paylaşalım mutlu mesut panelimizle yaşayalım :)

    @oasisngn, gözlükler hayırlı olsun. 42G20 ye niyetlenmişken kampanyadan 42GT20 alınca bütçe sarsıldı bu nedenle gözlük işini erteliyorum. Ama bir yandan ucuz NMT bakıyorum Egreat R6B hedefim hayırlı bakalım.

    Selamlar




  • acaba almış olduğunuz TY-EW3D2M marka gözlük mü yeni yoksa TY-EW3D10U marka gözlük mü yenidir? ben de ebay'den sipariş vereceğim sanırım. buradaki fiyatlar rezil durumda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yildirimli

    acaba almış olduğunuz TY-EW3D2M marka gözlük mü yeni yoksa TY-EW3D10U marka gözlük mü yenidir? ben de ebay'den sipariş vereceğim sanırım. buradaki fiyatlar rezil durumda.

    TY-EW3D2* daha yeni (pil yerine usb den sarj oluyor). ayrica dedigim gibi bulabilirseniz large olani aliniz eger kafa ebadi buyukse. hatun ile ya da cocuklarla ortak kullanacaksaniz o zaman medium (M) yeterli.
  • @yalnizca
    hayirli olsun televizyonunuz, evet ben de zoomlayarak izliyorum simdilik ( eco modu kapattim, parlakligi artirdim ayrica , dusuncem de sudur, biran once panel pixelleri yanacaksa yansin alisacaksa alissin :) umarim dogru ayardir. bir kac hafta isler yogun o yuzden detayli inceleyip ayarlarini yapamadim henuz. gozluk konusunda acele etmeyin, su an cok fazla 3d content yok olanlardan da avatar en basarili bir de panasonic ve diger ureticilerin demo videolari. toplam bulabildigim 3d content 150 gbyte civari onlari da bastan sonra seyretmek henuz mumkun olmadi..
  • gündüz eco mod açık olduğunda otomatik sensör devreye giriyor ve kontrastı ve tüketimi artırıyor,ilginç bir durum tüketim 150 -160 civarı olurken bir anda baktım 200 lerin üstüne çıktı,eco modu kapatınca normale dönüyor,ışığa duyarlı sistem maalesef elektrik tüketimine pek duyarlı değil galiba...3d özelliğine bakarsak gayet başarılı avatar 3d yi ps3 ten ,digiturk plus ta olan bir kaç tane belgesel içeriği gayet güzel ,özellik ve fiyat açısından sanıyorum bu fiyata başka televizyon yok,bir de elektrik tüketimi lcd seviyesinde olsaymış mükemmel olacakmış...




  • Ben vatandan aldım, o yapışkanlı tanıtım logosu yoktu, üzerinde koruyucu bant vardı sadece söktüm
  • bende baktım bendede yoktu bizim tvler biraz aceleye gelmiş galiba,media markt ta satılan panasoniclerin kutu yanında türkçe kullanma kılavuzu bandrol garanti belgesi içindedir diye bir yazı vardı,bizimkilerde yok....garanti belgesi kullanma kılavuzunun içinden trt bandrolü de kutu içinden çıktı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: romeo37

    bende baktım bendede yoktu bizim tvler biraz aceleye gelmiş galiba,media markt ta satılan panasoniclerin kutu yanında türkçe kullanma kılavuzu bandrol garanti belgesi içindedir diye bir yazı vardı,bizimkilerde yok....garanti belgesi kullanma kılavuzunun içinden trt bandrolü de kutu içinden çıktı...


    Hayırdır inş. sanki bir gariplik var araştıralım bakalım valla benden trt bandrolu de çıkmadı kaçak mıdır nedirr??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neska20 -- 3 Nisan 2011; 17:10:58 >
  • Bende kutuyu tam kaldiriyordum kopuklerin arasinda buldum kutuyu iyice arastirmak lazim...
  • Turkce kullanim kilavuzu ve panasonic Turkiye garanti belgesi varsa sorun yok kacak degil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: romeo37

    bende baktım bendede yoktu bizim tvler biraz aceleye gelmiş galiba,media markt ta satılan panasoniclerin kutu yanında türkçe kullanma kılavuzu bandrol garanti belgesi içindedir diye bir yazı vardı,bizimkilerde yok....garanti belgesi kullanma kılavuzunun içinden trt bandrolü de kutu içinden çıktı...


    Bu konuyu ihmal etmeyin !

    Önce panaonic.tr ürünü ise telefon açıp gerekli yardımı isteyin,serial nosunu alıp size 1-2 gün içinde dönerler,ürün kendilerine ait olup olmadığı hakkında gerekli bilgiyi alırsınız !

    Diğer konu ise,her firma İthal ettiği ürüne Türkçe kullanma kılavuzunu vermek zorundadır ve şikayetiniz haline sanyi bakanlığına bildirirseniz firma hakkında cezai işlem uygulanır !

    Garnti belgesi içinde durum aynıdır,firmalar İthala eden firma kapsamında belgeyi kaşelemek ve müşteriye vermek zorundadır,firma vermiyorsada yine aynı şekilde şikayette bulunun !

    Garanti Belgesi vermeyen firma servisinden kesinlikle bir belge imzalatın,garanti belgesi verilmemiştir diye,ilerde firma ile her hangi yasal işlemde mahkemler Fatura ve Granti Belegesini sizden talep eder,eksik belgeli ürünleri,mahkemelerin ret etme hakları var unutmayın !

    Malesefki bazı firmalar Garanti Belgelerini vermemek için ısrarla direniyorlar ve bahaneler uyduruyorlar,oysaki Kanunlarla bu Granti Belgesini vermeye mecburlar üstelik,garanti Belgesinde Gerekli izinler ve imzalar olmak zorundadır !


    Ülkemizde satıcı firmalar fazlası ile umursamazlar,kanunları tınladıkları falan yok,sattık bitti diyorlar,sonrası ise saçma sapan bahanelerle cevaplar,neymiş fatura varmış garanti belgesi yerine geçermiş bu saçmalıktan öte birşey değildir,Bakanlık Granti belgesi verilmesini mecbur kılmıştır !

    Bandrol meselesi ise servislerin malesef,cehaletimi diyim umursamazlığımı diyim,kimin eli kimin cebinde belli değil,Prosedür kurulumu yapan servisin,bütün belgeleri müşteriye sunmak ve hizmetin gerçekleştiğine dair gerekli belgeleri onaylatmaktır,Bandroller genellikle umursamazlık yüzünden kutunun altına atılıyor kutuyu atmadan önce dikkatli olarak kontrol edip öyle atın !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 2 Nisan 2011; 17:58:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neska20

    arkadaşlar vatan dan aldığınız tv lerin sol üst tarafında yapışkanlı olan tanıtım legolarından vamıydı hani tv nin özelliklerini belirten logolar

    şuradaki gibihttp://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://flatpanelshd.com/pictures/panasonicgt20live-1l.jpg&imgrefurl=http://flatpanelshd.com/news.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D1283952410&usg=__VP3-mP0CpRHd8O_K0ozCTVjkneM=&h=2060&w=2612&sz=413&hl=tr&start=0&zoom=1&tbnid=XgZpzFGl4wWEaM:&tbnh=135&tbnw=171&ei=9zCYTaLqGZKBswaZkt3cBQ&prev=/search%3Fq%3DTX-P42GT20E%26hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DvHe%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26biw%3D1366%26bih%3D575%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=135&vpy=83&dur=530&hovh=196&hovw=249&tx=127&ty=101&oei=9zCYTaLqGZKBswaZkt3cBQ&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0


    Bu konuda endişelenmene gerek yok,ben iki adet 42G20 Panel aldım ve bu bahsettiğn tanıtım bantları yoktu,yakın bir arkadaşım da aldı onda da çıkmadı.Kendisi de sizin gibi bu tanıtım bandı olmadığı için endişelenip Panasonic TR'ye telefon açıp bu konuyu sormuş,yanıt olarak ''Bu bantaların satıcı marketlere verildiği ve teşhir ürünlere sonradan yapıştırıldığı '' söylenmiş.Yani ambalajlı ürünlerden çıkmıyor,kafanız rahat olsun




  • yeni nesil ew3d2 gözlük kullanan veya nerede satıldıgını bilen var mı??




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.