Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla ben köpükle traş oluyorum.zahmetli değil pek.ya da bana öyle gelmediben sıcak su falan pek kullanmıyorum.köpürtüyorum ve traşa geçiyorum :)
    Halen köpükle oluyorum.
    2-3 günde bir traş olmanı tavsiye ederim.
  • Bu makine hepsiburada.com sitesinde bulunuyor fakat fiyatı 739 TL..Bana biraz fazla gibi geldi..FAkat bu makineyi fazla satan yer de yok..Bu alet için verilmesi gereken maksimum tutar nedir? Hangi stieden alışveriş yapılmalıdır?
    Tşk.
  • http://www.cimri.com/tiras-makineleri/en-ucuz-panasonic-es-lv61-s803-tiras-makinesi-fiyatlari,468623

    kliksa sabancıya ait diğer mağazaları bilmiyorum, ama bu tarz fiyat karşılaştırma sitelerinden faydalanmak gerekir. Bence bir traş makinesine 500 TL üzeri fiyat biraz saçma...ama benim parayla sıkıntım yok diyen bi sürü insan var, sıkıntı yok yani :D

    http://www.ucuzu.com/tras-makinesi-c3186/panasonic/es-lv61-s803-p142704741/

    www. akakce.com

    bunlara da bakılmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversoldier1 -- 21 Temmuz 2013; 14:23:04 >




  • Alpa Pazarlamadan alabilirsiniz. Hem fiyat makul piyasaya göre. Hem de -eğer kampanyası sonra ermediyse- yanında temizleme kiti ve kulak/burun tüy alma aleti ile hediyeli olarak veriyorlardı geçen hafta arkadaşım aldığında. Bir avantajı da şudur. Onlarda fatura kayıtları durduğu için, bir sorun yaşamanız durumunda, örneğin garanti belgesini kaybettiğinizde servisle ve Panasonic ile iyi ilişkilerinden dolayı, faturanızı sizin adınıza ibraz ederek işinizi kolaylaştırıyorlar. Başıma gelmişti de oradan biliyorum
  • arkadaşlar 2 aydır kullanıyorum 61 modelini, cihaz çok kaliteli vs. ancak gerçekten cildiniz traş makinesine uyumlu olmayabiliyor. açıkcası 2 aydır her traştan sonra sivilce sorunu yaşıyorum. belki biraz çok bastırıyorum ancak cildim alışamadı. köpüklü traş yapıyorum.
  • bende de bu sorun baş gösterdi, ben panasonic'in başka bir modelini kullanıyorum, makineden menunum ama sivilce yaptı bende de, dediklerine aynen katılıyorum, acaba bu durum nasıl sona erer?
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olcam ama göğüs için bu traş makinası nasıl sizce ?
  • ben makineden çok memnunum. ama bende de bir iki sivilce yaptı. işin aslı sivilceler hiç umurumda değil. o kadar rahatladımki makineden sonra.

    sinek kaydı için:
    jilet puanım:100(mach 5 ile yarım saat sıcak banyo sonrası 2 perde ve2. perde tamamen ters olmak şartı ile)
    pan lv-61:90 (ne tahriş var ne bir şey) hatta canım sıkıldıkça traş oluyorum)
  • bir türlü doğru düzdün ıslak traş olamıyorum. köpüğün altına girmek için makine çok uğraşıyormuş gibi. zaten görmediğim için altını, ne kadar kesilmiş, geriye sakal kalmışmı göremiyorum. birde keserken suratımda çamur gibi kıl tozları oluşuyor.

    en rahatı kuru traş. ama önce köpükle alsam. sonra köpüğü yıkayıp kuru almaya kalksam en iyi performans.
  • Arkadaşalar traş olurken doğru basıncı bulmanız lazım gereğinden fazla baskı tahriş gereğinden az baskı sakal kalmasına sebep oluyor. Her cilde göre değişen dğru baskıyı kolaylıkla hissedebilirsiniz.
    Diğer konu makineyi sakalların çıkış yönünün tersine kullanacaksınız belli bir süre sıkıntı sivilce yapabilir devam edin büyük olasılıkla hepsi geçecek.
  • Traş makinası pek tavsiye etmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makina ile gerektiği zaman kirli sakal şekil verebiliyor muyuz?.Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larKKral -- 21 Eylül 2013; 13:39:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaclk

    Bu makina ile gerektiği zaman kirli sakal şekil verebiliyor muyuz?.Teşekkürler.

    hayır veremezsin.
  • Panasonic - ES-LV95 çıkmış arkadaşlar. Türkiye'de satan bir yer var mı acaba? Yoksa almanya'dan getirmek gerekecek.
  • Çarşamba günü Panasonic LV65 satın aldım. Ürün gerçekten mükemmel ötesi. Ben ilk önce LV61 almak istiyordum fakat üst model LV65 modelinin Türkiye'ye geldiğini satıcı bana söyledi. Ama fiyat yüksek geldi. Bende sirkecide birkaç yere sordum.Ürün heryerde satılmıyor. Birkaç yerde fiyat sordum.en iyi fiyatı Doğubank iş hanında bodrum katta Koç Medikal diye bir firmada buldum. Ürün Panasonic garantili. Satıcı adamda çok güvenilirdi ikna oldum satın aldım.
    ama cihaz gerçekten çok iyi.Özel bir motor sistemi var Lineer motor 14000 devir. Sakalın yoğunluğunu tespit eden bir sensörü var. Sakal yoğunluğuna göre motor devrini kendi ayarlıyo.Bu cihazın muadili şuan Türkiyede yokmuş
  • Arkadaşlar bu sene çıkan modellerle ilgili bulduğum önemli bir grafiği sizinle paylaşmak istedim. Henüz almamış olanlar için faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Yabancı dil bilmeyenler için özetlemeye çalışalım, ESLV61, ve ESLV65 modelleri birbiri ile tıpatıp aynı 2 modeller. Ancak, Panasonic ESLV65 modeline koyduğu gereksiz bir sensör ile lineer motorun hem devrini düşürüyor hem de ömrünü kısaltıyor. Bildiğiniz gibi, Lineer motor'un zaten belirgin özelliği gücünü sabit bir şekilde hep aynı devirde koruması böylece sakal yoğunluğundan etkilenmemesi. (Panasonic kataloglarında senelerdir bu, bir üstünlük ve lineer motorun karakteristik özelliği olarak anlatılırdı zaten) Oysa, LV65 modelinde motor, Lineer motor gibi değil, basit bir konvansiyonel bir motor gibi davranıyor ve motor devri alçalıp - yükseliyor . Bir başka deyişle dalgalanma yapıyor. Bu yüzden, hem lineer motordan beklediğiniz ve alışık olduğunuz o 14000 devirlik yüksek performansı sabit olarak alamıyorsunuz hem de bu dalgalanmalardan ötürü motor kısa ömürlü oluyor. Dolayısıyla, nasıl olsa arada bir fark yok. Alacak arkadaşlar ESLV61 modelini alsınlar ve hayal kırıklığı yaşamasınlar.
     PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli)




  • aylardır düşün düşün araştır derken bu sayfayı nasıl görmemişim hayret.
    karar vermemde etkili oldu.şimdi sıra geldi fiyat araştırmaya.
    LV 61 tabiki :)
  • Arkadaşlar karar verdim ama bazı sitelerde 750 liraya kadar fiyat veriyorlar.
    stoklu da 560 tl ama stokta yok
    bana bu konuda tavsiye verebilecek olan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldan beri panasonic ES LV 61 kullanıyorum ve çok ama çok memnunum, Sakal yapım sert,karışık ve sık. Ben önce kuru olarak boyun altını aldıktan sonra diğer kısımları ıslak oluyorum ve ardından sıcak duş ile pamuk gibi oluyor..Ne bir berber ne bir jilet aynı konforu kanamadan veremez. Yalnız bu yağ olayını çözen var mı ? Yani normal dikiş makinesi yağı olur mu? Yağ biten arkadaşlar ne önerir,zira bu makine için haftada bir yağlamak çok önemli. Herhangi bir makine yağı olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkaf

    ben makineden çok memnunum. ama bende de bir iki sivilce yaptı. işin aslı sivilceler hiç umurumda değil. o kadar rahatladımki makineden sonra.

    sinek kaydı için:
    jilet puanım:100(mach 5 ile yarım saat sıcak banyo sonrası 2 perde ve2. perde tamamen ters olmak şartı ile)
    pan lv-61:90 (ne tahriş var ne bir şey) hatta canım sıkıldıkça traş oluyorum)

    Traş makinesi almayı düşünüyorum attığınız mesaj çok dikkatimi çekti. Cidden 5 bıçaklı jilet ile tersten alnımş etkisi yaratabiliyor mu?

    Cildim hassas ve jilet mahvediyor cildimi..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.