Şimdi Ara

Panasonic HC-X800 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendime uzun süre idare edecek kullanımı kolay özellikleri iyi hafif full hd bir makina almak istiyordum aslına bakarsanız 1500 ü geçmek istemiyordum ve Panasonic HDC-SD90 almayı planlıyordum ama bu kamera karşıma çıktı.

    Maksadım alınca uzun zaman kullanılacak iyi çekim yapacak bir kamera almak... Bu kamera hakkında fikirlerinizi alabilir miyim ? Yada tavsiye alabilir miyi başka marka veya modelden ?



  • Panasonic HC-X800

    VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ :1920 x 1080»
    OPTİK ZOOM :12x Optik Zoom»
    EKRAN ÖZELLİKLERİ :3.0'' (7.5 cm) TFT LCD Ekran»

    OBJEKTİF :Panasonic Lens» 3MOS System Pro, tekrar tasarlanmış lens, sensör ve motoru ile performansta etkiletici bir gelişim kaydediyor. Bu sayede yeni sistem nefes kesen renkler, detaylar ve ton ile Full HD görüntüler elde ediyor.»

    HYBRID O.I.S. + geniş açılı çekimlerden güçlü zum çekimlerine kadar her yerde bulanıklığı ortadan kaldırmak için beş eksenli düzeltme yapar.» Parlak F1.5 Leica Dicomar Lenste nano teknolojiliyle kaplanmış özel bir yüzey kullanılmıştır. Lens çevresinde oluşan kontrast ve çözünürlük bozulmasını ve çözülmesini en az indiriyor.
  • peki daha uygun seviyede eşdeğer yada yakın cihaz ne tavsiye edersiniz ? Farklı marka da olabilir...
  • Sd 90 cok kaliteli bir makine daha yuksek zoomu var. Ois sistemi vs pek farketmez gunduz cekimleri ise yakin sonuclar verir. Ama karanlik ortamda 3mos kamera daha iyi sonuclar verir. Ayrica 1mos kameralar goruntunun siyah beyaz halini isleyerek sunar. 3mos kameralarda ise 3 farkli yere konumlandirrilmis sensorlere prizma yardimi ile 3 e bolunerek ana renklerine ayristirir. Goruntu isleme hizi bakimindan bu buyuk bir avantaj. Sd 90 kameranin goruntusu ve zoomu tatmin edici. 3mos kameralarda goruntuyu iyilestirmek adina gercek goruntuden sapmalar olabiliyor. Karsilastirma icinhttp://www.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US sd 90 vs900
    son olarak ben sd 90 derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • halen inceliyorum. Bu arada şimdilik Gopro Hero2 aldım bile :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.