Şimdi Ara

PANASONİC NV-GS 400 ACİL CEVAP!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi nv-gs 400 almayı düşünüyorum kısa bir zamanım var. benim en merak ettiğim konu şu :

    1-görüntünün bilgisayara nasıl aktarıldığı?

    2-elinde garantisi devam eden ve satmayı düşünen arkadaşlar var mı?

    3-en ucuz nerde ve garantili nrde bulabilirim?(en fazla 1500 verebilirim bu paraya biraz zor lduğunu biliyorum)

    4-sizin bir öneriniz var mı?(yine nv-gs olması şartıyla)



  • Çok emin olmamakla birlikte, NV-GS serisi kameralar kullanmış birisi olarak (ama 400 kullanmadım hiç) eğer kasetliyse, Panasonic Motion DV Studio programıyla bilgisayarınıza aktarabiliyorsunuz. Aktarırken görüntü boyutunuda ayarlayabiliyorsunuz.

    NV GS 400 çok profesyonel bir makina ama 1500 lira bana çok fazla geldi. Yani 1500 liraya çok daha yeni ve ileri modeller alınabilir. Tahminime göre bunun 1000 lira hatta altında bir fiyatta olması lazım çünkü o modelin üzerine çok yeni model eklendi.
  • peki ustam sana göre nedir bu üst modeller.bu konuda bilgi verirsen sevinirim.çünkü az bi zamanım kaldı.önümüzdeki hafta içi çok büyük ihtimal alıcam.birde nv-gs 400 bulabileceğim bi yer varmı bildiğin?
  • gs400 profesyonel bir kamera değil. dv kasete kayıt yapan standart bir kamera. 4-5 yıl öncesinin kamerası. bulabileceğinizi sanmıyorum. hele 1500TL gibi fiyatlar çok fazla bir dv kamera için.
  • arkadaşlar yanlış anlamayın. ben 1500 tl yi limitimi belirtmek ve sizin bu fiyat içindeki farklı cihaz önerileriniz için söyledim.ayrıca ben bu cihazı kanallarda kullanmicam. radyo sinema tv öğrencisiyim.beni idare edebilecek yarı profesyonel bir kameraya ihtiyacım var.profesyonel düşünmüyorum ki 15000 tl ye tam anlamıyla bir profesyonel makine alabileceğimi zannetmiyorum.arkadaşlar başka yorumlarınızı da bekliyorum.hepinize şimdiden tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum.
  • NV GS400 profesyonel dedimde yanlış anlaşılmasın tabi böyle handycam'ler içinde 3CCD falan iyi bir kamera anlamında dedim, yoksa profesyonel değil tabi aman yanlış anlamayın.
    Ama sinema tv öğrencisiysen bence alınabilecek güzel bir kamera ama sakın ola sakın 1500 lira verme buna.

    Benim senin aradığın modeller arasında bildiğim en iyisi Panasonic HDC HS700. Gerçek bir profesyonel kameranın küçültülmüş hali gibi : ) Ama fiyatı pahalı olabileceği için sen HDC HS300 veya aynı serinin biraz daha alt versiyonlarını araştır. 1500 liraya bulabilirsin bunlardan...
  • kamerayı internetten tabi ki araştır ama önce bir piyasaya bak, hangi modeller var, fiyatları ne kadar? gs400 acil diye konu başlığı açacak bir durum göremiyorum.
  • yaklaşık 2 aydır piyasayı kontrol ediyorum.zamanım giderek kısaldı.yarın bu makineyi alıyorum.acil cevap verilmesi için 1 günüm olması önemli değil. bu haftada almazsam bi daha elime böyle fırsat ne zaman geçer belli değil.hızlı karar almak için acil cevap diye yazdım.ayrıca bir sorum daha olucak;

    1-)bu makinede sd kart girişi var.bu karta video kaydı yapılabiliyor mu yoksa sadec fotoğraf çekmek için mi?

    2-)kaç gb ye kadar destekliyor?

    teşekkürler......
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39124268/tm.htm

    Fikir sahibi olman açısından, o arkadaşta sinema-tv bölümü mezunu
  • merhaba ben geçen yıl NV-GS 400 aldım ve 1000 TL'ye aldım. piyasadaki fiyatı bu civarlarda. gecen ay da bir arkadaşım aynısından aldı ve 1200 TL' ye aldı. alırsan zaten 2. el alman gerekiyor. çünkü bu ürünün üretimi durduruldu. biz de 2. el aldık.

    kameradan çok memnunum almanı tavsiye ederim tabi bulursan... manuel ayarları yapılabiliniyor. bende sinema-tv öğrencisiyim. kısa film çekimlerimiz için çok işe yarayan bir kamera. çünkü yarı profesyonel... görüntü kaliteside gayet iyi.

    kamerada bulunan SD karta sadece fotoğraf kaydı yapılıyor. kamera kaydı yapılmıyor. kaç gb'a kadar desteklediğini bilmiyorum ama benimkinde şuan 1 gb'lık kart takılı.

    bilgisayara atmak için herhangi bir montaj programı kullanman yeterli. umarım cevap vermekte geç kalmamışımdır...
  • sağol dostum.ama her ne kadar istediğim gibi bişey olmasada bi sony kamera almak zorunda kaldım.ileriki zamanlarda düşünücem artık.tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.