Şimdi Ara

PANASONİC SC-HT 885 HOME THEATRE SYSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selamlar,

    Ben 1 ay kadar önce bu sistemi aldım. Fakat üzülerek belirtmek isterim ki bu başlığı açıcak zamanım olmadı ve anca açabildim.Öncelikle Özelliklerini yazıyım...

    -Ev sinema sistemleri pazarının önde gelen oyuncularından Panasonic’in çok şık ve ince tasarıma sahip yeni kompakt ev sinema sistemi SC-HT885, gerçek 1000W ses gücü, tüm DVD, CD ve diğer diskleri desteklemesi ve DivX filmleri oynatabilmesi ile rakiplerinin önüne geçiyor
    -SC885’in ses gücü; 2 adet 170W ön hoparlör, 1 adet 260W merkezi hoparlör, 2 adet 70 W çevre hoparlörleri ve 260W’lık subwoofer’dan geliyor.
    -Çok geniş yelpazedeki standartları destekleyen HT885, DivX, DVD-Audio, DVD-Video, DVD-RAM/-RW/-R, +R/ +RW, SVCD, Video CD, CD, CD-R/RW, HighMAT (Level 2), WMA, MP3, JPEG, HDCD diskleri oynatabiliyor.
    -Toplam 1000 Watt (RMS) ses gücü,
    -Multi format (her türlü disk ve görüntü formatını oynatma),
    -DTS, Dolby Digital ve Dolby Surround Pro-Logic II dekoder,
    -Yüksekliğı ayarlanabilir 4 adet Tall-Boy hoparlör

     PANASONİC SC-HT 885 HOME THEATRE SYSTEM


    BURADAN DA AYRINTILI OLARAK İNCELEYEBİLİRSİNİZ!

    Deneyimlerimi Paylaşmaktan Mutluluk Duyarım.Sizde Fikir ve Sorularınızı bu başlık altında paylaşırsanız sevinirim dostlar.Saygılar...







  • evet alet felaketti dinledim teknosada cok berrak ses ve yuksek volume gücü var. hayırlı olsun. güle güle eskit. teknosa bakirkoyde bu sistem kuruluydu bugun gittim kaldırmışlar. yerine compact birleşik pioneer jamo jbl sub gibi bi deck sistem kurmuslar. guzel olmus fakat iyi bi sistem olmamıs. uyum yoktu. tatlilik göremedim. tekrardan hayirli olsun. sistem çok iyi.
  • Teşekkür ederim dostum. Bende aldığım için hiç pişman değilim. Aynen dediğin gibi ses gayet berrak,1000 watt güç ev için yetip artıyor bile. Subwoofer da çok güçlü baktığın zaman iki tane delik gözüküyo resimdede belli oluyor.Onu çözemedim ama 4. Seviye ye getirip sesi yarıya kadar açtığım zaman ev titriyor...
  • açma kardeş o kadar evi titretme
  • Ben de bu setten almayı düşünüyorum.Daha detaylı bilgi ve yorumlarınızı eklerseniz sevinirim.Özellikle Logitech z5500 ile kıyasladı iseniz aradaki farkları da belirtebilirmisiniz? Çünkü daha önce bu setle ilgili gene böyle bir soru sormuştum,yorum olarak z5500 ve bir dvd player daha iyi olur diye tavsiye edilmiş,z5500 dinleyip tam olarak tatmin olamadığım,aklım da panasonic te kaldığı ve onu da dinleyemediğim için açıkçası bu panasonic işini ertelemiştim.Tavsiyenize ihtiyacım var.Bir de nerden ne kadara aldınız?
  • Z-5500 Ü DVD PLAYERLE KULLANIRSAN VE SADECE SİNEMA İÇİN İSTİYOSAN SİNEMADA SENİ UÇURUR.BENİ UÇURUYO VALLA.AMA MÜZİKTE TATMİN ETMEZ SES KARTIYLA KULLANMAN LAZIM.BENİM MÜZİK SETİM OLDUĞU İÇİN SORUN OLMUYO.Z-5500 SİNEMA İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN.MÜZİK İÇİN SES KARTIYLA OLURSA O ZAMAN DA HARİKA.AMA PANASONİC HAKKINDA BİŞEY DİYEMİCEM ÇÜNKÜ HİÇ DİNLEMEDİM.
    quote:

    Orjinalden alıntı: tuareq

    Ben de bu setten almayı düşünüyorum.Daha detaylı bilgi ve yorumlarınızı eklerseniz sevinirim.Özellikle Logitech z5500 ile kıyasladı iseniz aradaki farkları da belirtebilirmisiniz? Çünkü daha önce bu setle ilgili gene böyle bir soru sormuştum,yorum olarak z5500 ve bir dvd player daha iyi olur diye tavsiye edilmiş,z5500 dinleyip tam olarak tatmin olamadığım,aklım da panasonic te kaldığı ve onu da dinleyemediğim için açıkçası bu panasonic işini ertelemiştim.Tavsiyenize ihtiyacım var.Bir de nerden ne kadara aldınız?




  • Walla bende bunu almadan önce forumda sormuştum ve bana logitec tavsiye ettiler. Onların watt ı ne kadar bilemiorum ama dediğim gibi bunun watt ı 1000. Panasonic bildiğiniz üzere ev sinema sistemi logitecler daha çok pc hoparlör sistemi gibi bişey. Fakat bu panasonic de istersen pc ye bağlanıyormuş (şahsen bağlamadım ama öle biliorum) Ben Vatan Bilgisayardan 1,103 ytl ye 12 taksitle aldım. Fonkiyon olarak şunlar dikkat çekici diyebilirim

    1) Pc ye bağlanabiliyor.
    2) Tv ye bağlı olduğu zaman Tv nin sesini de veriyor ( Digiturk le birlikte süper ses veriyor)
    3) Divx oynatabiliyor. (Altyazı gösteriyor ama türkçe karakter desteklemiyor ama teknik servis update ediyor ve sorun çözülüyor)

    Onun dışında isterseniz siz sorun ben cevaplandırayım şimdilik aklıma gelenler bunlar




  • Benim için her ikisinin de ses kalitesi önemli.Watt olarak zaten panasonic üstün gibi duruyor,ama tek başına watt ın da o kadar önemi yok.Önemli olan ses kalitesi.Mesela z5500 ler de aşırı bir bass var,bunun yanında orta seslerde eksiklik var,yorumlar hep böyle.Zaten ben de dinlediğimde böyle bir kanıya varmıştım.Ama bass larına da diyecek yok..
  • ev sinema sisteminde bu sistem z5500 den iyidir bana göre. z5500 multimedyaya daha yakın bir set. alacaklar böyle düşünsün.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tamerim

    ev sinema sisteminde bu sistem z5500 den iyidir bana göre. z5500 multimedyaya daha yakın bir set. alacaklar böyle düşünsün.


    Aynen arkadaşa katılıyorum. Z5500 dediğin ve buna benzeyenler MULTİMEDİA. Sen ev sinema sistemi arıyorsan Panasonic derim. Yok efendim ben pc ye bağlıcam oyun oynıcam,müzik dinlicem,film izlicem dersen z5500 alabilirsin.

    Fakat dikkat etmen gereken bişi var. Logitec Mutlimedia bi sistem. Hatta LOGITECH Z-5500 5.1 DIGITAL 500WATT RMS COMPUTER SPEAKER SYSTEM olarak geçiyor.Bu sistemi pc ye bağladığında ses çok çıkar,bas ve tiz i yüksek olarak duyarsın. Nasıl anlatsam sana mesela bass ı daha çok ses olarak duyarsın,gerçekte bas titreşimden gelir. Mesela bu panasonic in içinde o iki tane delik var iki farklı subwoofer var biri DIP DIP diye vuruyor, diğeri GÜP GÜP diye (komik oldu ama sakın gülme) vuruyor. Böylece yüksek titreşimler sayeyinde gerçekten bass ı hissediyorsun. Yani Multimedia bi sistemden çok daha öte bişey oluyor.Derdimi pek anlatamadım ama sonuç olarak demek istediğim seçimini yaparken ne istediğini bilmelisin, Pc hoparlör sistemi mi, Yoksa Ev sinema sistemi mi?




  • Şimdi araştırdım sayısal değerleri gireyim de ne demek istediğim daha ne anlaşılsın


    ..::PANASONİC HT885::.. HOME THEATRE SYSTEM

    Toplam Güç: 1000 W


    Ön: 170W x 2


    Merkez (Center): 260W


    Surround (Arka): 70W x 2


    Subwoofer : 260W


    ..:: LOGITEC Z5500::. MULTIMEDIA SYSTEM

    Toplam Güç: 500 W


    Ön: 62W x 2


    Merkez (Center): 69W


    Surround (Arka): 62W x 2


    Subwoofer : 188W



    Walla olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum (Bana kalırsa kıyaslanacak sistemler bile değil ama ) . Umarım sana yardımcı olabilmişimdir dostum,
    SAYGILAR...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan83 -- 24 Nisan 2006; 10:11:06 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: onurcan83

    Şimdi araştırdım sayısal değerleri gireyim de ne demek istediğim daha ne anlaşılsın


    ..::PANASONİC HT885::.. HOME THEATRE SYSTEM

    Toplam Güç: 1000 W


    Ön: 170W x 2


    Merkez (Center): 260W


    Surround (Arka): 70W x 2


    Subwoofer : 260W


    ..:: LOGITEC Z5500::. MULTIMEDIA SYSTEM

    Toplam Güç: 500 W


    Ön: 62W x 2


    Merkez (Center): 69W


    Surround (Arka): 62W x 2


    Subwoofer : 188W



    Walla olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum (Bana kalırsa kıyaslanacak sistemler bile değil ama ) . Umarım sana yardımcı olabilmişimdir dostum,
    SAYGILAR...




    arkadaşım tamam sistemin güzel birazda heyecan yapmışın ama sana garanti ederim o sistemin subwooferı 260 watt etmez. bende beşiktaş teknosada dinledim sistemin kalitesine hayran kaldım ama nası desem üstünde yazan değerler bana çok uçuk geldi. koskoca jbl kolonların 200-300 watt gücü var bunun o uydularını gördüm ama yani 170 watt ı o uydulara versen herhalde patlama sesinden başka bir ses duymazzsın ama gel görki korkunç kaliteli.




  • Tibi,
    herhalde bu iki (z5500 ve 885 i ) seti de sadece sen dinledin.Şimdi görüntüyü,şıklığı,fiyatı,kullanım yerini boşverip sadece sese odaklanırsak hangisinin sesi,ses kalitesi daha güzel?
  • @onurcan83 dostum öncelikle setin hayırlı olsun güle güle eskit bende bu seti beşiktaş teknosada defalarce dinledim ve gerçekten çok iyi bir set olduğu belli yani sesi gerçekten çok kaliteliydi ama hiçbir zaman sesi sona getirip deneyemedim. eğerki gerçekten r.m.s değeri 1000watt ise mükemmel tabi benim beğenmediğim yani şöyle olsa daha iyi olurdu dediğim tek bir yön var oda subwoofer la ilgili. neden iki adet 15cm lik bass sürücüsü yerine tek bir adet 30cm bass sürücüsü koymamışlarki? bence o şekilde çok daha iyi olurdu ama onun dışında gözüme pek bir şey takılmadı çok iyi set valla o r.m.s değerleride gerçeği yansıtıyorsa gerçekten çok güçlü ve kaliteli bir set almışsın




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tuareq

    Tibi,
    herhalde bu iki (z5500 ve 885 i ) seti de sadece sen dinledin.Şimdi görüntüyü,şıklığı,fiyatı,kullanım yerini boşverip sadece sese odaklanırsak hangisinin sesi,ses kalitesi daha güzel?


    tuareq 885 i dinlediğim zaman adamlar büyük bir ihtimalle orjinal audio cd dinletiyorlardı ve eq. ayarı iyi yapılmıştı bu yüzden duyduğum ses çok kaliteliydi. sadece kısa bir süreliğine sesi sona yaklaştırdılar ama yani öyle ortalığı yıkacak bir ses çıkmadı hele 1000 watt tek kelimeyle İMKANSIZ. z5500 de uzun bir aradan sonra ayazağada bir elektronikçi arkadaşın evinde zs ye bağlı olarak dinlediğimde yine sesi kaliteli geldi ama panasonicteki gibi değildi açıkçası. 885 te daha berrak bir ses duymuştum ama bu iki sistemi neredeyse 1 ay arayla dinlediğimden objektif bir yorum yapamıyacağım.




  • 1000watt olacağını zannetmiyorum ama ses gücü ve kalitesi olarak yeterlidir 1000watı kesinlikle veremez hi-fi sistemle bile zor alırsın o değerlere bakmayın küçücük lg ye bile 320watt yazıyorlar

    hayırlı olsun görünümüde şık
  • bu panasonic takım, setlerde pek gocunmadığım halde kulağımı iyi tırmaladı. güçlü bir sesi var ama ııh hiç hoşuma gitmedi berraklık, şıkır şıkır hak getire... o neydi öyle!! hem de çok pahalı. kusur bakmasınlar bazı sony setler daha iyiydi.
    hiç düşünmez tercihim logitech z-5500 olur.

    1000W 2000W davasından vazgeçin derim.
  • izmirliler bu panasonic ses sistemini merak edenler BORNOVA EGS PARK OUTLET te TEKNOSA da dinliyebilir. üstelik oradakiler korkmadan sesi sonuna kadar dayıyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onurcan83

    Şimdi araştırdım sayısal değerleri gireyim de ne demek istediğim daha ne anlaşılsın


    ..::PANASONİC HT885::.. HOME THEATRE SYSTEM

    Toplam Güç: 1000 W


    Ön: 170W x 2


    Merkez (Center): 260W


    Surround (Arka): 70W x 2


    Subwoofer : 260W


    ..:: LOGITEC Z5500::. MULTIMEDIA SYSTEM

    Toplam Güç: 500 W


    Ön: 62W x 2


    Merkez (Center): 69W


    Surround (Arka): 62W x 2


    Subwoofer : 188W



    Walla olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum (Bana kalırsa kıyaslanacak sistemler bile değil ama ) . Umarım sana yardımcı olabilmişimdir dostum,
    SAYGILAR...



    ARKADAŞIM EĞER O SİSTEM GERÇEKTEN 1000 WATT İSE HERALDE SON SESTE 10 KATLI BİR BİNANIN BÜTÜN CAMLARINI DÖKERSİN.BENCE MÜMKÜN DEĞİL.BEN 500 WATTLIK SİSTEMİN SESİNİ % 20 DEN FAZLA KULLANAMIYORUM.O ZAMAN BİLE KOMŞULAR GÜM GÜM GÜM DUVARA VURUYORLAR.KEZA 35 WATTLIK PHİLİPS MÜZİK SETİMİN SON SESİ 40 I GÖSTERİYO VE WOLUME 15 DEN SONRASI BİLE BENİ DEĞİL KOMŞULARI BİLE RAHATSIZ EDİYOR.ÖNEMLİ OLAN WATT DEĞERLERİ DEĞİL SESİN KALİTESİ VE AMFİNİN SESİ NASIL DAĞITTIĞIDIR,FİLM İZLERKEN SENİ FİLMİN İÇİNE SOKMASI SİNEMA HAVASI YAŞATMASIDIR,SİNEMAYA GİTMEK İSTEMEMENDİR DIŞARIYA ÇIKINCA BİR AN ÖNCE EVE GELMEK İSTEMENDİR...ÖRNEĞİN FİLMDE ORTALIKTA YARATIK YOKKEN YARATIĞIN EVİN İÇİNDE GEZİYORMUŞ GİBİ HOPARLÖRLERDEN SES GELMESİDİR VEYA UÇAĞIN KALKIŞTA ÜSTÜNDEN GEÇMESİDİR,ARABANIN YANINDAN GEÇMESİDİR VS VS....YOKSA YÜKSEK SESİ HER SİSTEM VERİR...




  • Tibi;
    Yorum için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.