Şimdi Ara

Panasonic TM 700 Kullanıcı Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Cuma günü TM 700'üm elime geçti. Diğer başlıklarda arkadaşlar ürün incelemesi ve çeşitli yorumlar yapmış. Ben bunlara girmeyeceğim.

    Benim TM 700 kullanıcılarından ricam, VIDEO ve FOTOĞRAF ayarlarınızı nasıl şekillendirdiğiniz. Yani hangi ayarları tercih ediyorsunuz?

    Ufak da bir soru sormama müsade edin. Eğer Full HD çekim yaparsam ve televizyonu CRT bir televizyonsa oynatmada bir sorun olurmu? Bugün makinayı başka çekim modlarında denedim TV'im gösteriyor ancak FULL HD denemedim henüz?

    Katkıda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • HEMEN ÇEKİME BAŞLAMAN GEREKEN HALLER DIŞINDA IA MODUNU KULLANMA.Çünkü görüntüyü güzel göstermek adına fazla pozlama yapıyor buda çekimin gereğinden parlak olmasına neden oluyor.Makinayı daha çok Manuel de kullanmaya çalış.IRIS VE SHUTTER ayarlarını kurcalayarak bulunduğun aydınlatma ortamına uygun ayarlar yapabilirsin.
    Eğer elindeki CRT Televizyonun çok eski bir model değilse(2000 model ve üstü ise ) AV kablosuyla kamerayı bağladığında tanıyıp ekranı 16/9 açevirerek gösterecektir.Yada menüye girip menüden sende bu ayarı yapabilirsin otomatik yapmazsa.Crt lerde bile görüntü harika.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.