Şimdi Ara

Panasonic TM700 vs Sony CX550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sabrettim yeni konu açmiyim dedim araştırdım benden önce birileri tartışmıştır ve bi karar varmışlardır diye baktım ama yok "şu model ötekinden daha iyi" ye bi türlü ulaşamadım.

    1 aydır araştırıyorum bakıyorum ediyorum kıyaslıyorum ama pana tm700 le sony cx550 arasında bi türlü karar vermedim. birinin bi özelliği ötekinden öbürünün başka özelli diğerinden daha iyi deniyo forumlarda.

    benim gibi bu iki model arasında kalmış ve psikopota bağlamış başka arkadaşlar lütfen "sonkez" bi kıyaslama yapalım.

    ben şahsen hemenhemen tüm kıyaslama/inceleme sitelerinde daha üstün denilmesine rağmen wide angle ve lens büyüklüğü ve yetkili servis ağı açısından sony den daha kötü olması sebebiyle panasonic tm700 e bi türlü ısınamadım. yani ne demeye her özelliğini bi tık üstün yapmazlarki. ne demeye bizi arada bırakırlarki.

    her iki makineyide bizzat kullanmış tecrübeli arkadaşlar vardır elbet. inanın netteki tüm kıyaslamaları okumuş izlemişimdir. yabancı siteler dahil...

    1-2 haftaya almam lazım birinden birini. şunu al bunu alma diyen ya şimdi konuşsun yada sonsuza kadar sussun

    lütfen yardım







  • quote:

    Orijinalden alıntı: netün

    http://forum.donanimhaber.com/m_39899095/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_39999972/tm.htm


    linkler için teşekkürler netün. ama o konuları ezberledim buna rağmen karar veremedim




  • Aslında herkes karşılaştırmalarda TM700'ün üstün olduğunu kabul ediyor ama panasonic' e karşı bilinmezlikten dolayı bir güvensizlik var. Bir de nedense alışveriş sitelerinde görülmeyen bir ürün.
    Ama ben bunu alıcam , sen de al beraber yanalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 25 Temmuz 2010; 12:31:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    Aslında herkes karşılaştırmalarda TM700'ün üstün olduğunu kabul ediyor ama panasonic' e karşı bilinmezlikten dolayı bir güvensizlik var. Bir de nedense alışveriş sitelerinde görülmeyen bir ürün.
    Ama ben bunu alıcam , sen de al beraber yanalım


    ya valla kardeş vazgeçmek üzereyim ben. bu yıl tatilden önce almayı planladım 2-3 ay önceden araştırdım ama olmadı karar veremiyorum. seneye ertelemek üzereyim ciddiciddi.

    seneye de illa iki marka olcak gene kafayı yiicem ama olsun




  • 1 aydır XR550 kullanıyorum, benim için ekranda ses desibel göstergesinin olmayışı haricinde hiçbir sıkıntısı yok. Kamerayı nereye yönlendirirsen orayı olduğu gibi çekiyor, renk tonlaması falan harika. Ayrıca ses kalitesi gerçekten mükemmel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cpu-m-m-x

    1 aydır XR550 kullanıyorum, benim için ekranda ses desibel göstergesinin olmayışı haricinde hiçbir sıkıntısı yok. Kamerayı nereye yönlendirirsen orayı olduğu gibi çekiyor, renk tonlaması falan harika. Ayrıca ses kalitesi gerçekten mükemmel.

    XR serisini fonksiyonları ne kadar iyi olursa olsun, HDD'e kayıt yaptığı için düşünmüyorum. HDDnin bozulma ihtimali daha yüksek.

    @laydin: panasonic'in kafama takılan tek noktası titreme engelleme özelliğinin 3 yönlümü-tek yönlümü olduğu? Sony'de 3 yönlü yazıyor ama Panasonic'te böyle bir ibare olmadığı gibi tüm demolarda sadece aşağı-yukarı titremeleri ve nasıl engellediğini gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 27 Temmuz 2010; 14:10:38 >
  • kafanı hiç kurcalama panasonıc al tm 700 harika makina.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matsuhita

    kafanı hiç kurcalama panasonıc al tm 700 harika makina.

    Alıcam ama teknosadan değil, bakıyorum..
  • Sony var bende cok cok cok iii.
    Panosonic M10000 Var kayit icin kulandim 1-2 kere sonrasinda bir ariza cok para istediler attim koseyi
    Yeni Modeller ii ama kullanacagin yer cok onemli bence kendi kullanma sartlarini gore al bana kalirsa
  • Slm
    Ben daha yeni tm700 aldım.Bende öceden farklı zamanlarada 3 ayrı sony kamera kullanmıştım.Ancak Forumlardaki yorumlar ve karşılaştırmalar sonrasında sonyden U dönüşü yaparak doğubanktan geçen hafta içinde satın aldım.Son derece çekiminden memnunum Hd görüntü kalitesi ve renk doygunluğu yanısıra çektiğim fotolarda çok kaliteli .Şiddetle tavsiye ederim.
  • panasonıc tm 700 modelihttp://www.camcorderinfo.com/ sitesinde hala bir numara isteyen girip incelesin bütün koşullar inceden test ediliyor arkadaşlar sonuç 1 numara..........
  • Tamam TM700 alalım da peki nerden alalım? bizamerikadayiz.com gibi sitelerin garanti koşulları nedir? yada gittigidiyor'daki adam bize nasıl fatura kesiyor?
  • dün ilkkez iki makineyi üstüste koydum ve çekim alanını kıyasladım. sony panadan daha geniş açılı. birde sony nin infared night shot özelliği lisanslıymış ve sony den başka marka kullanamıyormuş. sony daha bi ele oturuyo pana dan büyük ve daha ağır gibi. valla karar verememekta gayet haklıymışım. dün 1 saat kıyasladık satıcı arkadaşla ama şu daha iyi diyemedik.

    kalsın almıyorum kamera mamera
  • laydin
    sony nin infrared özelliğiadı üzerinde dikkaty et kızılötesi sadece siyah beyaz çeker ve 1 bilemedin 2 metre öteyi çekebilirsin.Gecve yada karanlık çekim için dikkat etmen gereken diyafram açıklığıdır bu da pana da 1,5 yani süper pek çok fotoğraf makinasından bile iyi durumda.Bunu kedi gözü gibi düşünwebilirsin nasıl kedilerin gözbeberkleri karanlıkta açılır nerdeyse gözün tamamnı kaplar böylece örneğin insan gözüne kıyasla 6 kat daha iyi gece görüşü olur onun gibi.
    Ayrıca pananın sensör çözünürlüğü 9 mp iken sony nin daha düşük bu da sony nin çektiği fotoların 3-4 kat çakma olarak büyütüldüğünü gösterir gerçek çözünürlük değildir kısaca sony son birkaç yıldır çuvallamaya başladı.YUkarda yazan arkadaşlardan biride pana hakkında bilinmezlik demiş o arkadaşın bilmemesi Pananın bir dünya devi olduğunu pek çok konuda sony den ilerde olduğunu ve satış karlılığında sonyden ürün kalitesdisinde ki cıvımadan ötürü önde olduğunu engellemez.Hatta çoğ kişi bilmez Japon NEC diye bir marka vardır Japonmyada sony toshiba nın baş rakibidir buna Hitachi yide ekleyebiliriz bu markalar kendi ülkesinde Sony ye nal toplatırken bunların doğru dürüst bir Türkiye distribüterlerinin olmaması bu markaların kötü olduğu anlamaına gelmez.Nitekim Pana TC distribütörü Tekofax ile anlaşmasını iptal edip doğrudan kendi firmasını kurdu ve hemen fiyat indirim başladı dikkatli olmak lazım .




  • doroşenko ya aynen katılıyorum
  • Arkadaşlar bu tm700 de video ışığı varmı? (foto için flaş değil)
  • Objektifin önünde bir ışık varda video içinde olması lazım. Kullananlardan cevap bekliyoruz..
  • TM700'deki ışık sadece flaş olarak foto çekimlerinde kullanılabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuestra

    TM700'deki ışık sadece flaş olarak foto çekimlerinde kullanılabiliyor.



    Teşekkürler cevabınız için benim için önemliydi TM700 ü listemden çıkartıyorum bu durumda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.