Şimdi Ara

Panasonic Türkiye'den Çekiliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Panasonic, Türkiye’deki stratejisinde yaptığı değişiklik kapsamında 1 Nisan 2014 tarihinde başlayacak yeni mali yıl ile birlikte Türkiye’deki iş önceliklerini, karlılık potansiyeli daha yüksek olan kurumsal ürün ve çözümler alanına kaydırma kararı aldı.

    Şirketin tüketicilere yönelik TV, dijital fotoğraf makinesi, lens, video kamera, kişisel bakım ve kulaklık ürünleri artık Türkiye’de satılmayacak.

    Firma tüketici elektroniği alanında DECT kablosuz telefon ve ev tipi klima alanlarındaki satışlarını devam ettirecek."

    Alıntıdır..



  • Ülkeden kaçan kaçana.
  • "Şirket, Toughbook dayanıklı mobil PC, kurumsal ürün ve çözümler, otomotiv ve endüstriyel sistemler alanlarına yaptığı yatırımlarını artıracak."

    Ülkeden kacan yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    Ülkeden kaçan kaçana.

    Her şeye bi saçma yorum yapılmasa olmaz. Ulkede lg ve samsung piyasayı aldı eline. Sony tosh vs kim kaldı ki pana da dayanamadı. Lg ve samsung piyasayi alt ust ettiler. Rekabet edemiyolar ve mecbur is yapabilecekleri urunlere yoneliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbet piyasa ekonomisinde herşey olabiliyor..Nokia en büyük örnek..Son gelen haberlerde Sony'nin PC bölümünü ayırdığı ya da satacağı bilgisi şaşırttı..Şu an iki üç cephede Samsung marka kalitesini bütünleştirmeye başladı, telefonunu beğenen marka güveninden dolayı gidip çamaşır makinesini de alabiliyor..Ama Halen elektronik deyince özellike uzmanlara yönelik olunca kesinlikle Japon markaları ön planda..Özellikle inavosyon ve sektör formatlarını belirlemede ana oyuncular Japon..Bu açıdan Panasonic'in son tüketiciden elini çekmesi üzücü olsa da uzmanlara yönelik iyi haber olabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasirata -- 20 Şubat 2014; 21:49:08 >
  • Panasonic tv lerin daha dusmesini bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatta rekabet etmezler. Zaten hizmet de yok.
  • tekno marketlerde millete çamur gibi görüntü veren kore televizyonlarını iteliyorlar kapıdan içeri adım atın her yer malum iki marka dolu televizyon almaya geldiyseniz fazla bilginizde yoksa koltuğunuzun altına bunlardan birini sıkıştırıveriyorlar hadi hayırlı olsun..
  • çok doğru söylemiş arkadaş ülkeden kaçan kaçana. adam sadece türkiye pazarında yokum demiş. dect telefon traş makinası zart zurt üretimi devam . siz gidin tekno marketlerde ucuz mal peşinde koşun kaliteyi ikinci plana atın. zaten yüsek vergi politikaları döviz v.s böyle köklü firmaların tek tek ülkemizden çekilmesine neden oluyor. firmanın satış stratejisinde yanlışlık yok muydu ? olabilir tabii. adam ama size kendi kaliteli ürününü çinde üretim yapan diğer markaların fiyatlarına satamadığı için bizlerde hep ucuza yönelen bir toplum olduğumuz için çekildi. geç bile kalmış
  • Allah daha beter etsin.panasonicten değil elektronik pil bile alinmaz.TV min sorunlar ini hall etmedikleri gibi ekraninida cizdiler.kabul de etmiyorlar.yaziklar olsun onlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.