Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Arkadaşlar 42G20E de DTS özelliği olduğu için nasıl bir ses sistemi kullanmak gerekir. Deneyen varmı. Amfi almaya gerek yok sanırım
  • Ben kurulumu yapan servise 200 saat olayını sorduğumda, bana boş söylenti olduğunu söyledi. Siz ne diyorsunuz, olabilir mi?
  • http://www.dday.it/redazione/1637/DDay-The-Best-Gaming-TV-Test-edizione-2010.html#pagina-1

    Gençler Panasonic TX-P42G20E lcd Panasonic TX-P42G20 ise plazma değil mi?

    Konu başlığı lcd modeline ait ama konuşulanlar plazma hakkında.

    Ben input lag için plazma düşünüyordum ama yukarıdaki site Panasonic TX-P42G20 modeli için 30 ms input lag bulmuş. 5 üzerinden 3 yıldız vermiş.

    Bu model plazma kullanan arkadaşlardan ps3 deneyimlerini paylaşırllar mı?

    Bu sitede de input lag için sanırım 16 ms demişler
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-txp42g20-txp42g20b-20100308169.htm




  • bu tvde 3d özelliği yok sanıırm. TX-P42GT20E kullanan biri varmı? aralarındaki tek fark 3d mi?
  • 200 saati doldurmadan ekranda atv nin a sı kaldı. ışık ve kontrası kısıp karanlık bir şekilde izlememe ragmen. normalde belli olmuyor ama ekran beyaz olunca belli, 250 saat olduğu halde görüntü ayarmarını normal yapmaya korktum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megahakan -- 28 Kasım 2010; 11:17:37 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Panasonic tx-p42g20e Teknosa'dan aldım oldukça iyi bir fiyata fakat deneme şansım olmadı, forumda okuduğum kadarıyla usb üzerinden film açmadığı söyleniyor ama kullanım kılavuzunda 50 den 61 e kadar olan sayfalarda kullanımı ile ilgili bilgi veriyor. Panasonic resmi internet sitesinden kullanım kılavuzu indirilebilir. mpeg1 -mpeg2 ayrıca divx (avi) fileri çözer, divx filmlere alt yazı ekler (film ile alt yazı dosyası aynı adda olması koşulu ile) diyor. Hatta kutusunun üzerinde kocaman mkv yazıyor, açmayan arkadaşlar panasonic e danışsınlar bence.

    Usb belleklerin kayıt ettirilmiş olması gerekir gibi bir ibare var kullanım kılavuzunda kayıt işlemi usb aygıtının formatlanması ile sonuçlanıyor, yani usb hdd yi görebilmesi için önce formatlaması gerekiyormuş. 160 gb ile 2 tb arasındaki usb hdd leri görebiliyormuş.

    İlk 200 saat ile ilgili olarak kullanım kılavuzunda bir bilgi yok yani her hangi bir olumsuzluk olur ise garanti kapsamında yaparlar veya değiştiriler (artık Türkiye'de de yasalar var).

    V serisi ile G serisi aynı paneli kullanıyor. V serisine daha fazla para ödemek mantıklı değil muhtemelen aynı görüntü kalitesi sunacaktır. (G13 Aşamalı Full-HD NeoPDP (Plazma Görüntüleme Paneli)).

    Genel olarak özellikler sıralandığında tx-p42g20e televizyon oldukça başarılı bir televizyon, bu işlere daha fazla zaman ayıran arkadaşlardan aldığım bilgiye göre piyasadaki plazmalar arasında üst düzeyde bir televizyon. Ne yazık ki artık LED ve LCD tvlerinde ucuzlaması ile insanlar buralara yöneldiler plazma gibi görüntü veren başka bir yapı bulunmuyor.

    Muhtemelen gelecekte bu tv ile yaşadığım deyimler, sorunlar vs. olduğunda sizlerle paylaşır ve ortak çözümlere gideriz.

    İlk soru bu tv'ye uygun ucuz kablosuz lan adaptörü önerileriniz var mı? yoksa muhakkak panasonic DY-WL10E-K adaptörü almak mı lazım. Çok pahalı da...




  • arkadaşlar p42u20e kulanıyorum. kaç saat kullanıldığını nerden öğrenebilirim? servis modu nasıl açılır bilen var mı?
  • mrb,
    şu an vatan da P42G20E 1681 tl...
    alalım mı...
  • Daha ucuza bulamazsınız kaçırmayın bence.
  • Kısa süreli ve sınırlı stoktur, kaçmaz
    quote:

    Orijinalden alıntı: tanerer

    mrb,
    şu an vatan da P42G20E 1681 tl...
    alalım mı...
  • evet evet, uzun süren sabah arastırmacası sonunda, birazda sans ve tesaduf ile bu televizyonu almış bulunmaktayım.


    bu tvyi alırken asıl amacım, ps3 icin kullanmak. PLAYSTATION 3 icin olan televizyonlarda soyle bir durum var, INPUT LAG, bu onemli bir kavram. ne kadar kaliteli televizyon alırsanız alın, input lag oluyor. ozellikle LED tvlerde yuksek bir deger ve aynı zamanda, LCD lerde de yuksek deger. bu yüzden LED tvlerden hızlıca uzaklastım, LED lerin input lag degerleri cok yükseklerde seyrediyor. LCD ler de, SONY de bile yüksek degerleri gorunce, PS3 ile entegre olmasına ragmen vazgectim. PLASMA ların bu konuda iyi oldugunu ve ozellikle PANASONIC in basarısını duyunca bu markaya yoneldim.

    forumu ve neti arastırdım ve PANASONIC in input lag degerlerinin dusuk oldugunu gordum. panasonic modelleri icindeki arastırmam da bu model one cikti. birde bunun ust modeli olan V modeli var. lakin onemli bir ingiliz sitesinde, V modelinin T versiyonunu (yani 3D destekli olanı) denemisler ve deneyen kisi iyi sonuclar alamıs olmasına ragmen kullanıcılar, yorumlarında ciddi input-lag belirtmisler.

    keza V modeli bazı renk ayarlarında da G nin gerisinde kalıyor. hani eski model G10 olsa V20xx tercih edilebilir ama aradaki 900, 1000tl arasındaki farkı gordukten sonra ve PS3 performansında G ile ilgili olumsuz birsey gormeyince bu modelde karar kıldım. bu arada V modeli cok estetik duruyor, lakin dedigim gibi G nin PS3 ve lag zamanları epey dusuk.

    bakalım yarın kurucular gelecek ve kuracaklar. bu televizyonu alan arkadaslar uzulmesin, gercekten ust duzey fiyat performans urunu aldık. ben bugun VATAN kampanyasından 1680 tl gibi bir fiyatla aldım, ustelik 5 taksitle aldım, o yüzden gayet mutluyum. bakalım yarın kursunlar ve akalım ortamlara, PS3 icin 100 saat bekler miyim bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 30 Kasım 2010; 22:57:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bariscevik

    Kısa süreli ve sınırlı stoktur, kaçmaz
    quote:

    Orijinalden alıntı: tanerer

    mrb,
    şu an vatan da P42G20E 1681 tl...
    alalım mı...



    Bu kadar da kısa olmaz ki..!

    KDV Bizden
    WorldCard 6 Taksit 1.899 TL+KDV 1.899 TL

    %12 İndirim
    WorldCard 12 Taksit, Havale 1.671 TL+KDV 1.972 TL

    %10 İndirim
    WorldCard 6 Taksit, Havale, Kredi Kartı Tek Ödeme 1.709 TL+KDV 2.017 TL

    %7 İndirim
    WorldCard 12 Taksit, Axess 6 Taksit, CardFinans 6 Taksit, Bonus 5 Taksit, Maximum 6 Taksit, Advantage 6 Taksit, AsyaCard 5 Taksit 1.766 TL+KDV 2.084 TL

    Axess 10 Taksit, CardFinans 10 Taksit, Bonus 10 Taksit, Maximum 12 Taksit, Advantage 10 Taksit, AsyaCard 10 Taksit, Türkiye Finans 10 Taksit 1.899 TL+KDV 2.241 TL




  • Merhabalar,

    Viera cast özelliğini kullanınca problem yaşıyorum. Televizyonun test programı ile internet bağlantımı test ettim. Her şey normal görünüyor. Sürüm güncellemek istediğimde sürümün güncel olduğunu söylüyor ki güncelde. Fakat viera cast'i çalıştırdığımda o an açık olan tv kanalı ekranın ortasında küçülüyor fakat you tube vs. gibi kutucuklar ekranın etrafında görünmüyor. Bir süre beklesemde bir değişiklik olmuyor. 1 Mbit Adsl us-robotics modem kullanıyorum.

    Servisi aradığımda ttnet'ten güncelleme isteyin dedi. Ttnet'i aradığımda böyle bir şey olmadığını söyledi.

    Sonrasında modemi değiştirin airtise modem alın dedi. Sonra bir de hızı minimum 2 Mbit'e yükseltin dedi.

    Günahını almıyım ama gördüğüm kadarıyla servis uzmanı (bakın elemanı değil özellikle bu kişiyi arattılar) ne dediğini çok biliyormuş gibi gelmedi bana.

    Acaba firewall ile ilgili bir meselemidir?

    Böyle bir problem ile karşılaştıysanız yada çözüm yolunu biliyorsanız ve bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

    Şimdiden teşekkür ederim.




  • Arkadaşlar merhaba,

    gün itibariyle 42g20 sahibiyim, tv çıktığından beri gözüm üzerindeydi 2.600'lerden sabretmeye başladım ve sonunda 1680(vatan bilgisayar dün) görünce dayanamadım aldım.

    Şuan albani üstad'ın tavsiyelerine uygun kullanıyorum. hadi hayırlısı.

    sonuç olarak tv gayet tatmin edici.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erlenmyer

    Arkadaşlar merhaba,

    gün itibariyle 42g20 sahibiyim, tv çıktığından beri gözüm üzerindeydi 2.600'lerden sabretmeye başladım ve sonunda 1680(vatan bilgisayar dün) görünce dayanamadım aldım.

    Şuan albani üstad'ın tavsiyelerine uygun kullanıyorum. hadi hayırlısı.

    sonuç olarak tv gayet tatmin edici.



    Ben o ayarlar kısmını bulamadım, o yazıyı buraya kopyalarmısın bir zahmet dostum.Hayırlı olsun bu arada.
  • merhaba arkadaşlar dün 42g20yi servisten gelip kurdular süper bir cihaz, ben hem uydu hemde pc kullanıyorum. Pc'de dvi'dan hdmi'a çıkış yaptım divx izlemek şahane mkv daha elimde yok eminim ki onu izlemek daha bir şukela olacaktır oyunları hiç söylemiyorum sanki tvnin içindeyim, gelen teknisyen ilk 200 saat davasının daha önce ki panellerde yaşandığını söyledi. yalnız birkaç sorum olacak

    1-) bende nextstar'ın biraz dandik bir uydu alacısı var ve görüntü sanki lcd'de ki gibi acaba uydudan mıdır?

    2-) wireless olayına gelirsek bende wireless adaptör var komşumdan nete bağlanıyorum bunu tvye taktığımda tv algılamıyor ancak bu kapitalist arkadaşlar sadece kendi adaptörlerini taktığında algılayacağını belirtiyor burada şöyle bişey aklıma geliyor ; ben tv ile pc arasına ethernet kablosu bağlayıp oradan tvyi nete çıkarabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesut_seckin

    merhaba arkadaşlar dün 42g20yi servisten gelip kurdular süper bir cihaz, ben hem uydu hemde pc kullanıyorum. Pc'de dvi'dan hdmi'a çıkış yaptım divx izlemek şahane mkv daha elimde yok eminim ki onu izlemek daha bir şukela olacaktır oyunları hiç söylemiyorum sanki tvnin içindeyim, gelen teknisyen ilk 200 saat davasının daha önce ki panellerde yaşandığını söyledi. yalnız birkaç sorum olacak

    1-) bende nextstar'ın biraz dandik bir uydu alacısı var ve görüntü sanki lcd'de ki gibi acaba uydudan mıdır?

    2-) wireless olayına gelirsek bende wireless adaptör var komşumdan nete bağlanıyorum bunu tvye taktığımda tv algılamıyor ancak bu kapitalist arkadaşlar sadece kendi adaptörlerini taktığında algılayacağını belirtiyor burada şöyle bişey aklıma geliyor ; ben tv ile pc arasına ethernet kablosu bağlayıp oradan tvyi nete çıkarabilir miyim?

    Etherneti kullanabilirsiniz.




  • 46g20 lie 46vt20 arasinda kaldim. 3d icin aradaki farki vermeye deger mi bilemiyorum. 2D performans bu iki tv de ayni midir. Bir de V ve GT serileri de var. PAnasonic te tum bu serilerin 2D performanslari ayni midir? Bir de pan tvleri en uygun fiyata ankarada nereden alabilirim Tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AMADEUS_


    quote:

    Orijinalden alıntı: erlenmyer

    Arkadaşlar merhaba,

    gün itibariyle 42g20 sahibiyim, tv çıktığından beri gözüm üzerindeydi 2.600'lerden sabretmeye başladım ve sonunda 1680(vatan bilgisayar dün) görünce dayanamadım aldım.

    Şuan albani üstad'ın tavsiyelerine uygun kullanıyorum. hadi hayırlısı.

    sonuç olarak tv gayet tatmin edici.



    Ben o ayarlar kısmını bulamadım, o yazıyı buraya kopyalarmısın bir zahmet dostum.Hayırlı olsun bu arada.



    Mod: Normal
    Kontrast:44 (İlk 200 saat 40)
    Parlaklık:0
    Renk: 32 (İlk 200 saat 30)
    Netlik:6
    Renk Balansı:Serin
    Renk Yönetimi: Açık
    Eco Mod: Açık
    P-NR: Orta

    Gamma: 2.2
    Intelligent Frame Creation: Açık
    Enerji Tasarrufu: Açık açtığımda çıkmış oluyor.
    Yan Panel: Yüksek



    Yeşillerin ve kırmızıların bir kısmına ulaşmak için Menu--kurulum ayarları---gelişmiş SFCCC---açık olmalı

    kırmızılar-menu---görüntü seçeneklerinden
    yeşiller-menu ---kurulum ayarları kısmında çeşitli başlıkların altından çıkıyor...




  • yeşilim iğrenç olmuş yaw pardon...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.