Şimdi Ara

Para Kasma Yöntemleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Her çeşit bütçeye göre bugün para kazanma yöntemlerini açıklayacağım. En temel para kazanma yöntemi currency fliplemektir. Fliplemek terimini bundan böyle kullanacağım, tam anlamı ucuza alıp pahalı satmak anlamına geliyor.

    Alt seviye Currency Flip.
    Orta-Üst seviye oyuncular alacağı orbları büyük miktarlarda almak isterler ve küçük küçük parçaları toplamakla uğraşmazlar. İşte burada biz devreye giriyoruz. Örneğin Alteration Orb şu aralar 330: 1exalted, 340:1 exalted oranlarında alınıp satılıyor. Yeni başlayan oyuncular, en büyük ihtiyaca sahip oyunculardır, oyunun onlara verdiği tüm şansı paraya dönüştürmek ve ölmeden level atlayacakları eşyalar için her şeyi yapmaya hazırdılar. Bu oyuncular çok sayıda orba da sahip olmadıklarından ancak küçük sayılarda orblarını satabilirler, Chaos karşılığı 10:1C, 12:1C aralığında birçok alteration satan insan bulabilirsiniz. Amaç olarak, alteration olsun, gemcutter olsun, regret olsun, fusing olsun küçük çaplı kullanıcıdan chaos orbla satın alıp orta-büyük çağlı kullanıcıya çok daha karlı bir şekilde crrency satmak çok iyi bir para kazanma yöntemidir. Bizim emeğimizi karşılığında da, 11:1'den 42C'ye 462 Alteration alıp, 340:1'den satabilir ve böylece 122 alteration kara geçebiliriz. Bunu fusing orb, gemcutter vs diğer orblara da uygulanabilirsiniz. Çok sıkıcı olduğu gerçek fakat günde 4-5ex yapmak 2-3ex bütçe ile hiç zor değil bu yöntemle.

    Oyunda söz sahibi olmanızı sağlayan uniqueleri fliplemek

    Söz sahibi olmak ile bahsettiğim, oyunda ölmeden oyunun sunabildiği tüm her şeyi gerçekleştirebileceğiniz giriş seviyesi eşyalardan bahsediyorum. Bino's Kitchen Knife, Soul Taker, Disfavour, Hegemony's Era, Kaoms Heart; pledge of hands vs gibi. Bu tip eşyalar buildlerin popülerliğine göre devamlı fiyat değiştirir. Ve bu tip eşyalara talep çok yüksektir. Çünkü dünyadaki ekonomide olduğu gibi bu oyunda da çoğu insan 'orta hal'lidir. Ve orta halli eşyalar en kolay satılan ve alınan eşyalardır. Bu eşyaları market fiyatından 25%-30% daha ucuz fiyatlarla alıp, poe.trade gibi sayfalarda trade'ekoymak veya yine accountunuzdan trade chatte satmaya çalışmak, en popüler ve en yaygın para kazanma yöntemidir. orta halli oyuncu, en hırslı oyuncudur, yükselmek bir anca yükselmek ister ve genelde yeni eşya alacak parası olduğunda elindekini hızlıca satıp hızlıca onu yükseltecek eşyayı satın almak ister. en 'çaresiz' satışları orta halli oyuncu gerçekleştirir. Satarken hiç bekleyemez, satarken pek tahammül edemez, elinden çabuk çıkartmak ister. En çok para, orta seviyeli oyuncunun oyuna katılmasını sağlayan eşyalar fliplenerek kazanılır.

    GG item fliplemek

    Void Battery, 6l eşyalar - carcass - belly - daresso armor - windripper - voltaxic rift, empower lvl 4, enhance lvl 4 gibi eşyaları fliplemek. Bunların fiyatları çok değişmez, satan kişiler de oyunda belli bir doyuma ulaştığı için para ihtiyacı çaresizlik seviyesinde olmayan oyunculardır. Fakat bazen yeni oyuncular şansına bu eşyalara ulaştıklarında hemen elinden çıkartmak i,ster, çünkü bu eşyaları kullanacak eşyalara ve destekleyecek ekipmana sahip değildir. İşte bizim amacımız bu oyuncuların bu isteklerine cevap vermek. Benim önerim, bu eşyaları düşük rollü, düşük fiyatlardan alıp, örneğin 35ex void battery ise bu aralar, 25-26exden çok düşük berbat rollü alıp, birkaç divine atıp 35'den satmak. 5-6ex tek seferde vurgun yapmak oldukça kolay. GG item über atziri kesmenizi sağlayan itemdır, oyunda her şeyi yapabilen, her türlü yükü üstlenebilen ve hemen hemen her türlü map modunu yapmanızı sağlayan itemlardır.

    Mirrored Item Fliplemek,

    En acımasız ve en etkili para kazanma yöntemidir. Mirrored itemlar bir başka başlıkta yazdığım gibi 2000-3000exalted orb gibi masraflarla craftlanan itemlardır. Mirror ve bir miktar 'bahşiş' vererek eşyanın bir kopyasını alırsınız. Oyunda para durumunda oldukça iyi hale geldiğinizde, forumdan yeni buildlere bakarak hangi mirrored itema talep artacağını keşfedip, bu itemları ucuza 'çaresiz' tüketiciden alıp stoklamak ve acquisition, procurement gibi programarla poe.trade'de devamlı görünür hale getirerek satışa koymak en iyi para kazanma yöntemidir. Tüm en büyük bütçeli oyuncular bu yöntemle akıl almaz paralara sahip olur. Bu yöntemlerle günde 10-15ex'e yakın kar edebilirsin.z Fakat gereken bütçe tabii ki bir hali yüksek.

    Alternate Art Fliplemek,

    Örneğin yeni bir patch geliyor, 2 handed silahlar oldukça güçleniyor, napıyoruz piyasadaki 3 boyutlu kendine has görüntüsü olan tüm 2 handed itemları almaya çalışıyoruz ve stokluyoruz, fiyatlarını devamlı agresif şekilde arttırıyoruz. Zaten sayıları 20-100 arasında olduğu içni bu itemlar bir şekilde bir gün alınmak durumunda kalıyor. Örneğin alternate art, alphas howl, 150ex'le başlayan fliplenme macerasını şu aralar 350ex' sularında geçiriyor. Müthiş görünen bir kafalık ve delice flipleniyor. Alternate art queens decree denen bir kılıç INANILMAZ güzel gözüküyuor ve 200ex başladığı fliplenme macerasında şu aralar 400ex sularında. Bu yöntemle... 1-2 ayda 1000lerce ex kazanıyor piyasadaki ancak şanslı ve hırslı birkaç kişi. Racerlar yani bu eşyaları racelerden kazanan tipler parayı önemsemeyen tiplerdir, 50-60e mirror piyasasında olan insanlardır, racelerden kazandıkları eşyaları hızlıca likit hale getirmek için büyük bütçeli oyunculara eşyalarını satarlar. Alternate art demişken, kendine has 3 boyutu olan her eşyayı; 1exden tutun, 2000ex'e kadar olan tüm itemları fliplemek mümkündür ve oldukça kolay, etkili bir yöntemdir.

    En pis yöntemlerden bahsettik, kazıklamaktan bahsettik, insanların ihtiyaçlarını kendimize yarar sağlamaktan bahsettik, insanların zayıflıklarını ve açgözlülükleri üzerinden para kazanmaktan, pis şeylerden bahsettik. Peki hakkıyla nasıl para kazanılır?

    Öncelikle hatırlatayım arada sırada bu yukarudaki yöntemlere illa ki ihtiyaç duyacaksınız.

    Atziri Service:

    Atziri servis adlı bşalığımda dediğim gibi atziri servis ve düşen mortal hope denen parça üzerinden bir miktar 'bahşiş' alarak para kazanmak hem etkili hem de tüm piyasa için çok yararlı bir çabadır. atziri kesebilen herkes için günde 2ex'lik bir kazanç çoğu zaman getirir.

    Über Atziri servis:

    über atziri oyunda sayılı oyuncu tarafından kesilebilir ve düşen itemlar GG itemlar oluyor. Talep çok fazla ve buna ulaşabilen insan çok az. İnsanlar kumar oynamayı severler, şansın onlara güleceğine inanmayı isterler. Ve über servis için size 7exlik mortal seti teslim edip düşen item için medet ummayı isterler. Bazen çılgınca onu aylarca ileri taşıyan kara geçerler, bazen küçük zararlar ederler. Über serviste, atziri's acuity düştü mü, 10-15ex'lik 'bahşiş' alarak servis vermek oldukça karlıdır. Acuity düşme oranı 33:1 gibi bir orandır, ve günde 20-30 servis vermek talep çok fazla olduğundan oldukça kolaydır.

    Rare item değerlerine hakim olmak

    Zekanızdan para kazanırsınız burada. Tüm buildleri aşağı yukarı denediğinizde, tüm forumu takip ettiğinize, ve tüm buildler ve eşyaların özellikler ve 'affix'leri hakkında bilgi sahibi olduğunuzda her eşyanın ne kadar para edeceğini anlamaya başlarısnız. Çok az insan rare itemlara yatırım yapar, ortalama oyuncu unique itemlarla oyunu ilerletmek ister. Satılamayan rare itemları alıp, belki aylarca beklemek pahasına markette tutup, satmaya çalışmak, akılcı, riskli ama en iyi para kazandıran yöntemdir. B u yöntemle hem rare itemı sahip oyuncuya sıcak para akışı sağlamış olursunuz hem siz de itemın değerini bir gün anlayacak kullanıcı için eşyanızı satmış olursunuz.

    MF build yapmak

    Oyunda eşya düşme oranlarını arttıran eşyalar takarak, bossları çoklu partilerde her oyuncunun açtığı bölümde keserek para kazanmak, en stabil, risksiz ve 'haklı' para yöntemdir. aynı zamanda maplerde bossları 'cullamak' MF eşyalarınız ile basit maplerde dolanıp düşecek uniqueler için bir oraya bir buraya koşturmak en iyi para kazanma yöntemlerinden biridir.

    Çok uzun oldu, şimdilik bu kadar yazacağım. İleride eklemeler yapabilirim. Ben şu an bu yöntemleri kullanarak 1 seneden biraz fazla bir sürede 2500exaltlık bir değere sahibim ve bu son zamanlarda katlanarak artıyor. Başarılar dilerim şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NWWound -- 21 Haziran 2015; 2:30:37 >







  • Yüksek Currency fliplemek,

    Oyunda birkaç adet crafter bulunur, Jin, AXN, DoeBoy, Ventor vs gibi. Tüm ekonomide arz talep dengesini ve fiyatları bu birkaç kişi belirler. Bu kişilerin ihtiyaçlarına göre genelde birçok orbun fiyatında küçük değişiklikler meydana gelir. Örneğin Rayamn adlı kullanıcı, 2 senedir item flipleyen bir standart oyuncusudur,(yaklaşık 600 mirrorlık bir değeri olduğunu biliyoruz) o kadar fazla unique ve mirror itema sahiptir ki, şu anda piyasadkai bir sürü itemı alıp ve onların mevcut fiyatını arttırdığından piyasadaki exalted orb kullanılmasa bile çok aranan bir orb haline gelmiş, Exalted Orb 30C gibi bir fiyattan 42C gibi bir fiyata yükselmiştir. Şimdi bizim işimiz bu oyunculara pahalı orb satmak, bu oyuncular orbları illa ki bir yerden alacaklar, Aradıkları en başlı başına orb, Eternal Orb'dur. Craftlamanın sırrı olan orb budur. Eternal Orb fliplemek oldukça stabil para getiren bir yöntemdir. Örneğin şu aralar 5'den alıp 6'ya rahatlıkla satabilirsiniz. Alt kullanıcıdan toplayıp alıp üstte duran angaryayla uğraşmak istemeyen kullanıcıya satarak hiç bir şey yapmadan eternal başına 0.5, 1ex para kazanabilirsiniz. Diğer fliplenecek orb ise Divine Orb'dur. Craft yapılmadığı zamanlarda eternal ve divine fiyatları düşüşe girer, bu dönemlerde çok sayıda bu orblardan alıp yeni itemlar geldiğinde veya yeni patchler geldiğinde bu itemları satışa çıkartak çok acımasızca yüksek sayılarda kara geçebilirsiniz. Her patch geldiğinde regret orb, insanlar yeni treeyi çözemediğinden hata yapacaklarından fiyat olarak çok artar. Regret orbda kritik durumlarda para kazanmak için stoklanıp, fiyatlar arttığında stokları satışa çıkartmak akıllıca bir para kazanma yöntemidir.




  • Harikasın dostum eline sağlık
  • Oyunda yeni sayılırım. Dediğin çoğu terimi anlamasam da genel olarak bir fikir edinmiş oldum.
    Harika rehber eline sağlık.
  • Emek var hocam eline saglik. 82-83 level gibi standartta hem currency sorunu yuzunden hem de solo oynamaktan sıkıldığım icin birakmistim hala terimler aklimda ama. Guzel tavsiyeler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehber güzel olmuş elinize sağlık. Amma velakin bu saydıklarınızı oyunda yapmak istemeyen çok insan var ve bunun nedeni de oyunun trade sisteminin cacık olması. Yapmaya katlananlar da zengin tayfa zaten.
    Elimde alt art storm cloud var 6s sizce ne kadar eder?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.