Şimdi Ara

Para Kazanma Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Google arama motorunda Para kazanma Taktikleri yazıp aratınca binlerce taktik çıkıyor bugün ben sizlere Link.tl sisteminden para kazanmayı oğreticem.
    Birçoğunuz oyun, video, şarkı, indirirken reklamlar karşımıza çıkıyor 5 saniye bekletildikten sonra indirmek istediğimiz veya gitmek istediğimiz bağlantıya reklam geç diyerek girebiliyoruz. Link kısaltma servisi vasıtasıyla linkleri kısaltarak para kazana biliriz. Para kazanmak için gerekenleri etap etap anlatacağım.

    1. Üyelik açmak.
    Link.tl sitesine giriyoruz. Yukarıda sağ tarafta " Kayıt Ol " yazısına tıklıyoruz. Çıkan sayfada sitenin bizden istediği bilgileri giriyoruz. Dikkat edin bilgileri doğru girin eğer yanlış bilgiler girerseniz ödemede sıkıntı olabilir.
    Üye olduktan sonra giriş yapıyoruz.

    2. Link Kısaltmak.
    Kısaltmak istediğimiz bağlantı adresini (linki) kopyalıyoruz ve üyelik panelinde linki yapıştırmak için yazı kutusu var. oraya linkimizi yapıştırıyoruz ve Kısalt! yazısına tıklıyoruz Linkimizi kısalttıktan sonra aşağıda Link Yönetimi başlığı altında kısaltılan linkinizi göreceksiniz.

    3. Para Kazanma Taktikleri .
    Kısaltılan linklerden nasıl para kazanırız
    Kısalttığımız Linkleri forumlarda veya kendi sitenizde paylaşarak tıklamaya göre para kazanırsınız. Linke tıklayıp reklamı geçe tıkladıkları zaman siz para kazanıyorsunuz.Ne kadar fazla tıklanma olursa okadar fazla para kazanırsınız.

    Para Kazanma Taktikleri için blogumuzu takip etmeyi unutmayınız. Hergün sizler için 1 adet para kazanma yöntemi anlatacağım







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.