Şimdi Ara

Paradigm cinema 90 ct mi Kef kht5005II mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese.
    Yaklaşık 1,5 yıl once Amerika'dan bir Amerikalı arkadas sayesinde cinema 90 ct getirttim(elemanın özel bi durumu vardı ,getirmek cok problem olmadı)Nasıl getirttigimi merak edenler için yazdım.
    2 defa kullanma şansım oldu cokta memnunum fakat o zamanlar araştırırken dahi KEF aklımın bi kosesindeydi fakat fiyati 1500 dolar civarıydi bu nedenle alamadım.Subatta kismetse amerika seyahati var ,gitmeden once bi kontrol edim dedim fiyatları ve baya düştügünü gördüm.
    Kef 5005II sub li 999$ , sub siz 599 dolar. Ve isin guzel tarafı sub 220 v elektriğe uyumlu. Tabi sub li olan 32 kg ,sub siz 13 kg.
    2 kişi gideceğimiz için 30 kg sorun olmaz. Fakat sub siz olanın gümrüğe takılma ihtimali cok düşük ,sub li olanın cok cok az da olsa bi ihtimali var.Cogu zaman yurtdışına çıkan biriyim ,daha bir kere bile gümrüğe bişeyin takıldığını görmedim.Tabi küçükte olsa herzaman bir ihtimal var. Ayrıca soyle olur buyuk ihtimal, hoparlörleri ben alırım sub i arkadasa veririm . ihtimali biraz daha düşürürüm.

    Ama tabi once elimdekinin sesi mi daha iyi Kef mi iyi onu bir öğrenmek gerek..Paradigm ADP hoparlörleri cok cok iyi,surround olayını cok iyi veriyor,bu yüzden elimdeki cihaz alacağımdan daha iyiyse sırf tasarımı yüzünden değiştirmek aptallik olur diye düşünüyorum.Bu nedenle siz profesyonel arkadaşların yardımını rica ediyorum.Simddiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.