Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
220.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anthem 710

    Monitör 11

    Center 3

    Surround 3

    Mk Sound MX250



    Komple olarak satmayı düşünüyorum.

    Pm atabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Ali Beyden Aldığım ÖZenle kullandığım Paradigm Studio 100 v5 Piano Black Kule + PAradigm Studio cc690 v5 Center (rosenut) ile BAska bir arkadashtan aldığım Orjinal J29 AYAKLI Paradigm Studio 10 v5 hoparlörleri maddi sebeplerden satıyorum. İlgilenenler Pm yoluyla veya malum site ilanlarımdan bana ulaşabilirler.
  • Paradigm monitör 11 v7 ve anthem mrx 710 lu 7.1 set ankara dan satılıktır.Detaylar;https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-paradigm-monitor-11-li-7.1-ve-anthem-mrx-710-496019709/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OoZ.. -- 2 Aralık 2017; 1:50:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archieduke

    Zamanında Ali Beyden Aldığım ÖZenle kullandığım Paradigm Studio 100 v5 Piano Black Kule + PAradigm Studio cc690 v5 Center (rosenut) ile BAska bir arkadashtan aldığım Orjinal J29 AYAKLI Paradigm Studio 10 v5 hoparlörleri maddi sebeplerden satıyorum. İlgilenenler Pm yoluyla veya malum site ilanlarımdan bana ulaşabilirler.



    Studio 100 ler için takipteyim. Fiyat güncellemesi olursa bir miktarda kredi çekip almayı düşünüyorum . Sırf Görüntüleri yeter !!!!
  • Arkadaşlar merhaba. Bir konuda yardımınızı isteyeceğim. Denon avrx 2200 ve Monitör Audio RX8 iki kule hoparlörüm var. Bunlarla birlikte kullanabileceğim bir sub arayışı içerisindeyim. Paradigm sub 10 almayı düşünüyorum. (Sıfır kutusunda fiyatı 2.500 TL)Daha önce kullanan arkadaşlar var ise sizin yorumlarınızı bekliyorum.
  • joven kullanıcısına yanıt
    Her malzemenin müdahale ettiği frekans aralığı farklı oluyor. Odanızın ihtiyacına istinaden tercih yaparsanız daha iyi olur.
    2-3 yıl kadar cam yününden yaptığım bir basstrap kullandım. O dönemde yaptığım araştırmadan çıkardığım sonuç parça dökülmediği sürece herhangi bir sorun olmayacağıydı ama ne kadar doğru bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hem dekoratif hem kaliteli çözümlerden biri Lava Akustik ürünleri. Yanlız kur ile fiyatlar iki katı oldu



    https://www.infomusicshop.com/akustik-yalitim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altanberk A kullanıcısına yanıt
    Sıfır ve bu fiyatsa daha iyisini bulamazsınız kaçırmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar çok iyi.
  • Harika Harika bedava

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
     PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

    Hocam ben fotodaki gibi bir tasarım kullanmıştım. Avr'nin mikrofonunu kullanarak yaptığım ölçümlerde elle tutulur bir değişim gözükmüyor ama bu mikrofonun alt frekanslardaki başarısızlığından da kaynaklanıyor olabilir. Yaptığımız kör testlerde dönüşler olumluydu çünkü.

    Deneme amacıyla noname akustik süngerlerden de aldım ama açıkçası çok da bir etkisi olmadı. Maliyet nedeniyle markalı ürünlere gitmemiştim o dönemde. Mutlaka fark edecektir ama ilk mesajımda da dediğim gibi ölçüm yapmadan kafamıza göre koymak yarar yerine zarar getirebilir. Oda boyutlarını girerek hangi frekanslarda sıkıntı olacağını gösteren internet siteleri var oralardan fikir edinip ona göre malzeme seçebilirsiniz.
    Anthem vardı galiba sizde ne diyor ölçümlerde nerelerde sıkıntı var?

    Koyduğunuz fotoğraflardaki uygulama üzerinde yazdığı gibi ilk yansıma noktalarına müdahale edilmiş. Tam yerlerini belirlemek için elinize bir ayna alın bir kişi dinleme noktasında otursun birisi de elinde aynayla hoparlörlerin olduğu yerden dinleme noktasına doğru gelsin. Dinleme noktasından bakarken aynada hoparlörleri gördüğünüz yerler yansıma noktaları. Buraları belirledikten sonra buralara sabit bir ayna koyup tekrar ayna olaştırırsanız da 1yansıma noktasından yansıyan bölgeleri yani 2.yansıma noktalarını görürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 6 Eylül 2018; 9:29:43 >




  • onkal kullanıcısına yanıt
    Anladım sanırım sünger deyip geçmemek gerekiyor

    marka bu konuda belirleyici oluyor



    Ölçüm değerlerini yapıp neticeyi sizle paylaşırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradigm monitor 9 v6 hoparlörlerin beyaz olanlarından biri yüksek ses açmamdan dolayı arızalandı. kalın cızırtı şeklinde ses veriyo orta seviyeye kadar açınca. elimle yoklayıncada sanki bobin kısmı biyere sürtüyomuş gibi oluyo. kenarlarda bi sorun yok. tamiri mümkünmü acaba. kim yapabilir oluyosa eğer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maydemir52

    paradigm monitor 9 v6 hoparlörlerin beyaz olanlarından biri yüksek ses açmamdan dolayı arızalandı. kalın cızırtı şeklinde ses veriyo orta seviyeye kadar açınca. elimle yoklayıncada sanki bobin kısmı biyere sürtüyomuş gibi oluyo. kenarlarda bi sorun yok. tamiri mümkünmü acaba. kim yapabilir oluyosa eğer.
    Aynı sorun bende de oldu siz çözüm bulabildiniz mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sayko83

    Aynı sorun bende de oldu siz çözüm bulabildiniz mi acaba

    maalesef bulamadım. çözüm bulana kadar çok açmadan en fazla orta seviyede dinliyorum artık. orta ve yukarısında bozulma yapıyo sadece. bayağı can sıkıcı bi durum tabi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hoparlörün bağlantısını kestim artık,yoksa film izlerken yüksek seslerde bozulma çok oluyordu.Şimdi ise orta seslerde detay kaybı var.Bu hafta paradigm canada ya mail atacağım cevap gelir mi bilmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bende de olmuştu V6 11 modeli hemen elden çıkardım, kronik sanırım...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayko83 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aynı sorun zamanında bende de olmuştu (jamo, center). Muhtemelen bobini yanmıştır. Hoparlörü söküp bobinini koklayınca yanık kokusu geliyor zaten. Bulunduğunuz ilde elektronikçiler çarşısında sardırabilirsiniz. Sarımdan sonra seste kalite farkı yaşamadım ancak bir daha yanmasın diye ses seviyesini kısıtlı tuttum. Sonra da center'ı değiştirdim.
  • Dediğiniz gibi yapıp şansımı deneyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek parcasi yokmu bunlarin .distribitor falan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.