Şimdi Ara

Pardus niye çöp edildi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evil 666 kullanıcısına yanıt
    Okey de, trol de olsa hakaret etmeyelim. Ben bir keresinde bir kişiye "mal mısın olm" dediğim için 4 gün, bir kişinin rumuzunda 3 harfi değiştirip komik yaptığım 8 gün ban aldım. Benim gen2 gibi yan hesap koleksiyonum yok, zaten öyle şeye vaktim sürem yok :

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evil 666 kullanıcısına yanıt
    gen2 => gentwo => gentoo, gentoo ile yakından ilgili biri. sanırım Pardus ta Gentoo'dan yapıldığı için yakın geldiği için destekliyor.

    Yukarda bir mesajı fiyasko ayrıca. "2007'de Pardus kullandım" ahah .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://tr.wikipedia.org/wiki/Pardus_(i%C5%9Fletim_sistemi)#:~:text=Pardus%20(yaz%C4%B1ld%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20gibi%20okunur)%2C,27%20Aral%C4%B1k%202005'te%20yay%C4%B1nlanm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r.

    Şu google linkine bir tıkla kim fiyasko görürsün. Yine cahil kandırma operasyonları dimi? zeytinyağı gibi üste çıkacaksın ki kimse rezil olduğunu farketmesin. He yavrum he. Noldu ubuntu arm var diyodun? Sanki roket mühendisliği arma dağıtım portlamak farkındamısın verdiğim cevapların hiçbirine karşılık veremiyosun ya dut yemiş bülbül gibi ağzıın payını alıp susuyosun yada konuyu değiştirmeye çalışıyosun. Rezillik yemin ediyorum ben insanın böylesini de bir bu forumda gördüm. Salla yavrum işkembeden salla adam görrsünler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 19 Ağustos 2020; 23:20:13 >




  • Ayrıca sen programcısın ya yokmu bir özgeçmişin falan geçen gün sana abiminkini göstermiştim. Göster bakalım ne kadar beceriklisin hangi projelerde yer aldı hangi şirketlerde çalıştın yazdığın koddan bir örnek varmı? Verdiğim cevapların hiçbiriyle alakalı bir cevap alamadım attığım yaklaşık 10 mesajdan bunu kasıtlı olarak mı yapıyosun yoksa yerin dibine girdiğindenmi merak etmiyorum değil.
  • Evil 666 kullanıcısına yanıt
    benim tek hesap bile baya vaktimi alıyor, işte bugün az girdiğim halde 1 saat forumda harcamışımdır.

    gen2'nin bir yığın hesabı var, adamda vakit o kadar bol yani.

    yanlız ben şimdi birşeye takıldım. senin rumuz da şüpheli :)

    bugün az önce hesap açtın ve Evil 666. Geçen yıl gen2 ile bağlantısı olduğunu tahmin ettiğimiz Şeytan 666 ile bir benzerlik, tesadüf mü yoksa başka birşey mi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 19 Ağustos 2020; 23:36:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha gayret üste çıkmak üzeresin :P. Şaka maka kardeşim bir şu adamın üslubuna bak birde benim verdiğim cevaplara bu kadar da mı düşünemiyosun yoksa işine mi gelmiyor? Hala sorularıma cevap veremedin farkındasın dimi? Dışarıdan bu kadar mı ciddiyetsiz görünüyorum. Ulan ne dediysen gacırt gacırt cevapladım bu neyime yetmeyecek. hadi ulan bir linkedin github birşey at da görelim ne kadar programcısın? Bu forumda rezil olduğu zaman ölü taklidi yapan 2 insan var. Biri seo denen vatandaş biriside sensin bence sizin aranızdaki bağ da araştırılmalı. Bütün mesaj geçmişlerimiz duruyor kimmiş dezenformasyon yayan kimmiş kafasından uydurduğu şeyleri gerçek gibi satmayan çalışan bütün forum görüyor zaten. Forumdaki herkes seo zekasında ya he yavrum. Sizin gibi insanların olduğu forumda anca kalitemiz düşüyör, başka birşey olduğu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 19 Ağustos 2020; 23:52:24 >
  • Evil 666 kullanıcısına yanıt
    Ben adama benden daha iyi gitar çalabiliyormusun demedim zaten. Varsa bir ürünün göster dedim, bol keseden pardüsa bilmemneye laf atıyor ya, hemde programcıymış göstersin kodunu inceleyelim.
  • Evil 666 kullanıcısına yanıt
    Sen ne olabilirsin kardeşim :) Şu forumda yaptığın şeyden zevk alabilmek zaten nasıl bir zavallılıktır onu bile anlayamıyorum. Bu arada bu wünder vatandaş gelip yine beni seninle ilişkilendirecek verecek başka cevabı yok adamın. Dua ediyor şimdi bir mod görür kıllanır beni banlarda yerin dibine girip durmaktan kurtulurum diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 20 Ağustos 2020; 0:1:41 >
  • Pardus zamanında zerre para vermeden bana ücretsiz DVD göndermişlerdi. Hey gidi hey. Güzel hoş bir Linux dağıtımıydı lakin sahip çıkan olmadı. Bu dediğim olay da yaklaşık bir 9-10 sene oluyor. O zamandan bu zamana gelişseydi efsane olurdu. Ama işte her şey böyle. Bu ülkede böyle çok yarım kalmış hikayeler var.
  • Evil 666 kullanıcısına yanıt
    Bak seo gibi yine sormadığım birşeye cevap verecek yada. ölü gibi susacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.