Şimdi Ara

Park ederken ağaca Çarptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delgadobm

    quote:

    Orijinalden alıntı: nodesperat3

    quote:

    Orijinalden alıntı: delgadobm

    geçmiş olsun stopta dahil 250-300 tl civarı tutar gibi düşünyorum







    ayrıca park sensörüne gelince bir tane kangoo vurmuştu bana geri geri gelirken
    adama diyorum park sensörün ötmedimi duymadın mı beni görmedin diye
    bana demezmi '' onu dinleyen kim ota b.ka ötüyor ben onu duymamazlıktan geliyorum''
    beynimden vurulmuşa dönmüştüm zihniyete bakarmısınız ?

    Trajikomik hocam ağlasak mı gülsek mi

    ben ilk anda çıldırdım allahtan arabamda bişey yoktu sonradan düşündükçe gülüyorum


    Karadeniz fıkrası gibi Yakınınızdakilere kendinizi Temel diğerini Dursun diye tanıtıp anlatın kimse yaşanmış olaydır demez

    Demekki fıkralar böyle çıkıyor

    Bu arada söylemeyi unutmuşum geçmiş olsun hocam size ve ağaca çarpan arkadaşa..




  • alla alla kim koymuş o ağacı oraya
    şaka maka bi yana geçmiş olsun hocam araç hyundai fiyatta pek sıkıntı çıkarmaz
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun. Bende ağaca vurmuştum passat varken seninki yine iyi ben eğimden dolayı bagaj kapağı göçmüştü o haliyle sattık gitti.
  • Öncelikle herkese teşekkür ederim. Çok şükür sorunsuz bir şekilde hallettik. Bu sanayideki ilk tecrübem oldu inşallah bir daha uğramam çünkü sanayiyi pek sevdim sayılmaz.

    Kısaca olayı anlatayım: Arkadaşım staj ayarlama maksadıyla istanbula geldi. Nasıl gözü yedide 700 km yol geldi anlamış değilim neyse arkadaşlarım gelmiş ben bunları biraz gezdireyim derken kadıköyde park yeri aramaya basladık karanlık bir sokakta bir boş yer bulduk, agırca geriye yanşıyordu arkadaşım yol yorgunluğuyla karanlıkta ağacı fark edemedi ve sonuç bu oldu çok şükür başka bir arabaya vurmadı öyle bir kazada ne yapardık hiç bir fikrim yok.

    Bu arada araba kiralık olduğu için çok vahim durumdaydı çok kızdım arkadaşıma, lastiklerin durumu kötü tüpün şamandırasında problem var vs vs bunun gibi bir çok küçük sorun var araçta. Tahmin edeceğiniz gibi park sensörleri de çalışmıyordu.

    Sabah 7 de gittik Atatürk oto. sanayiye in cin top oynuyo tabi yarım saat bi saat dolandık oralarda sonra dükkan açan bi fiberciyi yakaladık ilk fiyatı ondan aldık boyasız 150 tl olur dedi kaportacı arkadaş gelcek birazdan dedi. Sonra 8-8,30 gibi cogu dükkan açılmıstı 12-13 yere fiyat sorduk bunların içinde boyasız 150-300 tl arasında baya arada ucurum olan fiyatlar verdiler bize. Bir de bu ustaların cogu işi bilmiyor gibi geldi bana yada bizi küçük görüp pek önemsemediler. Neyse döndük dolaştık ilk fiyat aldımız ustanın yanına gittik onun kaportacı gelmiş bu arada. Fıkra gibi bi adam çıktı rizeli bi abi laz konuştunu anlamıyoruz Ben dedi size çamurlugu 100 tl yaparım biz öğrenciyiz abi işte yola gitcez faln filan 70 tl anlaştık fibercide tampon sökülcek diye tutturdu bir tampon sökp takmayada 50 tl para alıyolar onuda laz abi kaynakladı civata attı baya eskisinden saglam oldu. Yanlız bu stop lambası cok pahalıymıs 55 tl yan sanayisi bile bi yedek parcacıya 40 tl ya siftah yaptırdık onuda öyle hallettik. Tampon içinde bi 20 tl atıverdim. Bize maliyeti 90 tl işçilik (işçilik boyasız 150 tl -300 tl arası degişiodu hep sordumuz yerlerde onlara göre baya iyi hallettik.) + 40 tl stop ile toplam 130 tl ya hallettik. Boyayıda komple parça boyarız bunun rajonu böyle dediler ( ne demekse ) bir parça boyada 100 tl tampon + çamurluk 200 tl ye gelio işçiliğindne pahalı anlıcagınız. o yüzden boyayı elletmedik macun felanda sürdürmedik artık onu memleketine dönünce halletircek . Bagajda gri boya varmıs idareten sürüverdik.

     Park ederken ağaca Çarptım

     Park ederken ağaca Çarptım

     Park ederken ağaca Çarptım

    Son hali bu şeklide arabnın ben pek beğenmedim işçiliği ama yaptırmamız iyi oldu uzun yol yapıcak şimdi tampon düşer kalır bir yerde içimiz rahat etcek en azından.

    Böyle tatlı bir tecrübe yaşamış olduk Allah daha büyüklerinden korusun herkese tekrar teşekkür ederim.

    Birde istanbul trafiğine ilk kez hususi bi araçla çıktım gerçekten bu trafik değil baska birşey. Ama genelde saygılı insanlar yol veriyorlar müsade ediyorlar. En kötüleri minübüsçüler beşiktasdan maslaga kadar gördüğüm minübüslerin %70 nin arka ısıkalrı dahi yanmıyodu ve sürekli bir gaza kökleme ve yolu kapama peşindeler .Bu dolmuşcuları bir an önce hallederler umarım. Bu trafikte dur kalk yapmaktan yarım debriyaj yapmaktan debriyaj balatalarınada zarar verdik sanırım en son baya kokuyordu inşallah bi sorun cıkarmadan varır evine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmet -- 14 Şubat 2012; 0:56:35 >




  • geçmiş olsun
  • WRC

    O kadar da kötü olmamış. Zaten işin can alıcı noktası; macun, zımparalama ve boyadır. O zaman eskisi gibi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan99747


    quote:

    Orijinalden alıntı: alp2828

    quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet

    Gecmis olsun,iste arka park sensorunun faydalari...Taktirmanizi tavsiye ederim..


    Yalnız araçda park sensörü var.

    Türkçemizi güzel kullansak olmaz mı?
    "Araçda" değil de "araçta" yazsanız kötü mü olur?

    Böyle şeylere dikkat ederim ve Türkçe'mizi önemserim.Ancak bazen dalgınlığa gelebiliyor insan, uyarınızı daha güzel yapabilirdiniz...
    Etik bulmuyorum.Sizin de bir yazım hatası yaptığınızı belirtmek isterim.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.