Şimdi Ara

park sensörü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • servise sordum işçilik dahil 175ytlye takarız dediler sizce bu fiyat nasıl
  • Fiyat iyimiş ancak markasını sorun. Fiyatı hangi bayiden aldınız???

    quote:

    Orjinalden alıntı: yasyas

    servise sordum işçilik dahil 175ytlye takarız dediler sizce bu fiyat nasıl
  • izmir tokullardan aldım kredi kartına taksitte yapıyorlar. bakımıda ordan yaptırdım onuda 150ye yaptılar. valla markasını bilemeyecem birde markasımı degisiyor bunda?
  • Çok iyi fiyat almışsınız biz aralık 2006 da corolla HB D4D araba aldık. Park sensörüne hatırladığım kadarıyla 175 YTL verdik. Bence hiç düşünmeden taktırın. Ucuza yapıyorlar tamponu orjinal rengine boyamayabilirler.Baştan her şeyi konuşun.

    DÜZELTME: Yanlış bilgi 275>175YTL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrikoc -- 19 Şubat 2007; 12:50:13 >
  • arkadaşlar bizim hondaların 2sinde de var park sensörü
    BENCE ; teknolojinini nimetleinden faydalanmak gerekr ve park sensörü de çok büyük bir kolaylık.
    kesinlikle öneririm, park sensörü taktırıp pişman olan ben ne gördüm ne duydum.
    kolay gelsin...
  • Sevgili arkadaşım sana kısaca bir olay anlatayım da sen ver kararını..benimde bir Toyota Corollam var ..bir hafta sonu sabahı otoparktan geri geri çıkarken park sensörü dııııııııııt diye öttü..bu ses aracın arkasında 30 cm. den daha yakın bir nesne var demektir..oysa binerken hiçkimse yoktu etrafta..neyse boşa alıp tekrar geri yaptım aynı ses..stop edip indim arabadan ve ne göreyim,,,,,arkada küçük bir kız çocuğu sağ köşede çömelmiş yere elindeki taşlarla oyun oynuyor ve ne egzoz sesi ne de aracın harketi umurunda bile değil..nasıl olduğumu tahmin edersiniz...işte o park sensörü hem küçük kızın hem de benim hayatımı kurtardı..ne dersiniz gerekli mi değil mi...Güzel ve sağlıkla kazasız sürüşler dilerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serrikoc

    Çok iyi fiyat almışsınız biz aralık 2006 da corolla HB D4D araba aldık. Park sensörüne hatırladığım kadarıyla 275 YTL verdik. Bence hiç düşünmeden taktırın. Ucuza yapıyorlar tamponu orjinal rengine boyamayabilirler.Baştan her şeyi konuşun.

    Bugün faturalara baktım yanlış hatırlıyormuşum. Alarm ve park sensörü 175 YTL den toplam 350 YTL tutmuş. Yanlış bilgilendirme için kusuruma bakmayın.
  • park sensörünü şiddetle öneririm, çok işe yarıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ulascelikfz7

    park sensörünü şiddetle öneririm, çok işe yarıyor

  • Benden size serviste taktırmanızı önermem. Servisler de Cenmax ın ürünlerini kullanıyorlar ve aynı ürün cenmax bayilerinde çok ama çoook daha ucuz... Cenmax yeni bi model çıkarmış ekranı daha ufak ve her ytöne çevrilebiliyor artı oalrak yeni sensörleri çıkmış daha kibarlar....
  • konu amma horlamıs

    arkadas eski hb corollasini pert edip yeni sedan aldi o bile 8.000 km oldu
  • Kesinlikle park sensörü al kardeş, yalnız binlerce sensör taktığını iddia eden herkes usta değildir. Şansına eşek çıkabilir (bana çıktı ondan biliyorum), onun için iyi bir yere taktır. Aracın başında durup herbişeye karış :)
  • Kardeş. Kesinlikle tavsiye ederim ama biraz paraya kıyıp LCD ekranlısını taktırırsan çok daha mükemmel. Benimki düz olandan. İlk fırsatta ekranlısıyla değiştireceğim.
  • ekranlı ile buzzer sensör arasında fiyat farkı çok ise ekranlıyı tavsiye etmem, buzzer da iyi iş görüyor,buzzer dan memnunum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ulascelikfz7

    ekranlı ile buzzer sensör arasında fiyat farkı çok ise ekranlıyı tavsiye etmem, buzzer da iyi iş görüyor,buzzer dan memnunum..

    Arkadaşim senin bu sensör hakkında bilği verirmısın.Taktırmak durumundayım.
  • ARKA TAMPONDA SENSÖRLERİ VAR. 0.75 CM DEN İTİBAREN DİT DİT DİYE UYARI VERİYOR. ENGELE YAKLAŞTIKÇA DİT lemelerin sayısı artıyor. çok yaklaşırsanızda kesintisiz diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit diye ses veriyor. geri viteste iken arkayı fazla kollamanıza gerek kalmıyor(dikizlerle rahat yanaşıyorsunuz), ses gelince de dönüp bakarsanız yeterli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Aralık 2007; 0:47:49 >
  • bende hem önde hemde arkada var arabayı alırken hediye ettiler ... genelde memnunum yannız kör noktası mı vardır nedir bi cisim aniden çok yakına gelince ötmeyebiliyor mesala bi kere park ederken buna güvenip bi yayaya çarptım Allahtan hafif bi dokunuş oldu
  • öndeki sensörlerde fayfalı olacaktır. zira arkadakiler çok rahat birr manevra imkanı sunuyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Rainbow6

    bende hem önde hemde arkada var arabayı alırken hediye ettiler ... genelde memnunum yannız kör noktası mı vardır nedir bi cisim aniden çok yakına gelince ötmeyebiliyor mesala bi kere park ederken buna güvenip bi yayaya çarptım Allahtan hafif bi dokunuş oldu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ulascelikfz7

    ARKA TAMPONDA SENSÖRLERİ VAR. 0.75 CM DEN İTİBAREN DİT DİT DİYE UYARI VERİYOR. ENGELE YAKLAŞTIKÇA DİT lemelerin sayısı artıyor. çok yaklaşırsanızda kesintisiz diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit diye ses veriyor. geri viteste iken arkayı fazla kollamanıza gerek kalmıyor(dikizlerle rahat yanaşıyorsunuz), ses gelince de dönüp bakarsanız yeterli oluyor.

    Çok iyi anladım lakin ekranlı istemiyorum. Buzzer dediğiniz zannederim aradığım model. Marka ve fiatı nedir.tşk
  • buzzer= sesli park sensörü walla fiyatını bilemeyeceğim, hediye aldım ama 150 ytl civarı diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.