Şimdi Ara

Parkta Yiyişen Çifte Polis Baskını (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
576
Cevap
4
Favori
43.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmi yarıda kesen polise
  • abartı olmuş bu arkadaşlar. oldu olacak milletin içinde çocuk yapsınlar.
  • Böyle kızların ırzına geçmeyi seven ve kendini alfa olarak nitelendiren erkekler biraz zoru gördü mü nasıl da çil yavrusu gibi kaçıyorlar ama. Bakmayın bunlara arkadaşlar, sesinizi çıkardınız mı hemen sus pus olurlar, kadınlarını koruyamazlar bile. Geçen motorcu örneğinde de gördük, zerre sesini çıkaramadı adam. Kadınlarını terk edecekler utanmasalar.



    Yazık, acınası zihniyetli insanlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede o kadar çok tartışılacak büyük sorunlar var, millet tam 37 sayfa boyunca bunu tartışmış.İnsan gerçekten hayret ediyor.
  • Polis iyisini yapmiş. bu ne kardeşim. yani hadi öpüşseler insan gibi tamam neyse diyecegim ama bu görüntülerin 1 tık ötesinde millet hamile kaliyor
  • Ne günlere kaldık yahu gizli saklı da kalmadı artık
  • Öpüşenlere karışanlara karşıyımda bunlar haketmiş abartmışlar kesinlikle.
  • başta kim ne yaptıysa yaptı,kime ne ? diye girdim ancak videoyu izledikten sonra tüm bakış açım değişti.bizde yaptık böyle şeylerde millet bakmadan,ufaktan ufaktan ve ıssız yerlerde yaptık.gerçekten oha diyorum ve polis harbiden iyi yapmış bunlara insan değil ancak hayvan denilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuicklyMove

    Polis görevini yapmış.

    bu ülkede 20 erkek çocuğa tecavğz edildiği zaman nerdeydi polis abiciklerin?
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Bı ılkıdı 20 ırkık çıcığı hebele hübele.



    20 erkek çocuğa tecavüz edilmiş olması parkta yiyişmeyi meşrulaştırmaz canım benim. İkisi de suçtur ve müdahale gerektirir. (biri kat be kat daha ağırdır tabiki)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 22 Şubat 2017; 0:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuicklyMove

    Bı ılkıdı 20 ırkık çıcığı hebele hübele.



    20 erkek çocuğa tecavüz edilmiş olması parkta yiyişmeyi meşrulaştırmaz canım benim. İkisi de suçtur ve müdahale gerektirir. (biri kat be kat daha ağırdır tabiki)





    ya bırakın bu işleri bu ülkede o kadar cok suç işleniyorki ve bu suçlar polisler tarafından üstü örtülüyor müdahale edilmiyor. bunları görmemek icin gerzek olmak gerek.
  • Bloodchiefsong B kullanıcısına yanıt
    Elin ingilizi sokakta totosunu düzdürüyor ise sende yap medeniyete ulaşırsın.

    akıl var mantık var afrikada ki yerli kablileler medeniyetten uzak diye belgesel çekerler ama bakarsın ki yaptıklarının aynısını medeniyet görmüş hakta yapar.

    Nedir bunlar afrikada çıplak gezerler medeniyet dediğin ülkelerde de aynı eee nasıl fark oldu şimdi elimzde telefon tablet laptop var diye mi medeni olduk.

    Afrika da cinsellik ulu orta olabiliyor hatta özel törenler yapılıyor başında bekleniyor.Gelelim medeniyete swinger lar gruplar özel partiler de alt alta üst üste ee nerde fark demek afrikalı daha medeni.

    Sİzin kafanızda yaşarsak hiç kıyafet giymememk gerek medeniyet doğallık ile bütünleşsin anadan üryan gezilsin.
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Ya bırakın bu işleri/ya he he/tabi tabi/sen haklısın he tm/ok pki tm gibi kalıplar tartışmada köşeye sıkıştığını anlayınca söylenen kalıplar. Çünkü tartışıyor olmasına rağmen karşısındakinin düşüncelerine kulak asmayıp direkt yok sayar.

    Aslında sen de haklısın diyememe kompleksinden dolayı sen bir tartışmayı 99 yıl sürdürürsün.



    Bu yüzden sana yanıt vermeye gerek yok. Güle güle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuicklyMove

    Ya bırakın bu işleri/ya he he/tabi tabi/sen haklısın he tm/ok pki tm gibi kalıplar tartışmada köşeye sıkıştığını anlayınca söylenen kalıplar. Çünkü tartışıyor olmasına rağmen karşısındakinin düşüncelerine kulak asmayıp direkt yok sayar.

    Aslında sen de haklısın diyememe kompleksinden dolayı sen bir tartışmayı 99 yıl sürdürürsün.



    Bu yüzden sana yanıt vermeye gerek yok. Güle güle

    bana liseli replikleriyle gelme dostum senin yerin incisözlük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KolonyaAdam

    Burası Londra değil hocam, medeniyet sokak ortasında düzüşmekle de olmaz.Karına iyi davranmakla, karını sevmekle öpmekle okur.Çocuklarına iyi davranmakla olur.Bunun İslamiyet ile de bir alakası yok.Ben ailem ile dışarı çıktığımda sokakta düzüşen insanlar görmek istemiyorum.Sarılmak, şehvet değil AŞK içeren öpücüklere aklı başında hiçbir insan birşey demez zaten.İnsanların birbirini sevdiğini görmek beni mutlu eder.Siz medeniyeti çok yanlış anlamışsınız.4 Avrupa şehri gezdim ve kuytu arka sokaklar hariç dediğiniz tipte manzaralar ile karşılaşmadım.Nasıl yerlerde geziyorsunuz bilmiyorum

    Dostum kişi kendi gibisini bulurmuş. Demek vatandaş belden aşağısına çok güveniyor ki aklı fikri orda.

    İşte bu tip medeniyetin yobazları ülkemizdeki kültür erozyonunu destekler nitelikte şeyler yazarak entel olduklarını gelişmiş olduklarını sanıyor.

    Medeniyet nedir?

    Kırmızı ışıkta durup yayalar geçene kadar beklemek kötü tepki vermemektir. Kırmızı ışık yanmasada almanya da ki gibi yaya yola adımını attı mı durmaktır.
    Sokakta yürürken sümkürmemek tükürmemek medeniyettir. Gereksiz korna çalmamak trafikte kurallara uymaktır medeniyet.
    Güler yüzlü olmak küçüğüne sevgi büyüğüne saygı duymaktır medeniyet.

    Elin hristiyanı geberene kadar içip sokak ortasında sevişiyor diye elin rus u uyuşturucu alıp sokakta oynaşıyor diye bunu medeniyet sayanlar kendi sapık arzularını rahatça tatmin ettikleri için desteklerler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Challengermert


    quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986


    quote:

    Orijinalden alıntı: sicknessss

    Ulan buna bile mi karsisiniz yuh be. Milletin evinin icine bile giriyosunuz. artik iceri disari mi kaldi. rahat biraksin insanlar opsun sevsin birbirini. biri de hayvan miyiz demis ve 200 kusur hayvan artilamis. dostum sen heralde cinsi duygularini aldirmissin. sizler zaten coktandir duygu, insanlik gibisinden ozelliklerinizi kaybetmissiniz de fiziksel ozelliklerinize sira geldi sanirim.

    Kaç yaşındasın sen ya ergen misin? Kızıyorlar galiba sana sevişecek alan bulamıyorsun isyan etmişsin.

    Kamuya açık alanda kişiye özel şeyler yapılmaz dostum medeniyet sokak ortasında düzüşmek değildir.

    Aman hocam naptın. Mazallah şimdi seni gerici, yobaz :((( diye dışlayacaklar. Unuttun mu modern bir ülkeyiz herkes birbirini götürebilir.

    DEsinler medeniyetin yobazı olup genişlikte galaksi ile yarışacağıma inancımda ve düşüncem de yobaz olurum daha iyi.

    En sinir olduğum şeydir bu erkeklerin medeniyet bu yaa deyip kızları düdüklemenin sınırsız olmasını yer mekan zaman dan bağımsız ulu orta iş görmeleri.

    Ama yanındaki kardeşi olsa biri tamamen medeni şekilde yaklaşıp güzel kız olduğunu onunla tanışıp konuşmak istediğini numarasını alabilme imkanını sorsa yumruk tekme döver. Başkası oldumu medeniyet yahu deyip haklı çıkar.





    tepkilere bakıp medeniyet neymiş görmek gerek. Yabancılar nasıl güler yüzlü teşekkür ediyor bizdekiler nasıl tersliyor.




    çok medeni geçinen biri vardı konuda yabancı ülkede yaşıyormuş izlesin baksın medeni ülke dedikleri nasıl küçük yaşta kızları koruyor. Onun kafasına baksak medeniyet ya yürümeye başlayınca cinsellik yaşaması gerek.

    Hristiyanlar dinlerini pas geçmişlerdir. Eğer gerçekten biraz olsun araştırma yaparsanız hristiyanlıkta dahi evlilik dışı ilişki yasak.
    Bizim de onlar gibi kendimizi soyutlayıp kim kmie dum duma mahallede herkesin birbirinin karısı ile kocası ile yatıp kalktığı yetmedi yaşı geçkin kadınların 18 yaş altı komşu çoçkları ile de yattığı garip çarpık ilişkiler içinde olmamızı istiyorlar.




  • Asıl sapık videoyu çekip upload eden kişi olmuş youtube a ya da haber yapan kurum iki yetişkin insan karar vermiş taciz tecavüz yok etrafta başka insan da yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Challengermert

    Sen de üstünden geçilmiş biriyle evleneceksin hatta belki videosu dolaşıyor olacak. Sonra ondan Ecem Hotoğlu gibi bir kızın olacak. Onun da üstünden geçecekler. Kısacası üstünden geçilmiş eş ve kız evlattan kurtulamayacaksın sayın ilerici laik çağdaş uygar çomar olmayan süper zeka kemalist .

    o çomar değil de sen çok çomarsın anne babandan duyduğun şeyleri copy paste yapmışsın üstelik üstünden geçilmiş yatılmış bunlar bir insan için nasıl ifadeler nasıl bir şerefsizliğe sahipsin bunları yazabilmek için 7 24 karılarla eğlenme fantezisi kurun aklınızda kimse size yüz vermeyince böyle saplıktan nefret saçıyorsun milletin evleneceği kişiyi onlar değil sen seçmişsin ama unutma ki sen bu kafa yapısıyla bırak bir hayat arkadaşı normal bir kız arkadaş bile edinemezsin anca oturduğun yerden millete boş boş sizi çakma uygarlar medeniyetçiler kemalistler dersin şu kullandığın iki kelime çin özellikle acımıyorum lan sana 9 mm çıkarıp vururum yazanlar olmuş yazıklar olsun içine mçtınız ülkenin bizim de size tahammülümüz kalmadı allahtan kıyı şeritlerinde de oturduk ordaki belediyeleri yönetimi insanları anlayışı biliyoruz siz insan değilsiniz hakaret ederdim ama yersiz ''sayın ilerici laik çağdaş uygar çomar olmayan süper zeka kemalist''




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waRRioR

    Kabahatler kanununda cezası var.

    Yaptıkları şeyi savunduğumdan değil ama kabahatler kanununu açtım ve bu meydana gelen durumla ilgili bi madde bulamadım. Böyle birşey kesinlikle cezalandırılmalı ama bahsi geçen kanunda yerini bulamadım.
  • Arabistanla sınırları birleştirelim kurtulun ya.
    İki insanın birbirine sevgisini ifade etmesini niye kaldıramıyorsunuz ?
    şu öpüşmeyi bile cinsellik diye sınıflandırıp utanmasanız sex yaptılara getireceksiniz. O kadar mı yokluktasınız ya ?
    Sevgisiz ve sevilmeyen insanların kıskançlığından başka birşey değil. Rahat bırakın gençlerimizi.
    Bunu kameraya çeken kişi izleyen kişi asıl ahlaksızlığı yapıyor. Gidin tez zamanda evlenin boş kaldıkça sapıtmışsınız sizler.
    Avrupada toplu taşımalarda ve okul önlerinde kat kat fazlası yaşanıyor. Size aykırı gelen, sırf siz baskı altında yetiştiniz diye size ayıp öğretilen şeylere başkaları uymak zorunda değil.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.