Şimdi Ara

Parkta Yiyişen Çifte Polis Baskını (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
43.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıkçası görüntüyü canlı gördüğümü düşündüm ve hoş karşılamadım ama bu millet bir kadın dayak yese aynı tepkiyi göstermez onu da biliyorum.
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı öpüşmek mi :))) lan harbi güldürdünüz. Kucağına almış polis gelmese orda sikecek kızı gözünüzü açıp izleyin. Her şeyin bir adabı var
  • Samsunluyum. Kucuk kardesimi parka goturemiyorum bunun gibiler yuzunden. Her agac dibine konuslanmislar. Samsun doguparka bi gel ondan sonra ayni sekilde savunacak misin gorelim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinqWarrior -- 20 Şubat 2017; 23:8:58 >
  • Sokakta öpüşmekte normal değil.Ve kesinlikle desteklemesiyorum.Velev ki,ailemle parka gittim ve karşıda öpüşüyorlar.Gerginlik çıkmasın diye uyarmam ama eğer yanımda "Abla,anne veya teyze" kişilerinden biri olsa orada ben değil,silah konuşur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Kızı sevmiyor, resmen kıza hakaret ediyor.

    Bende aynı şeyi düşündüm burada yürüttüğümüz mantık ve kanuna dayalı tartışmanın dışında yaşı ileri kişilerin genel olarak ilk aklına gelen bu olmuştur.

    Adam adam olsa sevdiği kızı milletin önünde böyle küçük düşürmez.
  • yıl olmuş 2017, hala sokak ortasında birbirinin iliklerini emen insanlara laf edenler var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 38erciyes

    Sokakta öpüşmekte normal değil.Ve kesinlikle desteklemesiyorum.Velev ki,ailemle parka gittim ve karşıda öpüşüyorlar.Gerginlik çıkmasın diye uyarmam ama eğer yanımda "Abla,anne veya teyze" kişilerinden biri olsa orada ben değil,silah konuşur.

    Hadi la ordan silah konusurmus. Ufak atta civcivler yesin.



    Tamam bu yapılan uygun değil ben görsem bunları bende uyaririm karşılık verirse kavga ederim ama senin silah konusturacagini hiç sanmıyorum. Hatta büyük ihtimal korkudan laf bile atamazsin. Hobi olarak insan kesiyorsun galiba :)
  • Yav senin medeniyet anlayışın sokakta yiyişmeyi meşru kılmaksa git façan yiyorsa sen yap bunu sokakta.

    Kafanıza bi algı koymuşsunuz, sınırsız özgürlük diye örf adet terbiye hepsini hurdaya çıkarmışsın.

    Sana adam gibi soruyorum ki, çoluğunu çocugunu şu konumda görsen, okey sorun yok mu dersin?

    Asıl yobaz ve cahil olan da sensin. Git bir felsefe kitabı aç oku ahlak felsefesi nedir, yobazlık nedir, özgürlük kavramının genişliğini bir öğren.

    O parkı yaptıran insan uçkuruna sahip çıkamayan 3-4 sapık için yaptırmadı orayı. Madem açık havada yapmak istiyosun sapıklık, yaptırırsın kendi mülküne bahçeli evini yaparsın bu kadar basit.

    Arkadaş dünya üzerinde herhangi bir ülkede böyle bir kültür yok, ilk insanmısın nesin anlamadım ki adama bak ya.
  • Atılgan oo kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Öpüşmek normal ve doğal birşey ancak bunlar baya abartmış iş öpüşmeden çıkmış.

    @38erciyes Liseli çocuğa ne zaman silah ruhsatı verir oldular ?
  • Fotograftaki eleman neredeyse pipisini kizin kukusuna sokacakken proaktif olarak hareket eden ve memleketimizi boylesine buyuk bir tehlikleden kurtaran polis kardesimizi kutluyorum.

    O cocuk pipisini o kizin kukusuna soksaydi eger memleket ve milletimizin yasayacagi faciayi dusunebiliyor musunuz ?

    ucuz kurtulmusuz yahu. Yasasin Turk Polisi!
  • Şimdi benim güzel kardeşlerim yorumları okudum da siz varya harbiden iflah olmazsiniz. Orda o çocuğun kızı kucağına alıp da opusmesinin hic kimseye zararı yok. Bir kere büyük ihtimal parkta kimse yok ki orada öpüşüyorlar bu bir. İkincisi halka açık yerde opusmesinin ahlaksızlık olduğunu söyleyen kim? Eğer islam diyeceksiniz biz de deriz ki burası laik bir ülke, kimse sizin inandiginiza da inanmak zorunda değil. Siz insanların ne yapacaklarına karisma hakkını kimden alıyorsunuz? Sizin böyle bir hakkınız var mı ? Eğer görmek istemiyorsan git başka parka kimse zorla izlettirmiyor size. Bakın bizim sizin inanclariniza saygımiz sonsuz yalnız gelip de insanların hayatlarına karisirsaniz işler değişir. O zaman ben de atıyorum samsama dinine inanıyorum ve benim dinime göre başını örtmek ahlaksızlik sayılıyor. Eee peki benim o başı kapalı olanı ben bu kadını görmek istemiyorum diyip parktan kovma hakkım olabilir mı örneğin. Aynı mantık, yanlış yapıyorsunuz. Dininiz bir olayı ahlaksızlık sayiyor ve size göre ahlaksızlık sayılan bu eylem bize göre oldukça doğal ve normal birşey. Dolayısıyla kimseye karışma hakkınız olamaz.




  • Emrah kos ananı ...yorlar dediklerinde emrah boyle kosmamisti
  • Megerse polisler birakmiyormus boyle seyleri bir dahaki sefere dikkatli olayim bu video bana ders oldu
  • Başlıkta YİYiŞEN
  • ahlaksız pislikler
  • Ne öpüşmesi kardeş bunlari biraz daha biraksan cocuk yapacaklardi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 38erciyes

    Sokakta öpüşmekte normal değil.Ve kesinlikle desteklemesiyorum.Velev ki,ailemle parka gittim ve karşıda öpüşüyorlar.Gerginlik çıkmasın diye uyarmam ama eğer yanımda "Abla,anne veya teyze" kişilerinden biri olsa orada ben değil,silah konuşur.

    Ananın önünde öpüştüler diye silahla mi vuracaksın şimdi bide ailenin önünde olsa gerginlik çıkmasın diye bişi demem ama anne kardeş teyze önünde olursa silah konuşur
  • Libidolari zirve yapmış boş ev bulamamışlar belliki sonunda kıvılcım yangina dönüşmüş.Kız adına üzüldüm kendini bu kadar dusurmeseydi. bu video kız ailesi gördügunde olabilecek sonuçlar tahmin edemiyorum.

    Polis bunları karakola goturse ne ceza verecek var mı yasal bir suç?



    Bir kimsenin ayıbını örtmek anlayışı vardır İslami anlayışta böyle ifşa etmek salyalar akıtarak ahlak bekçiliği yapmak ikiyüzlülük.
  • İnsanların sevismesinden kimseye zarar gelmez. Bırakın sevinsinler. Haa sokak ortasında yapmasınlar tabi ama gidecek yerleri olsa o soğukta orda sevismeye çalışırlar mı. Ayrıca Samsun dayım ben, orda o tarz şeyler çok oluyor :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.